שאלון

Oo MIsS Hen oO

New member
עונה ועצבנית ../images/Emo10.gif

שם: חןן שם משפחה: *** החברים קוראים לי: מה אכפת לי אין לי ראש לזההה תחביב עיקרי: להתאבדדד תחביב משני: שוב להתאבד עיר מגורים:קרית מוצקין תאריך לידה: 95\3\9 גיל:12+ אחים/אחיות: 2 אחיםם יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': שואומי ושין מידת נעליים: 36-37 כמה אנשי קשר באייסיקיו: 126..כן אני יודעת זה קצת עשיתי לפני קצת זמן כמה אנשי קשר במסנג'ר: 50 ומשו הרינגטון שלי: כיבסו לי תפלאפוןןן(למי שלא הבין השארתי תפלאפון בכיס ושכחתי להוציא והוא התכבס והתקלקל) הרקע שלי במחשב: אות בסינית אדום שחור משו יפה מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: - 2: - 3: - 4: - 5: - 6: - 7: - 8: - 9: - מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: 1234567890 ...סתםם מה הסכו"ם המועדף עליך: סכיןןן כדי לחתוךך תוורידדד מי יודע עליך הכל: החברותת שליי מי תמיד פה בשבילך: אמאאא מי סובל אותך בכלל: =[=[=[=[ מתי קמת היום: 12 אם היית הומלס איפה היית עומד: בתחנה המרכזית בתל אביב אני מתחרט על: שלא הייתי בלילה הלבן כי לא ידעתי מתי הואא אף פעם אני לא אגיד: אני תמיד יגיד מה שבא ליי בחיים אני לא: הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להחזיר לו באיזה צבע המקלדת שלך: שחור למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אתה שאלתה??!! טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: אפורר בגלגול הקודם הייתי: ברווזז..סתםם מאיפה לי לדעתת פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: יש לי פצעעע "אם אין אני לי....: מה אתה רוצה? "אני לא שולט בזה,זה....: הטמטום שלךך "סוף טוב...: הכל חרא "מה ששנוא עליך...: תעשה לחבריךך כי הם דורשים את זה השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : "יש לי_________בתחת" : "אני אוהב את_______" : המפגש שהכי נהנתי בו: מלח על הפצעים:(:(:(:( המפגש שהכי סבלתי בו: מלח על הפצעים:(:(:(:( חוויה שאני בחיים לא אשכח: הפאדיחה של החיים: חחח לא בפומבייי וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? למה היה כיףף הפלתי עליו תעצבים אבל זה לא אומר שאין לי

נעה 124

New member
חדשה../images/Emo9.gif

שם: נעה שם משפחה: - החברים קוראים לי: אחת נויקישוא (של שם רונקישוא), השאר נעה תחביב עיקרי: מחשב תחביב משני: לקרוא עיר מגורים: מצפה עדי, ואם אתם לא מכירים- זה בסדר
אף אחד לא מכיר את החור הזה
תאריך לידה: 13.9 גיל: 13 (בקרוב) אחים/אחיות: אח בן 9 ואחות בת 5 יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו':
מידת נעליים: 38 כמה אנשי קשר באייסיקיו: 30 כמה אנשי קשר במסנג'ר: ממש מעט.. 21 הרינגטון שלי: "איתי" של קרן פלס למשפחה, השאר "רכבת באירופה" של קרן פלס הרקע שלי במחשב: תמונה של עצים מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: תא דואר קולי 2: אמא שלי 3: אבא שלי 4: בית 5: חברה שלי 6: חברה אחרת 7: גלגל"צ
8: - 9: - מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:111111172587 מה הסכו"ם המועדף עליך: סכין מי יודע עליך הכל: שתי חברות (ענת והדר) מי תמיד פה בשבילך: שוב ענת והדר... וגם ענבל מי סובל אותך בכלל: הדר, ענת, ענבל, שמר... מתי קמת היום: 14:10 אם היית הומלס איפה היית עומד: אני צריכה לחשוב על זה.. אני מתחרט על: לא יודעת.. אף פעם אני לא אגיד: שוב, לא יודעת. בחיים אני לא: אוכל בשר
הבטחתי לעצמי שאני צמחונית ואני אחזיק מעמד
הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לברוח.. באיזה צבע המקלדת שלך: אפור וקצת כחול כהה למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אני לא חושבת שזה מעניין אותך, אבל שאלת אז עניתי טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: שחור בגלגול הקודם הייתי: שאלה טובה למחשבה.. אני אחשוב על זה פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: אמרתי
"אם אין אני לי....: אני אהיה בודדה
"אני לא שולט בזה,זה....: בא לי טבעי "סוף טוב...: לך תדע מה עם השאר "מה ששנוא עליך...: תעשה למישהו רק אם הוא ממש מעצבן אותך השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : ישנתי כל היום ואז הייתי צריכה לקום, פאקינג שיט! "יש לי_________בתחת" : חור
"אני אוהב את_______" :
המפגש שהכי נהנתי בו: לא זוכרת
המפגש שהכי סבלתי בו: שוב לא זוכרת חוויה שאני בחיים לא אשכח: סופרלנד עם חברה שכמעט הצליחה לשכנע אותי לעלות על הקומבה, אבל אז ברחתי לה הפאדיחה של החיים: התנדבתי למכור דיסקים במכירה שהשכבה שלנו עשתה ואז ראיתי ילדה קטנה ושאלתי אותה אם היא רוצה דיסק של יובל המבולבל, אבל אז היא הסתובבה וראיתי שזה לא היא, זה הוא והוא בן 15, סתם ממש ממש נמוך...XD וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? גם וגם.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Yu vi

