שמ"ש

Blue Eyessss

New member
../images/Emo42.gifשמ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif

בוקר טוב! הצעות בקשות מענות טענות הערות הארות תלונות וכל הדברים האלה הכל לפה.. התקבלו כמה הצעות בשבוע שעבר שאאנחנו רוצות את דעתכם עליהם... 1) כך פעם שמשתמש חדש מצטרף לפה שמישהו יסביר לו מה הולך בפורום שיעלה לו את אומנות השרשור ויסביר לו על הפינות השונות. 2) שרשור אופטימיות:(נלקח מפורום יוני בלוך) בסופ"ש זה יפתח וכל אחד יכתוב על כמה דברים טובים שקרו לו בשבוע שעבר וכמה דברים שיקרו לו בשבוע שיבוא. עכשיו לדבר החשוב באמת... מפגש פורום אז מה קורה עם זה?!!??!?! באהבה גדולההההההה
ההנהלה,
נטע וסטיבבבב

../images/Emo97.gif../images/Emo9.gif

מסכימה לגמריי עם שני הרעיונות
זה יכול להיות מעולה הדף יחסוך המון בילבולים לחדשים וכאבי ראש לותיקים
ושרשור אופטימיות זה בסט
כל הכבוד

GR££N woMAN©

New member
אני חושבת שהתאריך שהרוב../images/Emo106.gif

יכולים זה ה21.. לא? חחחחח 26 ירד.. כי יש תחרות ב27

lions queen

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif

אמרתי את זה רק לצורך של הסכמה ושנקבע משהו.. חח אני בכלל לא בטוח אבוא.. אוליי אני אבוא בשתיים.. כי י לי השלמות..

Vintage Queen

New member
אני לא יודעת כמה מכם י"א י"ב

אבל לרובנו השבוע הראשון מפוצץ תגבורים והחופש לא כזה קצר תנסו לחשוב על תאריך אחר (יש מספיק ימי חופש) התגבורים יתפרסמו לקראת סופשבוע וזה דיי קריטי... בעעע

MorH

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo174.gif...

charliebr

New member
ותקשיבו כולם

אני יודעת שלמלא יש שיעורים ורכיבות באמצע השבוע... אבל אם נקבע שהמפגש יהיה יחסית מוקדים (עשר נניח) עד 2... אז כולם יכולים להגיע הביתה עד 4 וחצי! ואז אין בעיה

Vintage Queen

New member
אבל מה הקטע בשיעורי רכיבה?

אפשר לדחות חד פעמי או להקדים/ לאחר! אל תהיו כאלו עצלניים/קטנוניים אחרת בחיים לא נוכל להפגשש

MorH

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo174.gif

אני דווקא חושבת שהרוב בחרו ב20 =P חח אני חושבת שבכלל פסח עמוס לכולם ואולי אפשר לעשות בשבועות או מתישו אחר ?! ...

למעלה