יומי

אני בצ'אט

פשוט הסתכלתי תסרטונים המזעזעים האלה שרעות שמה שם למעלה ודיי נכנסתי להלם !! טראומה!!!!אנלא מאמינה שאכלתי את זה...

daveScorpions

New member
|OFF|

היי קוראים לי דייב וקפצתי לכאן להודעה קטנה חשבתי אם לפתוח את זה בהודעה חדשה או לשרשר לכאן אבל החלטתי להקל על המנהלת
וזה בדיוק נושא ההודעה רציתי להגיד לכם שיש לכם מנהלת מצויין שאכפת לה, ופשוט עובדת קשה נורא בשביל הפורום הזה ובעיניי מגיעה לה התמיכה והחיבוק הכי ענק בעולם היא מקסימה אכפתית ופשוט מנהלת מצויינת
אז מיכלי את עושה עבודה מדהימה ופורום הזה פשוט זכה במנהלת מצויינת שאין לי מילים שיכלו לתאר כמה בר מזל חברי הפורום הזה

רק רציתי להגיד

שרעות מזה משכנעת!! ולדעתי האישית היא גם צודקת. בחיים לא חשבתי שככה רוצחים בעלי חיים , ובמיוחד בישראל. היתי בטוחה שנותנים להם מכת חשמל , או זריקת הרדמה , ובאמת הזדעזעתי למוות כשראיתי איך הם מחזיקים את הבעלי חיים המסכנים האלה בתנאים נוראיים רק בשביל שלאדם יהיה יותר טוב ויותר 'טעים' כביכול לאכול אותם.וזה גם מזה לא מתאים ליהודי כביכול להתעלל ככה בבעל חיים,אנלא מאמינה שככה מתבצעת 'השחיטה הכשרה' הזאת של היהודים. זה כל כך רשע , וכל כך לא אנושי!איך יש להם לב בכלל לעשות את זה,לעמוד שם ופשוט לחתוך לתרנגולות את העורק וליזרוק אותם להמשיך לסבול קשורים מהרגליים מטפטפים מדם , ועדיין בחיים, למה??? כי זה כ-ש-ר! זה כ-ש-ר להתעלל בבעלי חיים. ססס..פשוט נורא ואיום! ואני חושבת , שבאמת רוב האוכלוסיה בישראל(שאוכלת בשר) לא מודעת לכך בכלל. אם הדברים האלה היו יותר מפורסמים , בטלויזיה , בדיוק כל הסירטונים האלה , אני חושבת שזה היה עוזר. רק להסתכל על החיה המסכנה הזאת, שסובלת, ולחשוב למה זה מגיע לה , היא לא עשתה כלום , היא תמימה(הרבה יותר תמימה מבני האדם), היא רוצה לחיות,ולא למות. ---------------- ונכון , כל הקטע של הזיהום אויר , והמכוניות. אני בטוחה , שיש גורמים , שפועלים נגד זה. אבל זה שזה קיים, לא אומר, שיש איזשהיא זכות ומותרות , לרצוח בעלי חיים.זה לא אומר שאפשר להגיד "וואלה אם מזהמים תסביבה, אז אפשר לאכול בעלי חיים" זה לא קשור אחד לשני.אנחנו כן צריכים לנסות ולשנות את הדברים הרעים בעולם,וגם אם זה מתחיל באי אכילת בשר.

The Reuty

New member
אולה גרמת לי להסמיק../images/Emo9.gif

כן, המצב בארץ (ובעולם לצורך העיניין) פשוט מזוויע. היחס לבעלי החיים, שהם לא נשמה - הם רכוש. הם משהו שיצר "האלוהים" בכדי שהאדם יוכל לנצל, לפגוע ולאכול בסוף. זה פשוט זוועה. ני באמת מקווה שזה נגע בך ואת תשני משהו עם זה. גם אם זה נראה שאת לא משפיעה בזה שאת מפסיקה לאכול חיות, את משפיעה. אדם צמחוני אחד מציל בחייו 4000(כןכן, ארבעת אלפים!!) חיות. אם את צריכה עזרה, או יש לך שאלות, אני פה

למעלה