../images/Emo42.gifאני מת אני מת אני מת!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
היה כל כך כייףףףףףף!!!!!
אז ככה- הגעתי למסיבה, שירים ריקודים שיגועים ובלאגנים....((
)) כראיתי שעוד מעט הקטע עם נינט ורודריגו הולך להתחיל התנחלתי ליד הבמה עם המצלמה וחיכיתי! לפתע פתאום ככה סתם רודריגו עלה לבמה! ווואההה וואאאה צרחות בכל האולם זה היה מצחיק!
ילדה לידי אפילו התחילה לבכות!
ואז הוא הזמין כמה ראפרים לבמה והלך לצד של הבמה- הוא עמד לידי... הוא מה זה אחללללה של בן אדם! הוא מצחיק ונותן לכולם נשיקות ורוקד ועושה פרצופים! איך שרון לא לקחה אותו?! דפקה!
בקיצור, הוא חתם לי- לערן חג חנוכה שמח מרודריגו! כולי הייתי בהתרגשויות!
הוא חתם רק לי ולידידה שלי!
ואז הגיע הרגע הגדול והוא הזמין את
נינט
!!!!! היא עלתה לבמה ואני כמעט התעלפתי!
היא כל כך מדהההההההההההההההההההההההההההההימה!!!!!! אמאלה! בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר מדהים!
איך היא שרה וצחקה עם הקהל והתיישבה על במה!
בהתחלה היא שרה את מקיץ אל חלום! איזה קול אלוהההההי!!!!!
ואז היא התיישבה על הבמה ((שאני יפתח וייסרוק את התמונות אני ייראה לכם!)) ושרה את קח אותי! פתאום היא הלכה לאיפה שאני עמדתי והושטתי לה יד והיא החזיקה לי את היד! אהההההההה!!!
אתם לא יודעים איך התרגשששתי! אני חייכתי אליה חיוך ענננקי והיא חייכה אליי גםםם חיוך כזה מדההים!!! ושנינו החזקנו ידיים! זה היה חלללום!
ואז היא שרה את ים של דמעות!
אני אומר לכם- יש לה קול יותר אלוהי בהופעה חיה! כל כך מדהההימה!!!! ושנייה לפני הפיזמון היא התסכלה עליי וראתה אותי עושה בשיא הרגש "יםםםםםם של דמעעעות" והיא צחקה כזה! אמאללללה איזה מדההימה!
ואז שהיא ירדה מהבמה והשומרים עשו מסביבה מעגל רק אני הלןכתי אחריהם ושאלתי אותה אם היא יכולה לחתום לי בבקשה והושטתי לה את היד שלי עם דף ונייר כדי שתחתום לי והיא באה לקחת כדי לחתום והשומא העיף לי את היד! והיא הסתכלה עליי בצורה כזאת של סליחה.... בן זונה מזדיין שייחנק!
בסוף לא ניפגשתי איתה אישית ולא הבאתי לה את מה שהכנתי לה ולא הצטלמתי איתה וגם לא קיבלתי ממנה חתימה אישית אבל צריך להסתכל על הצדדים החיוביים! ויש הרבה!
אני מאמין שאני עוד ייפגש איתה מתישהו! "ואם עוד לא מחר אז מחרותייייים"