צריך תגובות. שיר קצרצר...מה אתם

אומרים עליו? Before the summer turns to winter, before the dreams will turn to snow. I see the yellow leaves are falling and soon I know I have to go. But I'll be back before the summer, next year you're in my arms again. The winter breeze will send my message, it will keep you warm until then. The path to home is long and winding. I'll keep the flame alive for you until I am back. You and I will walk that road together, I'll show that all the dreams are true if you only let them be before the winter.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאמממ....

ההתחלה יפה מאוד, אבל הסוף קצת הורס...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo32.gif

היום ה"משמח" הגיע... חלוקת תעודות, או, סיום הלימודים
אחרי שחיכיתי בתור משעה 8 ועד שעה 11:50, הצירוף טקס לא משעשע ולא מצחיק עם שירים של "איזה כיף בביצפר וכדו'... הבית ספר המפגר שלי, החליט, שמשנה הבאה תלבושת אחידה..חחח...הם יכולים לרצות...שאני לא אלבש ג'ינס
שאני לא אלבש חולצות שאני אוהב, לא לא לא..יש להם טעות (חחח).. אחרי שהייתי אחרון לקבל את התעודה שלי, ואחרי שגילית שההפרש בין ממוצע סמסטר א' ל-ב' הוא הפרש של 10 נק', (סמסטר א' 80, סמ' ב'-70) וממוצע סופי 76
ראיתי פתאום שבתעודה יש לי: אנגלית 5 יח'- 60 אנגלית 4 יח'- 40 מעניין מאוד.. אחרי ריב עם המורה...הוא מחק לי את ה-40... אח"כ הלכתי לסבתא שלי, לראות מה שלומה..ובמקום לשאול אותי מה שלומך היא אמרה אוי ואבוי כמה רזית...אחח...הסבתות של היום... ועכשיו..איך לא...השיעורים לחופש גם בתכנות, גם במתמטיקה וגם באנגלית... דייייייייייייייייייייייי מצטער על התסכול שלי
חחח... איך עבר עליהם היום

omerdo

New member
../images/Emo77.gifהנה שלי../images/Emo70.gif

אז ליסטן: ישנתי בכיף עד תשע ככה, קמתי, התקלחתי, התלבשתי, אכלתי, הלכתי לבצפר,הגעתי בעשר וחצי למרות שהיה צריך בעשר ועשרה... היה לנו כינוס שכבה ושם גיליתי ש: מחליפים לנו את היועצת שהיתה אצלנו שנה אחת כי היא עוברת לתל אביב, ומחזירים לנו את היועצת שהיתה איתנו בשלוש שנים קודמות. שהמחנכת שלי שהיא גם הרכזת שכבה תהיה שנה הבאה רק המחנכת ולא גם הרכזת כי היא תלמד בקורס של ניהול בתי ספר שהוא לוקח שנתיים אז היא לא רוצה עומס. שאחת המורות שלי לעיצוב שהיא גם מחנכת של כיתה עוזבת שנה הבאה לעשות טיול בעולם, אבל היא תחזור בי"ב. וגם שעוד שתי מחנכות של כיתות אחרות שנה הבאה לא יהיו מחנכות שלהם יותר... אח"כ קיבלנו תעודות וגם בכיתה גיליתי שהמורה שלי לביולוגיה לא תהיה יותר המורה של המגמה שנה הבאה... בגלל זה עכשיו אני בדילמה: הורדתי את המגמה של ביולוגיה משנה הבאה כי אני לא מצליח שם(95 מחצית א' 40 מחצית ב'...) אבל זה בעצם בגלל המורה שלי שהיא הכי גרועה שיש בעולם... אז עכשיו אני לא יודע אם להשאיר את ביולוגיה כי בעצם עכשיו אני יצליח יותר טוב, אבל מצד שני יש לי מספיק יחידות בשביל הבגרות כי אני גם בעוד מגמה, וגם אם אני יוריד אז זה מוריד לי מלא עומס של עוד מבחנים ובגרויות ועבודת ביוטופ שעושים בי"ב... אני מזה מתוסכל... מה נראה לכם, להשאיר או להוריד? חוצמזה גם הציון שלי השנתי בהסטוריה הוא 56(ראיתם איך עברתי בנקודה...) וגם הממוצע שלי עלה ממחצית א' 74 ל79 מחצית ב' (השנתי 78) יש לי עוד מלא לספר אבל אתם גם ככה אתם בטח כבר עוד רגע משתגעים מהאורך של ההודעה... תכתבו גם אתם מה קרה לכם היום...

omerdo

New member
../images/Emo77.gifלקובי, כנס פליז...

תראה איזה פאדיחה עשיתי... נרשמתי בפורומים של LOB אבל אני לא זוכר את היוזר ניים שלי... אכפת לך לחפש יוזר עם האימייל [email protected] ולהגיד לי את השם של היוזר הזה? כי גם עכשיו זה לא נותן לי לרשום אחד אחר כי כבר יש אחד עם האימייל שלי... ת'נקס... ואור, בבקשה אל תכניס את ההודעה הזאת לאיזה שרשור כי אני רוצה שהוא יראה את זה...

slave4brit

New member
עומר...

