freedom

Hermione66

New member
נרשמת:)../images/Emo54.gif

שם:פול/פאולין(סיפורארוךXD) כינוי:Hermione66 שם סים/סימית:שארלוט לין מין:נקבה תחביבים:לצאת לטיולים (בעיקר בטבע),לבלות במועדונים בדאונטאון,לנגן וסתם בימים קרירים או גשומים להתכרבל עם הכלבה שלה (ויולט) בפוך ולראות טלוויזיה.
למה מגיע לי לזכות:כי אני הכי מתאימה,לדעתי,לתיאור של התחרות.אני אוהבת לבלות ולהנות,ואם יעקבו אחרי לא תהיה לי ממש בעיה.
תמונה:

Hermione66

New member
מחליפה סימית../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif../images/Emo19.gif

שם:פול/פאולין כינוי:Hermione66 שם סים/סימית:סקרלט לין מין:נקבה תחביבים:לצאת לטיולים (בעיקר בטבע),לבלות במועדונים בדאונטאון,לנגן וסתם בימים קרירים או גשומים להתכרבל עם הכלבה שלה (ויולט) בפוך ולראות טלוויזיה.(כמו שארלוט) למה מגיע לי לזכות:כי אני הכי מתאימה,לדעתי,לתיאור של התחרות.אני אוהבת לבלות ולהנות,ואם יעקבו אחרי לא תהיה לי ממש בעיה.
(כנ"ל) תמונה:

../images/Emo42.gifמצב../images/Emo42.gif

רשומים: Just Princess עם מישל Miss T B עם סנדרה קרוגר Manga136 עם נורל הוסטון DOLLZ GIRL עם וונסה דפ YoYo1995 עם נטאשה בלאו צלילוש13 עם אנדי ברוק- חסרה תמונה כדור המזל שולט עם קתרין קונור parrotia עם מאי Hermione66 עם שארלוט לין

לפול החביבה:

שהעירה לי שלא ניצלשתי
!!! סתאאאאאאם! no hard feelings
אני הייתי מציעה לך להשאיר את שארלוט... היא פי אלף יותר יפה מסקרלט!!! (אל תעלבי סקרלט
) וגם לעדי- אני מתה שתתחיל התחרות כבר!!! מתי??

מחר יום שלישי... ו....

זה שיש לי שמחת חיים לא אומר שאני מפגרת!!!!!!!!!!! כי עכשיו שאני קוראת את כל ההודעות שהשארתי אני חושבת שמי שלא מבין את המשפט המודגש עלול לטעות ולחשוב בטעות שאני מפגרת ..... =)

למעלה