רבותי, תפסיקו לחיות
הדיאודורנטים שחלקכם משתמשים בהם, פוגעים באוזון ושותפים לאפקט החממה בכדור הארץ, (שיביא להמסתם של קרחונים שיציפו את היבשות וימשיכו להיות לנו סופות וצונאמי חביבים למניהם). כך גם המכוניות והאוטובוסים שאתם נוסעים בהם, שפולטים גזים שרעילים לאדם, לבעלי חיים, לעצים ולאוזון. ואם כבר בעצים עסקינן, מליוני עצים נכרתים בשנה כדי שיהיה לכם דפים ומחברות לכתוב בהן,ורהיטים להניח עליהם את המחשבים שלכם ואת מה לא בעצם.. העצים שנכרתים בגללכם פוגעים בשמורות טבע, בבתיהם של בעלי החיים שאנחהו כל כך אוהבים, וכן, גם באוזון (מה יש לי ממנו היום???) הבתים שלכם, כמו הבית שלי, כמו הקרווילות בניצנים וכו', פוגעים בסביבה הטבעית של בעלי החיים בהם, איילים, שועלים וגרבילים שאותם ראיתי, ואחרים שעדיין לא יצא לי לראות, ואולי גם לא ייצא לי לראות אם נמשיך לבנות על הטבע שלנו. אני מקווה שהנקודה שלי ברורה- אנחנו גורמים נזק, פסיבי ואקטיבי, לבני האדם, לבעלי החיים ולכדור הארץ. בשר הוא לא מותרות, הוא חשוב לקיומנו, אנחנו תמיד יכולים לחזור לצוד את מזוננו ולא לפטם אותו בשיטות אכזריות, אנחנו תמיד מוזמנים להשתמש באבקות פרחים במקום בדיאודורנטיים שקטלניים לסביבה, אנחנו תמיד יכולים ללכת ברגל ולא לנסוע באוטובוסים. אנחנו יכולים גם להפוך לתת זן של אדם, או לחזור למגורינו הקדומים על העצים. בברכה, אני.