שמ"ש

Blue Eyessss

New member
../images/Emo42.gifשמ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif

כי מזמזן לא היה והפורום ממש זקוק לזה נואשות!!!! אוקיי יש פה מלא חדשים אז שמ"ש=שרשור משוב שבועי טוב אז הוא לא ממש היה בתקופה האחרונה כי לא היה צריך אותו אבל עכשיו נראה לי שזה זמן טוב לרענן קצת את הפורום ולהחזיר אותו קצת לחיים ולעומק... אז אנשים... לכל מי שיש הצעות לשיפור או הצעות לפינות חדשות או למי שיש הארות הערות טענות מענות בקשות מיוחדות תלונות או משו הכל לפה... באמת חייבים לחשוב מה עושים כדי שהפורום יחזור לתפקד!! קיצר שבוע טוב
ומזל טוב לכל מי שמסיים בצפר השבוע!!
ההנהלה,
סטיב ונטע

Vintage Queen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תגידו, מה קרה לעידכון השבועי?... הוא נעלםם חבל זה היה ממש נחמד אם יש למישהו גם הצעות לסקר(הוא כבר התיישן) אז מוזמנים לכתוב פה =]

charliebr

New member
../images/Emo12.gif

הקטע עם העידכון השבועי הוא שאף אחד לא התנדב אז אני מוכנה לארגן רשימה חדשה ואנשים תתנדבו כי נמאס כבר לרדוף אחרי אנשים שרק יעשו אז מי שרוצה לעשות עידכון שיפנה אלי במסרים

Vintage Queen

New member
הילה צודקת....

זה בישבילכם נו אל תהיו כאלווווווו =] אולי תפתחי על זה שרשור ותסבירי מזה לכל החדשים אולי הם ירצו לנסות

אבל זה קצת מיותר לדעתי..

כאילו..לא באמת צריך את זה כל שבוע אולי כל שבועיים לעשות!?

מה עם "רוכב החודש"?../images/Emo12.gif ו../images/Emo26.gif

לדעתי הדבר הכי חשוב זה שיתוף פעולה אז בשביל להעיר את הפורום לא צריך רק לפתוח הודעות חדשות והכל, צריך לשתף פעולה עם מה שכבר פתחו

Vintage Queen

New member
צודקת!

ואנחנו נטפל ברוכב החודש =] פשוט הייתה תקופה נורא מתה כי היה נורא קשה לכולם ואני יודעת שהיו הרבה כמוני שבקושי היה להם זמן לשבת על המחשב אבל עכשיו שזה אוטוטו נגמר והמבחנים מאחורינו (טוב לא ממש אבל זה מספיק קרוב) אפשר להתחיל להעיר תפורום שוב! =]

מסכימה...

באמת היה עמוס, לשלב בין הסוסים לבגרויות והמתכונות והכל אבל שיהיה
~מאחורינו כמעט לגמרי~ אז הפורום קצת מת
וזה טבעי. אבל יהיה בסדר

Blue Eyessss

New member
פינה חדשה..../images/Emo47.gif

עלה לי רעיון לפינה חדשה וזה יכול להיות מעניין...אבל תגידו מה דעתכם כל שבוע נעלה פינה שאני לאדעת איך יקראו לה עדיין אבל כאילו ניתן מצב נתון של סוס(נגיד שהוא יוצא מהתא תפוס,או שהוא זורק את הראש למעלה ברכיבה) כל מיני בעיות שונות ומשונות..ואז אתם תכתבו איך תתמודדו עם מצב כזה ומה הדבר הכי נכון לעשות לדעתכם... אז מה אתם חושבים?!?!

רעיון אדיר!../images/Emo13.gif

ובכלל מזמן לא היה שרשור בעיות ברכיבה, יש פה אנשים עם המון ידע שיכולים לתת אחלה טיפים

aloniguy

New member
חחחחחחח נטע.....

חשבת על טימי כשהעלת את הרעיון הזה נכון?

Blue Eyessss

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif../images/Emo47.gif

נו תפוז זבלללללל אניכ בר שעה מנסה לשלוח הודעה כדי להגיד לך שבדוגמא חשבתי על טימי אבל בפינה עצמה הגעתי לחשוב עליה כאילו משהיחות שלנו על מה לעשות עם הסוס

aloniguy

New member
חח זהו ידעתי שזה מתקשר איכשהו...

לפחות השיחות האלו תרמו.... נתנו לך השראה...

שירלי317

New member
חח

גם אני מיד חשבתי על טימי כשקראתי את זה..חח.. אבל איך אפשר שלא לחשוב על הסוס השקסי הזה?!

למעלה