New member
ברוכהכהכה ../images/Emo163.gif

אני יובל בת 14 מראשל"צ D: תהני פהההההההההה

ofer976

New member
היי נעה בלי ו'

הנה עוד נעה בלי ו'. ברוכה הבאה! אני עופר עם ו'. השתלבות נעימה!

slee4

New member
ההודעה ה1000 שליייייי!

שם: ש[א]רון שם משפחה: מי שיודע יודע החברים קוראים לי: ש[א]רון,שרוני,אולגה..לאדעת תחביב עיקרי: מפגשיייים תחביב משני: לנגן,לצייר ולהיות עילגת עיר מגורים:חולון\ת"א תאריך לידה:30.5.91 גיל:16וחודש בדיוק היום אחים/אחיות: 2 אחיות יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': בלוג לא מעודכן עם זהבית מידת נעליים: 41 כמה אנשי קשר באייסיקיו: אין לי אייסי כמה אנשי קשר במסנג'ר: 34 במסן של הפורום הרינגטון שלי: הפתיח של הפיג'מות הרקע שלי במחשב: סתם מעפן מי החיוג המקוצר שלך במס'- אייייין 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:שש שש! מה הסכו"ם המועדף עליך: כף מי יודע עליך הכל: אתם מי תמיד פה בשבילך: אתם(?) מי סובל אותך בכלל: אתם(?) מתי קמת היום: 10 אם היית הומלס איפה היית עומד: למה לעמוד אם אפשר לשבת? אני מתחרט על: שלא הייתי בפורום לפני כן אף פעם אני לא אגיד: שאני שונאת אתכם בחיים אני לא: אתמסטל(?) הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להרביץ לו!!11 באיזה צבע המקלדת שלך: לבן למה אתה חושב שזה מעניין אותי? טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: צבעוני(?) בגלגול הקודם הייתי: ישראל וולמן רואה חשבון שבא לאכול פה ארוחת צהריים פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: כי אין לי כוח לנקות אחריך "אם אין אני לי....: אתם תעשו בשבילי "אני לא שולט בזה,זה....: וועידה מטומטמת "סוף טוב...: לא יהיה "מה ששנוא עליך...: תעשה השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : הייתה וועידה ואז שמעתי "יש לי_________בתחת" : לאדעת "אני אוהב את_______" : העיגיייים המפגש שהכי נהנתי בו: הראשון המפגש שהכי סבלתי בו: המינימפגש שהיינו מרוששים חוויה שאני בחיים לא אשכח: יש מלאאאאאא הפאדיחה של החיים: שנפתח לי הבגד יש בבריכה וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? לאדעעעעעעעעעעעעעעעעעת תתענו...

star1234

New member
שאלון!

1) ספיר. 2) כהן. 3) אין. 4) לראות טלוויזיה. 5) לשחק במחשב. 6) ירושלים. 7) 8.4.1995. 8) 12.5. 9) 4,אני לא אומרת את שמות האחים שלי כי זה פרטי. 10) שראבלוג. 11) 42. 12) 24. 13) 14. 14) surge. 15) של דולרים. 16) 4 ו8. 17) אני לא עונה על שאלות כאלה . 18) מזלג . 19) חברות וההורים . 20) היועצת. 21) אני. 22) 9 . 23) ברחוב. 24) לא . 25) אפור שחור . 26) המסך ירוק . מה זה האחרון כאילו?

bar4554

New member
עונה

שם:בר שם משפחה:חולה על רן דנקר החברים קוראים לי:ברבי או ברוש תחביב עיקרי:לגלוש באינטאנט תחביב משני: לראות טלויזיה תאריך לידה:11.07.1992 ישרא בלוג:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=415876

למעלה