שרשור נפילות......

i love rama

New member
../images/Emo42.gif שרשור נפילות......

ספר על הנפילה הראשונה שלך....
כמה פעמים נפלת?
ממי נפלת?
באיזה חווה?

אוקיי...... ../images/Emo60.gif

הנפילה הראשונה שלי הייתה מאינדיאנה (הזונה) ולא נראה לי שאני זוכר הרבה ממנה........
הפסקתי לספור אחרי 15 נפילות....
אינדיאנה, גיזמו, שחר...
חוות איתן

אינדיאנה מלכה!!!! אמא'שך זונה!

אינדיארנה מלכה! אינדיאנה קדושה! אינדיאנה שולטת!!! ואתה וגיזמו יכולים ללכת****************** כמו שכתוב

../images/Emo85.gif נפילות.

אני נפלתי 3 פעמים בחיי.
1
.ניקי- פורים, רכבנו בלי אוכף בתוך מירוץ שליחים בטרוט ושמעתי מאחורי צועקים לי "לא קאנטר לא קאנטר" ואני בתקופה לא ידעתי קאנטר אז נלחצתי ונפלתי על הצד... חחח. בחוות אמיר.
2
.מרפי- נפלתי באנגליה, עשינו טיול ובתוך מסלול בצורת אליפסה, ראיתי ענף מולי, ובאתי להתחמק ועיבדתי שיווי משקל ונפלתי בגאלופ על החצץ... כמובן נפצעתי בצורה קלה, אך לא נעימה. חוות הרכיבה שרכבנו בה מהסאמר סקול.
3
.ערמון- רכבתי על ערמון, וניסיתי להעביר אותו לקאנטר בפינה, אבל הוא היה קרוב מידי לגדר והרגל שלי ניתקעה עליה, ואני נפלתי על הגדר... כמובן נישארתי עם סימן גדר כחול על התחת. חחח. בחווה אצלנוץ וגיזמו- אף פעם, אבל אף פעם לא אומרים זונה\בן זונה על סוס, כי סוסים הם מושלמים, אם נפלת, אתה לא היית בסדר.

Shai Felton

New member
אממממ...../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

הנפילה הראשונה שלי הייתה מגבע
(ז"ל) בערך אחרי כמה חודשים שהתחלתי לרכב, נפלתי כי הוא התחיל להתפרע קצת ולא הצלחתי להשאר עליו...
אני לא זוכרת כמה פעמים נפלתי... אמממ... פעם אחת מאוטי, פעם אחת מכפיר, איזה 6 פעמים מגבע, ואיזה 20 פעם מרקפת (לא עליתי עליה בלי ליפול
).... אני חושבת שעברתי את ה-15...

Shai Felton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

מרקפת לא נפלתי 20 פעמים פשוט נפלתי המון ממנה...

TauraMan

New member
הנפילה הראשונה שלי..../images/Emo20.gif

ואו זה היה מזמן, זה היה משירי, עשינו תחרות מדריכים נגד תלמידים, נטלי ושירלי היום על אלמוג ושלג ואני ועוד ילד הינו על נופר ושירי(אני על שירי) ובסיבוב במרוץ דירבנתי יותר מדי והיא התחילה קנטר ובחיים לא עשיתי קנטר ואני עזבתי מושכות וצרחתי והמדריך שלי אז(מור, לא וולף, מור אחר..) פתח ידים וצעק- אני תופס אותך אני תופס אותך! נפלתי וננתקעתי בגדר נפלתי על הרצפה הוא הרים אותי וצרח "תפסתי אותך"..... נפלתי.. המון..... מנופר המון! מאניטה כמה פעמים, מדיל 6, מתוכם 3 היו יחד איתו... מזאוס פעם אחת,מאלמוגי כל כך הרבה פעמים... שלג רק פעם אחת ברכיבה האחרונה שלי עליו, נפלתי מכולם אצלנו חוץ מטאורה עין המפרץ אימפריה כמובן!

הנפילה הראשונה שלי...

הייתה מג'רי.. אבל זה לא נקרא נפילה כי היא עמדה! אז אני מחשיבה את הנפילה משון (המלך!!) כנפילה הראשונה שלי... וזהו אז לפי הספירה של כולם נפלתי 3 פעמים.. לפי הספירה שלי פעם אחת...

i love rama

New member
../images/Emo42.gif אני.......

נפלתי ממגי (קיצור של מגעילה)
הדפוקה נבהלה ממשהו והתחילה לי גאלופ וזה היה כמה חודשים אחרי שהתחלתי לרכב, אז היא החליטה להיתקע בגדר ובגלל שהיא עצרה בבום אז עפתי על הגדר והבטון... כלבה..
נפלתי ממגי ומסער נראה לי
נפלתי פעמיים בערך... יצאתי בזול..
בהיפודרום..

טוי בוי

New member
אני נפלתי מלא הכי הרבה שאפשר!!!

נפלתי בקאנטרי וברשפון. פעם ראשונה היתה אני חושבת מסקי בובי שלא רציתי קאנטר ונועם הכריך אותי אז הפלתי את עצמי נחשב? נפלתי 10000000 פעם אם לא יותר... נפלתי מ- טוי בוי הכי הרבא סקי בוי מנגו אמדאוס סידני אנדרו בטח יש עוד הנפילות שלי הכי מוקרצות פעם נפלתי אחרי מכשול בסלטה פעם נפלתי בעמידה הפלתי את עצמי מהסוס הכי גבוהה בחווה עפתי על הגדר נפלתי מלפני הסוס תוך כידי רכיבה נפלתי פעמיים בשיעור על אותו האוקסר על הגב עליו ובפעם השניה הסוס קפץ עליי נפלתי ביום גשום לשלולית הכי גדולה שהיתה במנג' נפלתי אחרי מכשול עם הראושיה של טוי בוי מה לא....

אממממממ....

הנפילה הראשונה שלי הייתה ברכיבה הראשונה שלי...- יצאנו לטיול ועשינו גאלופ ופתאום הסוס החליק על אבן אז נפלתי... הנפילה שניה שלי- זה היה בחורף מלפני איזה 3 שנים והייתה שלולית ענקית בדרך ולא רציתי להכנס לתוכה ולצידי השלולית היו מלא עצים והענפים שלהם בלטו למסלול שלנו אז שזזתי הצידה הענפים נתקעו בי ונפלתי לתוך השלולית... הנפילה השלישית שלי- אני באתי לעלות על הסוסה שלי וזה היה עוד בזמן שהיא לא הייתה עומדת שהיו באים לעלות עליה... אז אני שמתי את הרגל בארכובה ולקחתי יותר מדי תנופה והיא התחילה ללכת אז אני עפתי לצד השני...

למעלה