שמ"ש

Blue Eyessss

New member
../images/Emo42.gifשמ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif

קודם כל מזל טוב לפורום!!!!!!!!!!=)))) ועכשיו אתם יודעים הדברים הרגילים אם יש לכם איזשהם הצעות לשיפורים והערות והארות ובקשות ותלונות וכל אלה...הכל
לפה
שבוע טוב אנשושים
ההנהלה
*חולה על התמונה הזאת*

Noa Geva

New member
ממ..לא יודעת אם זה קשוא אבל נו...

נממ.. אני חושבת שאולי כדאי לעשות איזה פרויקט בפורום של גיבוש\היכרות כי... לא יודעת, אני קוראת פה כל יום, כמה פעמים ביום, ולא כל כך הולך לי עם להשתלב פה... וזה גם סתם יכול להיות נחמד. עזבו אני קצת מסטוולה היום
, בעצם אני תמיד מסטולה

Blue Eyessss

New member
הו שלום...../images/Emo47.gif

יש מפגשי פורום! ויש כל הזמן שאלונים! וכל הזמן נפגשים בתחרויות! אפילו שהעונה של הדרסז' נגמרה אתמול והעונה של הקפיצות נגמרת שבוע הבא...אבל...ככה מכירים וצריך לכתוב ולהכיר באייסי וזה זה לא קשה להתשלב פה

Noa Geva

New member
שלום גם לך../images/Emo3.gif

למפגשי פורום מן הסתם אני לא אגיע אם אני לא מכירה אנשים..אני ארגיש לא קשורה כזאת..פףף ולתחרויות אני לא הולכת... פףף לומשנה

../images/Emo97.gifאז...תתחילי להכיר../images/Emo140.gif

תוסיפי אנשים לאייסי ולמסנ תצרי קשרים!
אף אחד לא הגיע לפורםו ומייד הכיר את כולם...כאילו, יש כאלו שמוכרים יותר מהתחרויות והמחוות ויש כאלו שפחות - אבל מה שבטוח כל אחד עבר תהליך השתלבות מסוים, אז יאללה - תתחילי לשלב את עצמך!

Noa Geva

New member
אני יודעת שעוברים תהליך מסוים...

בתור אחת שכותבת וכתבה בדיי הרבה פורומים. אבל משום מה דיי קשה לי להשתלב פה..לוידעת למה
וזה לא שאתם לא נחמדים, אתם נראים ממש מותק של אנשים לפי ההודעות... כנראה שזאת אני הדפוקה, כמו תמיד

°fanta°

New member
את לא דפוקה!../images/Emo2.gif

וזה נכון מה שכתבו לך גמאני הרבה זמן לא הכרתי פה אף אחד ואז היה מפגש פורום ורואים בתחרויות ואתה מכיר מישהו ואז מדברים באיי סי וככה מתגלגל... באמת את לא צריכה להתבייש תאמיני לי שכולם ישמחו לדבר איתך הנה האיי סי שלי 170908721

Noa Geva

New member
את לא מכירה אותי, אני דפקה../images/Emo122.gif

טוב, אולי רק לפעמים

°fanta°

New member
זה בסדר כולנו כאלה../images/Emo6.gif

במיוחד ש
מזתלט עלינו... עזבי פיגור

horse girl1

New member
זה בסדר...יש הרבה כאלה פה..../images/Emo153.gif

לדוגמה fanta (יעל מההודעה למעלה) ולי לא חסר ויש עוד פול.. תבואי למפגש תציגי את עצמך ותתחברי לאנשים! ותראי הייתי אומנם רק במפגש אחד אבל היה כיף...תבואי אין לך מה להפסיד!

למעלה