שאלון

../images/Emo42.gif שאלון ../images/Emo42.gif

שם: שם משפחה: החברים קוראים לי: תחביב עיקרי: תחביב משני: עיר מגורים: תאריך לידה: גיל: אחים/אחיות: יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': מידת נעליים: כמה אנשי קשר באייסיקיו: כמה אנשי קשר במסנג'ר: הרינגטון שלי: הרקע שלי במחשב: מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: מה הסכו"ם המועדף עליך: מי יודע עליך הכל: מי תמיד פה בשבילך: מי סובל אותך בכלל: מתי קמת היום: אם היית הומלס איפה היית עומד: אני מתחרט על: אף פעם אני לא אגיד: בחיים אני לא: הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: באיזה צבע המקלדת שלך: למה אתה חושב שזה מעניין אותי? טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: בגלגול הקודם הייתי: פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: "אם אין אני לי....: "אני לא שולט בזה,זה....: "סוף טוב...: "מה ששנוא עליך...: השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : "יש לי_________בתחת" : "אני אוהב את_______" : המפגש שהכי נהנתי בו: המפגש שהכי סבלתי בו: חוויה שאני בחיים לא אשכח: הפאדיחה של החיים: וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו?
תתענו...

../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

שם: אוֹרי שם משפחה: בע"מ החברים קוראים לי: לא קוראים לי...אני בא לבד... תחביב עיקרי: לשרוץ ליד המחשב תחביב משני: לשרוץ ליד הטלויזיה עיר מגורים: ת"א תאריך לידה: 19.3.92 גיל: 15 אחים/אחיות: אחות קטנה יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': מיי ספייס:http://www.myspace.com/ori9393 מידת נעליים: 44 כמה אנשי קשר באייסיקיו: 125 שהולכים לעבור עכשיו סינון כמה אנשי קשר במסנג'ר: 112 הרינגטון שלי: משהו בפלאפון הרקע שלי במחשב: אירוויזיון 2007 מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: אין 2: עופר 3: אבא 4: רונה אחותי 5: רועי 6: אמא 7: רועי :| 8: עופר :| 9: אמא :| טוב נו...אין לי מושג איך להשתמש בזה...XD מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: הססמא שלי היא...8&^^%&$#^%*^%$%* מה הסכו"ם המועדף עליך: מזלג מי יודע עליך הכל: חוץ ממני אין מישהו שיודע עלי הכל מי תמיד פה בשבילך: הפורום מי סובל אותך בכלל: אתם
מתי קמת היום: 10:05 אם היית הומלס איפה היית עומד: שאלה יפה למחשבה אני מתחרט על: היום שאמרתי "אולי נעשה מפגש פורום." XDDDDD אף פעם אני לא אגיד: "הילדים פה בפורום לא עילגים" בחיים אני לא: אעזוב אתכם הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לא יודע באיזה צבע המקלדת שלך: שחור למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אני כתבתי את השאלון אז אני יודע שזה מעניין אותי טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: לבן בגלגול הקודם הייתי: למה...למה? למה! פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: כרגע שתפתי את הרצפה "אם אין אני לי....: ניני. ניניניניניניניני "אני לא שולט בזה,זה....: אני "סוף טוב...: זה סוף רע "מה ששנוא עליך...: תשנא השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : קמתי בבוקר ואז כתבתי את הפאקינג שיט שאלון הזה "יש לי_________בתחת" : חור XD "אני אוהב את_______" : יובי המפגש שהכי נהנתי בו: סוכות המפגש שהכי סבלתי בו: פורים...בגלל כמה קרמבואים |שורק| חוויה שאני בחיים לא אשכח: מפגשי פורום הפאדיחה של החיים: אין לי כוח לכתוב וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? בהתחשב בעובדה שעשיתי את שניהם?!

עונה?!?!