אל תגיד לאף אחד שאמרתי לך....ששששש...אבל...תזהר שנדב לא ינשך אותך

omerdo

New member
לא ממש נראה לי שזה שלי...

יכול להיות שמישהו רשם את האימייל שלי בשם אחר? (למרות שאין לי מושג איך יכלו להשיג את האימייל שלי...)

omerdo

New member
טוב נו...

אם מישהו כן השתמש באימייל שלי אז אני פשוט אקח לו את היוזר... הוא יכנס ולא יבין איך זה נעלם...

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאוקיי, משהו נורא מוזר קרה...

חטפו אותי חייזרים
סתם... עזבו...חחח... נכנסתי ועשיתי את כל התהליך והכול... ואני רואה שם שהתאריך לידה שם הוא באמת שלי... אני 100% בטוח שאני לא נרשמתי ביוזר ניים הזה ואין לי מושג מה קרה... אולי איכשהו השתנה היוזר או משהו.. בקיצר, אני לא יודע אם אפשר לשנות את היוזר ניים, אז אני אשמח קובי, אם פשוט תמחק אותו כדי שאני אוכל להרשם ביוזר ניים אחר... ת'נקס אגיין...

K © B I

New member
אני מוחק את זה...

ותרשם מחדש, מה אתה לא יכול סתם לרשום אימייל? איזה סיבוך...

™baMba

New member
עוד 10 ימים../images/Emo70.gif

למה היסודי הזה עד ח'
ואליאור- תמווווות
זה ככה לא פייייייר..

TetiBETTY

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בגלל שיש לנו מתכונת בלשון יום ב' הקרוב,אז רק אז המורה שלנו יחלק לנו את התעודות. וזה יהיה בבית שלו(פ"ת-אור,אתה מוזמן לבקר אותי...
),אני לא רוצה ללכת לבית שלו.......יאאאאאאאאאאאאאאק........
......... וב 29.6 יש את הבגרות בלשון,ככה שלא ממש סיימתי את השנה. חוץ מזה,שתחילת שנה הבאה,יש לנו מבחנים ב: אזרחות- 5 פרקים ענקיים ומשעממים... אנגלית-כל החומר מכיתה ב'(התחלתי ללמוד אנגלית אז בחוג) עד יא'. וזה קובע אם אני נשארת ב 5 יח"ל או יורדת ל 4 יח"ל.... עם כל ה
של המורה אליי,אני בטוחה שאני אשאר ב 5 יח"ל...
מתמטיכיף(מצטערת אליאור...נדבקתי...)-חומר על כל השנה שהייתה,שזה יהיה בגרות.....
..... מחשבת ישראל(לבתי ספר הדתיים...)-כל החומר מ ט'-יא'.שזה המווווווווון
וככה אני אמורה להעביר את החופש הגדול שלי...
....

TetiBETTY

New member
חוץ מזה...

למה אתה חשבת שאני בכיתה י'(או לא היית בטוח בעצמך)
נראה לי שהייתי די ברורה. אנגלית-כל החומר מכיתה ב'(התחלתי ללמוד אנגלית אז בחוג) עד יא'. מחשבת ישראל(לבתי ספר הדתיים...)-כל החומר מ ט'-יא'.שזה המווווווווון
וזהו...
....

omerdo

New member
../images/Emo77.gifבגלל ש...

אופס... לא אומרים ש אחרי בגלל מכיוון שזו מילת חיבור או שיעבוד או קישור.....(עזבו אותי מאיפה אני יודע...) חשבתי שאת בי' בגלל שאמרת שהבגרות שלך ב29 וגם הבגרות של י' ב29, אז בגלל זה... ושאלתי אם את בבצפר דתי לא כאילו זה מוזר לי... אני גם הייתי בבצפר דתי ובעצם הייתי דתי כל בחיים שלי אבל חזרתי בשאלה... זה סיפור די ארוך ולא ממש בא לי עכשיו לכתוב אותו...אם נורא תרצו אז אני אכתוב אח"כ...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifהמורה ללשון הגיע..

מותר להגיד בגלל ש..אבל זה לא פותח פסוקית
חחח.. ועכשיו...אז מה
גם אני ביא' ויש לי השנה בגרות בלשון
... ו...אמממ...ספר ספר...

omerdo

New member
../images/Emo77.gifהמורה ללשון מפוטר..

אסור להגיד בגלל ש.. אף פעם גם לא כשאתה סתם מדבר (דוגמא: בגלל שראיתי אותו - לא נכון) לך יש בגרות בי"א עכשיו בגלל שאתה את הבגרות של י' כי לא עשית שנה שעברה(או נכשלת, אבל לא נכנס לפרטים...) אבל בד"כ מי שעושה את הבגרות עכשיו ב29 הוא מי' (יכול להיות שגם י"א עושים ב29 אבל אני לא ידעתי...) ו...אמממ...אני אספר אספר בהודעה הבאה...

למעלה