ו- עוגי עוגי -

אני חייבת לציין שעל פי המורה שלי ללשון ישתבח שמה, המילה "במה" (גזרת נפי"ו שורש י.ב.מ בניין נפעל - אל תתייחסו אין לי מושג על מה דיברתי) צריכה להיות מנוקדת ככה - בַמֵה? אלו היו 31 מילים של מידע בלתי נחוץ בעליל. יום טוב.

אהם...

חשה"ה - עוגי לא ניקד את המלה "במה", אם כן מדוע הסקת שהוא ניקד אותה שונה ממה שהכרזת?

LeeCooper69

New member
אני כמעט בטוח ב100%../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו חייבת, אבל חייבת להיות.. אמממ... נו... איכקוראים לה מ"מאחורי הקלעים"... נווו... עם צחי נוי ואדם.. דפנה דקל!!!!! 0תודה לאחותי הקטנה ששרה לי דפנה ודודידו....)

לירונר

New member
../images/Emo124.gif העם דורש פתרונות../images/Emo70.gif

העם נקעה רגלו
דודופלוס - אחרת זה פספוס

LeeCooper69

New member
הממ... אל תמהו לעשות לו מה שעשיתם

לי בג"צ.. למי שלא מכיר את הסיפור, קבלו קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=571&msgid=10181934

marco23

New member
מתנצל על העיקוב עם הפתרון, אבל...

היו לי יומיים עמוסים במיוחד, לא היה לי זמן לשבת על הפתרון... עמכם הסליחה. מקסימום לא תבחרו בי לקדנציה נוספת
ותודה ללירונר על ההתחשבות, והארכת הזמן שניתנה לי לשרשר את הפתרון. לירונר ! אין כמוך !
שלכם באהבה,

marco23

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הפתרון לחידתו של מר-קוקו

אז מה היה לנו בפינה ? הניחושים של "בנים בלבד": ריטה ? שר ? סופי צדקה ? דפנה דקל ? הניחושים של "גאווה צעירה": דנה אינטרנשיונל ? - כבר היתה בפינה זו (ע"ע גלריה) עופרה חזה ??? - אני לא מעוות תמונות של מלאכים בפינה שלי, מפאת הכבוד המגיע להם. ריטה ? רנה ראסלן ? דפנה דקל ? פראן דרשר ? חני נחמיאס ? והנה לפניכם הפתרון
התשובה היא כמובן נטליה אוריירו, כן הכוכבת בת ה-25, הנערית, הסקסית והמדהימה, שנולדה באורוגואי. בגיל 8 התחילה לקחת שיעורי פיתוח קול, דרמה וריקוד. בגיל 17 עזבה את מולדתה ועברה לגור בארגנטינה, רצה מאודישן לאודישן. הטלנובלה "בובה פראית" הפכה אותה לכוכבת ולהצלחה בינלאומית. הוציאה כבר 3 דיסקים, הספיקה להינשך ע"י דודו טופז, ועכשיו מופיעה בטלנובלה החדשה "קצ´ורה".
מי שניחש ראשון נכונה היא, החברה של הארנב הביוני ("בנים בלבד")
כל הכבוד, אחותי!
- רשמי לעצמך נקודה. זכית בניקוד זה ביושר
המשיכי כך! הנה סיכום ביניים של הניקוד שנצבר עד כה ב-"בנק" :
שרימפיניון
- שלוש נקודות.
גלעד יא
- שלוש נקודות.
EyeSeeYou
- שתי נקודות.
עוגי עוגי
- שתי נקודות.
מאי
- נקודה אחת.
אביב נטר
- נקודה אחת.
BlueCat
- נקודה אחת.
theshadow3
- נקודה אחת.
Mutant Enemy
- נקודה אחת.
Happy Phantom
- נקודה אחת.
AngelDust
- נקודה אחת.
החברה של הארנב הביוני
- נקודה אחת. _________________________________________________________
לפינה יש גם גלריה "פינתו של מר-קוקו" בגלריות של "בנים בלבד". תוכלו לצפות שם בדמויות שכבר השתתפו בפינה (כולל הפתרונות), וכך לא תחזרו בניחושים שלכם על דמויות שכבר היו. והנה הקישור. _________________________________________________________ להתראות בפעם הבאה... שלום!!!
שלכם באהבה,

לירונר

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

בהצלחה לכולם עם הניחושים. ובהצלחה לי (וליובל) על תואר "החולייה החלשה (שלום
)"

למעלה