שם: יובל שם משפחה:כהן החברים קוראים לי:יוב, יובל תחביב עיקרי: לשחות תחביב משני: לראות טלויזיה?!?! עיר מגורים:להבים תאריך לידה:21.4.1995 גיל:12 אחים/אחיות: 2 אחיות יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו':
מידת נעליים: 37 או 36 כמה אנשי קשר באייסיקיו:אין לי כמה אנשי קשר במסנג'ר: כ-30(אני לא באמת יודעת..) הרינגטון שלי: משפחת סימפסון הרקע שלי במחשב: בית מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: המזכירה הקולית(אי אפשר אחרת) 2: אבא 3: אבא 4: אמא 5: בית 6: אחותי 7: אחותי השנייה 8: חברה שלי 9: חברה שלי השנייה מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:?!?!? מה הסכו"ם המועדף עליך:כפיתת מי יודע עליך הכל: חברה שלי, אמא שלי ואחותי מי תמיד פה בשבילך: אחיות שלי ואמא שלי מי סובל אותך בכלל: כבשה(זה ילד המבין יבין) מתי קמת היום: 10 משו כזה אם היית הומלס איפה היית עומד:לא יודעת אני מתחרט על: לפני יומים שאכלתי גלידה כי אחר כך נפלה לי שן.. אף פעם אני לא אגיד: אוף למה נולדתי?? בחיים אני לא: אוכל דגים הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להרביץ לו בחזרה באיזה צבע המקלדת שלך: עכשיו היא שחור למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אתה כתבת את זה? טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: שחור בגלגול הקודם הייתי: שולחן פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: שלומי עומד לפניך "אם אין אני לי....: אני "אני לא שולט בזה,זה....: חבר "סוף טוב...: הכל פנטסטי "מה ששנוא עליך...: תעשה לאויביך השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : נתתי מכות למישהו ואז זרקו עלי סוכרייה על מקל(אמיתי) "יש לי_________בתחת" : משהו בתחת "אני אוהב את_______" : הפיג'מות המפגש שהכי נהנתי בו: לא הייתי במפגשים כי אמא שלי לא מסכימה לי ללכת המפגש שהכי סבלתי בו: חוויה שאני בחיים לא אשכח: שהייתי בשפיים הפאדיחה של החיים: כל העולם שמע את השיעול שלי במסיבת סיום וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו?זה שכתב אותו (השקטים תמיד מסוכנים..)

ofer976

New member
עונה

שם: עופר שם משפחה: שחורי החברים קוראים לי: עופריקו תחביב עיקרי: תיאטרון תחביב משני: קסמים עיר מגורים: תל אביב תאריך לידה: 23.4.92 גיל: 15 אחים/אחיות: אח ואחות יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': מה כל הדברים האלו? מידת נעליים: 40 כמה אנשי קשר באייסיקיו: אין לי אי.סי.קיו כמה אנשי קשר במסנג'ר: 83 נראה לי הרינגטון שלי: "ימים שחורי" קוואמי הרקע שלי במחשב: רקע רגיל כזה... מי החיוג המקוצר שלך במס'- ת'אמת...לא יודע.... מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: 99652144785965412579985623597551155 עוזר? מה הסכו"ם המועדף עליך: מזלג מי יודע עליך הכל: אני מי תמיד פה בשבילך: אני מי סובל אותך בכלל: אורי מתי קמת היום: 11:05 אם היית הומלס איפה היית עומד: בתחנה המרכזית...יש שם עוד הומלסים, אז תיהיה לי חברה טובה! אני מתחרט על: שכהרתי את אלמוגלה [המבין יבין...] אף פעם אני לא אגיד: אני אגיד מה שאני חושב שאני צריך לאגיד! בחיים אני לא: אוכל חזיר הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להרביץ בחזרה באיזה צבע המקלדת שלך: שחור למה אתה חושב שזה מעניין אותי? שאלת.... טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: שחור... בגלגול הקודם הייתי: ציפור פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: אמרתי "אם אין אני לי....: מילי "אני לא שולט בזה,זה....: חזק ממני
"סוף טוב...: הכל חרא "מה ששנוא עליך...: תעשה לכולם השלם את המשפט- "אתמול הפלצתי ואז היה ריח פאקינג שיט!" : "יש לי גזר בתחת" : "אני אוהב את שמעון בוסקילה" : המפגש שהכי נהנתי בו: הראשון המפגש שהכי סבלתי בו: השלישי חוויה שאני בחיים לא אשכח: יש הרבההה הפאדיחה של החיים: אין... וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? טקו

התאריך יומולדת שלך הוא באותו תאריך של מוטי

שאת זה כבר ידעתי, הרי היה לך יומולדת יום לפני יום העצמאות

נכון אבל רק מהשנה חשוב../images/Emo99.gif

פעם הבאה זה הזכרה למוטי. ויום אחרי זה חוגגים את זה שפגשנו את השלישייה בהופעה. זה כמו יום העצמאות- יום זיכרון ואז חגיגה. סתאאם אני לא אעשה הזכרה למוטי ביומולדת שלך XD

