../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הפתרון של מר טריווי-קו
כל הכבוד !
כשאתם רוצים אתם יכולים... צברתם את מלוא 10 הנקודות האפשריות והצלחתם לענות על 100% מהשאלות... איחוליי !!! ... המשיכו כך ! ולאלה שלא ענו על כל השאלות: אפשר לדעת מה יש לכם בקופסא
שם למעלה ? וזה לא שכל. אני עומד פה מולכם ולא יודע מה לומר
, אני פשוט בוש ונכלם. אתם כ"כ גרועים. היו לי ציפיות הרבה יותר גבוהות ממכם (ולא לאולסי פרי הכוונה)
. אולי במקום לשבת ולגרבץ (או משהו בדומה לזה) תקראו
ותחכימו
? אני מציע שתעמדו על הראש, אולי הדם שיזרום אל הראש יסחוף איתו את השכל שתקוע במקום אחר. _______________________________________________________ מי מונע ממכם לענות על כל השאלות ? מי כאן החוליה החלשה ?
חיים חפר -
הציון שלך הוא 8.
מKה אפורה -
הציון שלך הוא 8.
לירונר -
הציון שלך הוא 2. אתה החוליה החלשה... שלום!
חזי חילזון -
הציון שלך הוא 3.
AngelDust-
הציון שלך הוא 9, את החוליה החזקה להפעם... כל הכבוד ! המשיכי כך !
yoavon1-
הציון שלך הוא 5.
והילד הזה הוא אני -
הציון שלך הוא 5. _______________________________________________________ והפתרון הוא: 1. איזו מחלה זכתה לכינוי "המגפה השחורה" ? א) צרעת
ב) דבר ג) אבעבועות שחורות 2. מה שמו של מכשיר עתיק למדידות אסטרונומיות ולניווט בים ? א) קטלב ב) קרטוגרף
ג) אצטרולב 3. מי כתב את היצירה "הקומדיה האלוהית" ?
א) דנטה ב) אייסכילוס ג) פטרארקה 4. מי המציא את הברומטר ? א) ניוטון
ב) טוריצ´לי ג) לבנהוק 5. דגלה של איזו מדינה נקרא הטריקולור ? א) בלגיה ב) שוויץ
ג) צרפת 6. איזה מן יצור הוא הובי ?
א) ציפור ב) אנטילופה ג) חתול בר 7. ג´בל אל טאריק היה השם הקודם של :
א) גיברלטר ב) כרתים ג) חרטום 8. פודזול הוא סוג של : א) אדריכלות ב) טלסקופ
ג) אדמה 9. ספלאולוגיה היא חקר :
א) מערות ב)סימני לידה ג) מבנה המשפט 10. מה שמו של ארגון המדינות הצפון-אטלנטי להתגוננות הדדית ? א) אופ"ק
ב) נאט"ו ג) נאס"א _______________________________________________________ אז זהו להפעם... מה כ"כ קשה לבדוק בספרים, לקרוא קצת, להכין שעורי בית, ולהפעיל קצת את הגלגלים החלודים שלכם ? מי כאן מפריע לכם לחשוב ? מי כאן החוליה החלשה ? מקווה שהמצב שלכם לא יתדרדר, ושבפעם הבאה אראה שיפור ניכר בתוצאות. ועד הפעם הבאה... שלווום!!!
שלכם באהבה,