marco23

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הפתרון של מר טריווי-קו

כל הכבוד !
כשאתם רוצים אתם יכולים... צברתם את מלוא 10 הנקודות האפשריות והצלחתם לענות על 100% מהשאלות... איחוליי !!! ... המשיכו כך ! ולאלה שלא ענו על כל השאלות: אפשר לדעת מה יש לכם בקופסא
שם למעלה ? וזה לא שכל. אני עומד פה מולכם ולא יודע מה לומר
, אני פשוט בוש ונכלם. אתם כ"כ גרועים. היו לי ציפיות הרבה יותר גבוהות ממכם (ולא לאולסי פרי הכוונה)
. אולי במקום לשבת ולגרבץ (או משהו בדומה לזה) תקראו
ותחכימו
? אני מציע שתעמדו על הראש, אולי הדם שיזרום אל הראש יסחוף איתו את השכל שתקוע במקום אחר. _______________________________________________________ מי מונע ממכם לענות על כל השאלות ? מי כאן החוליה החלשה ?
חיים חפר
- הציון שלך הוא 8.
מKה אפורה
- הציון שלך הוא 8.
לירונר
- הציון שלך הוא 2. אתה החוליה החלשה... שלום!
חזי חילזון
- הציון שלך הוא 3.
AngelDust
- הציון שלך הוא 9, את החוליה החזקה להפעם... כל הכבוד ! המשיכי כך !
yoavon1
- הציון שלך הוא 5.
והילד הזה הוא אני
- הציון שלך הוא 5. _______________________________________________________ והפתרון הוא: 1. איזו מחלה זכתה לכינוי "המגפה השחורה" ? א) צרעת ב) דבר ג) אבעבועות שחורות 2. מה שמו של מכשיר עתיק למדידות אסטרונומיות ולניווט בים ? א) קטלב ב) קרטוגרף ג) אצטרולב 3. מי כתב את היצירה "הקומדיה האלוהית" ? א) דנטה ב) אייסכילוס ג) פטרארקה 4. מי המציא את הברומטר ? א) ניוטון ב) טוריצ´לי ג) לבנהוק 5. דגלה של איזו מדינה נקרא הטריקולור ? א) בלגיה ב) שוויץ ג) צרפת 6. איזה מן יצור הוא הובי ? א) ציפור ב) אנטילופה ג) חתול בר 7. ג´בל אל טאריק היה השם הקודם של : א) גיברלטר ב) כרתים ג) חרטום 8. פודזול הוא סוג של : א) אדריכלות ב) טלסקופ ג) אדמה 9. ספלאולוגיה היא חקר : א) מערות ב)סימני לידה ג) מבנה המשפט 10. מה שמו של ארגון המדינות הצפון-אטלנטי להתגוננות הדדית ? א) אופ"ק ב) נאט"ו ג) נאס"א _______________________________________________________ אז זהו להפעם... מה כ"כ קשה לבדוק בספרים, לקרוא קצת, להכין שעורי בית, ולהפעיל קצת את הגלגלים החלודים שלכם ? מי כאן מפריע לכם לחשוב ? מי כאן החוליה החלשה ? מקווה שהמצב שלכם לא יתדרדר, ושבפעם הבאה אראה שיפור ניכר בתוצאות. ועד הפעם הבאה... שלווום!!!
שלכם באהבה,

marco23

New member
../images/Emo41.gif פינתו של מר-קוקו ../images/Emo163.gif ../images/Emo70.gif

שלום לכל.. כל.. כל.. כל... חברי הפורום! הפינה מועלת גם בפורום "בנים בלבד" וגם בפורום "גאווה צעירה". אז יאללה מתחילים... והנה לפניכם דמות מעוותת חדשה
האם מישהו מזהה ? מי שמזהה ראשון נכונה - זוכה בנקודה המטרה: לצבור בסוף כמה שיותר נקודות. ( הנקודות שנצברו עד כה לא נמחקו והן מחכות לצבירה של נקודות נוספות )
כלל ברזל: אין לרשום תשובה בכותרת (גם לא תשובה של אחרים), אלא בגוף ההודעה בלבד !
לנוחיותכם! באדיבות לירונר, נפתחה גלריה "פינתו של מר-קוקו" (בפורום "בנים בלבד"). אתם מוזמנים להיכנס ולראות בה את הדמויות שכבר השתתפו בפינה עם הפתרונות - זה יכול לעזור לכם בניחושים (כך לא תחזרו על דמות שכבר השתתפה). והנה הקישור לגלריה. מי כאן יזכה ? ומי כאן יבכה ? מי כאן מפריע לכם לצבור נקודות ? מוכנים ? למקומות... היכון... צא! ________________________________________________________
פניה לכל חברי הפורום:
מי שיודע את התשובה לחידה, מוזמן לפתור בכיף, אבל אנא ממכם, אין צורך וגם רצוי מאוד לא לשים את התמונה המקורית (גם אם אתם בטוחים שהניחוש שלכם נכון במאה אחוז), היות שגם ככה אני מציג אותה למחרת. זה מצד אחד מיותר, מצד שני מפריע לאחרים להשתתף, וזו זכותם. ________________________________________________________ בהצלחה לכולם... שלכם באהבה,

neshamma

New member
סחטיין על הגלריה

אהההההה, רגע תנו לי לחשוב אני יודע, עוד ניתוח אחד וזאת דנה אינטרנשיונל
נשמה

לירונר

New member
../images/Emo140.gif

ואם כבר מדברים על ooops i did it again בסיכום השבועי יהיה לינק חביב ביותר למשחק עם בריטני ספירס.

neshamma

New member
תודה על העידכון

אבל מה זאת אומרת - שאני אוכל לשחק עם בריטני ספירס

אה.........

מאחר והחברה של הארנב הביוני
אמרה נטליה אוריירו, אז עוגי ילך על הניחוש השני שלו - סופי צדקה? (סביר שלא, אבל שווה לנסות) בוקר טוב!

למעלה