freedom

../images/Emo42.giffreedom../images/Emo42.gif

לקראת החופש הגדול אני עושה תחרות שבה הסים שלכם צריך להנות כמה שיותר! היו משימות וצריך לעקוב אחריהן מומלץ שתהיה לכם את חבילת ההרחבה חיי לילה אבל לא חובה! צריך להירשם עם סימ/סימית בגיל מבוגר בלבד. התחרות תכלול כל מיני דרכים לכייף ואולי סוף תצליחו להגשים לסים שלכם את החלום הגדול שלו! המשתתפים מתחרים על פרס ממש שווה שבסוף התחרות תגלו מהוא! (יש גם פרסי ניחומים..) בכל פעם יודח משתתף אחד אלא עם חלק מהמשתתפים לא יגישו (אל תעשו את זה..) אז קדימה להירשם: שם: כינוי: שם סים/סימית: מין: תחביבים: למה מגיע לי לזכות: תמונה:

../images/Emo42.gifמצב../images/Emo42.gif

רשומים: Just Princess עם מישל Miss T B עם סנדרה קרוגר Manga136 עם נורל הוסטון DOLLZ GIRL עם וונסה דפ YoYo1995 עם נטאשה בלאו צלילוש13 עם אנדי ברוק שמור: כדור המזל שולט shirarditi שלפחות מי ששמור לו מקום ירשם....

לעדידוש

כבר נתתי לך את כל הפרטים! חוץ מהתמונה... שכמו שהסברתי כבר היא גדולה מדי כדי להיכנס...

../images/Emo55.gif

סליחה לא שמתי לב... ובקשר לתמונה אז לא חשוב בנתיים, אבל במשימות תצתרכי לשים תמונות...

../images/Emo42.gifמצב../images/Emo42.gif

רשומים: Just Princess עם מישל Miss T B עם סנדרה קרוגר Manga136 עם נורל הוסטון DOLLZ GIRL עם וונסה דפ YoYo1995 עם נטאשה בלאו צלילוש13 עם אנדי ברוק כדור המזל שולט עם נועם התחרות תתחיל עוד כמה ימים! אבל עדיין אפשר להרשם!!

parrotia

New member
.....

אין לי הרבה זמן אבל יאללה נירשם.. שם: נשאיר את זה חסוי.. אני בת.. כינוי: מ' שם סים/סימית: מאי מין: נקבה תחביבים: לרקוד,לצאת לדייטים ולהתנשק עם בעלה.. למה מגיע לי לזכות: לא יודעת אם מגיע ליי =P תמונה : בצד...

לא לא לא!

מה עשית! חחחחחח השם שלי זה נועם! לא של הסימית שלי!!! מסכנה עשית לה עוול.... לא נורא יש מקום לתיקון =) שם: נועם כינוי: כדור המזל שולט שם סים/סימית: קתרין קונור (!) מין:
תחביבים: לצאת למועדונים, לרקוד, לשתות
, לשמוע מוסיקה, הופעות (להופיע ולראות הופעות של אחרים) למה מגיע לי לזכות: "הנאה תמיד הייתה השאיפה העיקרית שלי... אני לא עושה שום דבר שאני לא נהנית ממנו!" תמונה: אולי אני אשים תמונה באלבום האישי ואת תיקחי אותה משם ותפרסמי אותה?

חח..../images/Emo55.gif

אוקיי, סבבה אני אתקן...............X_X הייתי עייפה אתמול,חח בקשר לתמונה אז סבבה!

זה העלה אותה!!!!!!!

זה העלה את התמונה! זה באמת באמת העלה את התמונה!!! באיכות של קקי מחושמל אבל, היי! זה העלה את התמונה!!

למעלה