נו יופי מור =\\\ חג שמחחח לכולם =))))...
° °•NizaN•° New member 18/4/05 #10 חג שמח../images/Emo161.gif../images/Emo162.gif כבר התחלתי אותו בכאבי ראש וכנראה אני ונויקה לא באות למפגש:| אבל זה עוד לא סגור לגמרי.
חג שמח../images/Emo161.gif../images/Emo162.gif כבר התחלתי אותו בכאבי ראש וכנראה אני ונויקה לא באות למפגש:| אבל זה עוד לא סגור לגמרי.
מ מורי5 New member 18/4/05 #11 חג שמיח לכולם../images/Emo157.gif../images/Emo159.gif../images/Emo161.gif|פיר
• •°•סוסהוליסטית•°• New member 18/4/05 #12 ../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifנממ חג שמייח!../images/Emo161.gif חעע נדבקתי לדברים האלהה לא היה פעם אייקון של לוחות הברית? |
../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifנממ חג שמייח!../images/Emo161.gif חעע נדבקתי לדברים האלהה לא היה פעם אייקון של לוחות הברית? |
ג גחצי New member 19/4/05 #26 רעיון../images/Emo62.gif מה דעתכם לערוך תחרות צילום? כאילו, יש תמונות מהממותתתת בפורום... אפשר נגיד בכמה קטגוריות (ברכיבה, רק הסוס, קפיצות... ואולי אפילו התמונה הכי יפה - שלא דווקא משהו מהפורום צילם).
רעיון../images/Emo62.gif מה דעתכם לערוך תחרות צילום? כאילו, יש תמונות מהממותתתת בפורום... אפשר נגיד בכמה קטגוריות (ברכיבה, רק הסוס, קפיצות... ואולי אפילו התמונה הכי יפה - שלא דווקא משהו מהפורום צילם).
מ מורניייייי New member 20/4/05 #28 ../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif ~רוצה לשפוט כי אני גרועה בצילום~
ש שם משתמש תפוס© New member 20/4/05 #31 ../images/Emo42.gif אבל לדעתי עדיף הצבעה ולא שופטים...כל אחד וטעמו האישי
F fliperit New member 20/4/05 #33 חחחחח קטעים.... בדיוקק עשיתי איזה משהו במחשב, והשתמשתי בתמונה הזאת...
M mindeffect New member 20/4/05 #34 ../images/Emo12.gifכ"כ בעד!!!....אני אוהבת לצלם!!! ואם יש משו שאני טובה בו...(ורכיבה זה בטוח לא!!!)..זה לצלם אנשים רוכבים...או סתם סוסים....או..כל דבר..חח... תמונה יפה יפה של שוגי המותק
../images/Emo12.gifכ"כ בעד!!!....אני אוהבת לצלם!!! ואם יש משו שאני טובה בו...(ורכיבה זה בטוח לא!!!)..זה לצלם אנשים רוכבים...או סתם סוסים....או..כל דבר..חח... תמונה יפה יפה של שוגי המותק
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 20/4/05 #37 ../images/Emo45.gifבעד!../images/Emo3.gif זה לא שאני מצלמת משו אבל סתם יכול להיות נחמד..