שרשור נפילות......

S H I L G I

New member
אוקי אז..../images/Emo29.gif

הנפילה הראשונה...הממ..זה היה בכיתה ו' אחרי איזה חודש שלמדנו לעשות קאנטר..והייתי על שריף..ועשינו מעגל וכולנו היינו צריכים להיות בקאנטר..אבל שריף לא הסכים לזוז אז עמנואל היה לו שוט לונג' אז הוא נתן לו כזה נגיעה והוא כזה עבר לקאנטר אבל ממש זז ככה הצידה אז עפתי ממנו.. נפלתי איזה 4 פעמים.. *משריף *מלאדה *מנורה בקיבוץ יגור

puremelody

New member
נפילות..

ספר על הנפילה הראשונה שלך....המ...ראשונה..הייתי בטיול עם ידידה שלי ורכבתי על סוס זכר שתוקף כל סוס שעובר לידו בעיקרון לא מובילים איתו בגלל זה אבל ידידה שלי רכבה על סוסה צעירה שהיא רק התחילה לאלף אז אני הייתי צריכה להוביל ולא שמתי לב היא רצתה לעקוף הסוס שלי תקף והעיף אותי-לא משהו רציני אבל מצאתי את עצמי בין הרגליים שלו וזה היה מפחיד! הוא חיכה עד שאני יצא משם ואז פתח חזרה לעבר החווה.... כמה פעמים נפלת? 3 ממי נפלת? מסוסים באיזה חווה?חווה שלי

ORIKA

New member
נפלתי היום...

הנפילה הראשונה שלי הייתה מטקילה בתחרות בציפורי ואפילו לא בזמן קפיצה,פשוט איבדתי שיווי משקל ועפתי הצידה. מאז היו לי לא כל כך הרבה נפילות 20-30 משהו כזה אבל רובן כמובן מעופרה
ואני לא ארחיב את נושא הדיבור על עופרה
אחרת ימחקו את ההודעה הזאת. בעין המפרץ אני רוחבת כבר 8 חודשים-פעם אחת נפלתי מאלמוג(לפני חודש בערך) ופעם אחת נפלתי מטאורה היום. הוא שם ברקס ואני עפתי לבד לתוך המכשול
אבל יצאנו בשלום. אח"כ עליתי וקפצנו(ביחד הפעם) את מכשול ה- 1.30 המפחיד הזה.

אני.........

נפלתי רק פעמיים...... כן כן!....... הפעם הראשונה הייתה צממיסי שלי.... אבל כשהיא לא הייתה שלי!..... זאת הייתה הפעם הראשונה שקפצנו 3 מכשולים רצוף..... רכבתי עליה היא הייתה די בסדר ממה שאני זוכרת קצת רצה..... אז היא קפצה שני מכשולים ממש טוב ואז כשהיא באה למכדשול השלישי אני קמתי מוקדם מידי והיא הכניסה עוד צעד וכשהיא התרוממה אני כבר הייתי גבוהה בשמיים וכשהיא נחתה אני נחתתי לידה חיחיחיחיחיחיחי הכי הכי קטעים שזה מצולם בווידאו אז מי שרוצה לראות מוזמן רק זה נורא מפחיד אני עפה כל כך גבוהה למעלה שאני נראית כמו איזה בובה או משהו!..... הנפילה השנייה הייתה מאפאצ'י....... אני חושבת שזה היה כבר בסוף השיעור אסז רכבתי משוחרר יותר ואז הוא דפק באקינג ופשוט החלקתי...... וזיהו בערך

Sweet SuGaR

New member
אוקיי

אני נפלתי כל כך הרבה
כבר לא סופרת.... הנפילה הכי מפחידה שלי זה שקפצתי עם אוסטין ליין... ואחרי הקפיצה הכי טובה שלי איבדתי שיווי משקל ונפלתי- בין הרגליים שלה... פנאןןןןןןןןן זה היה בחוות הפארק וזהו..... אני חייבת כמה וכמה עוגות

למעלה