Miss Roni

New member
עונהנה בננה../images/Emo3.gif

שם: רוני שם משפחה:-- החברים קוראים לי: רונקיפליץ-רונקי-רונצ'וק-נוני
תחביב עיקרי: ריקוד תחביב משני: שירה עיר מגורים:ראשל":צ
תאריך לידה:14/4/1993 גיל:14 וקצת אחים/אחיות: נופ יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו':נופ.. מידת נעליים: 39 כמה אנשי קשר באייסיקיו: מחקתי אותו
כמה אנשי קשר במסנג'ר: 190 בערך.. הרינגטון שלי: השיר פתיחה של פספוסים
הרקע שלי במחשב: תמונה שלי מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: - 2: - 3:- 4: - 5: - 6: - 7: - 8: - 9: - מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:מאיפה לי
מה הסכו"ם המועדף עליך: הא? מי יודע עליך הכל: בתדודה שלי מי תמיד פה בשבילך: בתדודה שלי מי סובל אותך בכלל: אמא שלי
מתי קמת היום: 10:00 אם היית הומלס איפה היית עומד: לא הייתי.
אני מתחרט על: כלום אף פעם אני לא אגיד: קללות.. כאילו סתומה וכאלה כן אבל כל השאר שאני לא אפרט לא בחיים אני לא: אני לא..? הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לשרוט אותו עם הציפורניים שלי
מועהאהאהא באיזה צבע המקלדת שלך: אפור למה אתה חושב שזה מעניין אותי? למה אתה חושב שהשאלון הזה מעניין אותי?! טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: הא? בגלגול הקודם הייתי: לא מאמינה בגלגולים קודמים פ ת ג מ י ם- לאדעת "של נעלייך מעל רגלייך כי...: הם מסריחות "אם אין אני לי....: מילי
"אני לא שולט בזה,זה....: שאל דפוקה "סוף טוב...: הכל רע "מה ששנוא עליך...: ---- השלם את המשפט- "אתמול _------______ואז____-__פאקינג שיט!" : "יש לי______-___בתחת" : "אני אוהב את__-_____" : המפגש שהכי נהנתי בו: המפגש שהכי סבלתי בו: המפגש היחידי שהיתי בו בראשון חוויה שאני בחיים לא אשכח: טיול לארה"ב הפאדיחה של החיים: אינלי כוח לכתוב וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? שכתב

אחלה שאלון../images/Emo98.gif../images/Emo176.gif

שם: שניצל
שם משפחה: איזנהוורנ
החברים קוראים לי: שניצל/ זאתי בפיגמה/ הידד/ לא זוכרת
תחביב עיקרי: מפגש"פ (מפגשי הפיג'מות)
תחביב משני: מפגש"פ (מפגשי פורום)
עיר מגורים:י-ם
תאריך לידה:15.7.1992
אחים/אחיות: 2 אחים
יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': רק מייספייס, אני קמצנה
מידת נעליים: 39
כמה אנשי קשר באייסיקיו: 51
כמה אנשי קשר במסנג'ר: 55
הרינגטון שלי: סבב לטיני
הרקע שלי במחשב: אחת התמונות שלי עם הפיג'מות
מי החיוג המקוצר שלך במס'- אני לא שמה חיוג מקוצר
1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:ברווז ארז ארגז פגז
מה הסכו"ם המועדף עליך: 10000000 ש"ח. סתם, כף
מי יודע עליך הכל: אף אחד
מי תמיד פה בשבילך: אתם :)
מי סובל אותך בכלל: אתם :)
מתי קמת היום: 10:15 בבהלה גדולה
אם היית הומלס איפה היית עומד: איפה שהפיג'מות
אני מתחרט על: ששיגעתי אותכם XD
אף פעם אני לא אגיד: ךלזחבעי'9וקרםדעסמךשקרחןסעמםןרחסעמך
בחיים אני לא: חכמה
הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לאכול דשא
באיזה צבע המקלדת שלך: שחור. וזה לא בגלל לכלוך
למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי שאלת?
טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: שחור ומסביבו לבן
בגלגול הקודם הייתי: ישו
פ ת ג מ י ם-
"של נעלייך מעל רגלייך כי...: אין קוצים על הרצפה
"אם אין אני לי....: פוקימוני לי
"אני לא שולט בזה,זה....: כיסא אוטומטי
"סוף טוב...: לך ולכל עם ישראל
"מה ששנוא עליך...: שנוא גם על עצמך, אז אל תעשה את זה לעצמך כי רק אתה תסבול מזה, אתה ולא אחר.
השלם את המשפט-
"אתמול שתיתי פיפיואז אכלתי פאקינג שיט!"
"יש לי מחט בתחת"
"אני אוהב את מוטי, והוא אף פעם לא יצא לי מהזיכרון בלב"
המפגש שהכי נהנתי בו:בים
המפגש שהכי סבלתי בו:הראשון שלי
חוויה שאני בחיים לא אשכח:אילת
הפאדיחה של החיים: אכלתי תפוח
וחומר למחשבה: אם יש אי באמצע ים ובאי התפוצצה פצצה, אבל אף אחד לא שמע אותה, זה עדיין אומר שהיא התפוצצה? ועכשיו שאלה מעשית: אם יש להקה שאף אחד לא שמע עליה, היא עדיין להקה?
מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? אורי
הודגש באמצעות מדגישועילגמטיק

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif :)

שם: נוווגגי :)
שם משפחה: אנג'ל =]
החברים קוראים לי: צ'אררלי בעיקקקר ..
תחביב עיקרי: ריקקוד [ ;
תחביב משני: חחח לא יודדעת
עיר מגורים: מודיעין ^^ #פאדיחוווותת#
תאריך לידה: 10.1.95
אחים/אחיות: 2 אחים .. אחד גדול ואחד קטן :)
יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': היה לי שוקקס , והיה לי ישרא . את שניהם סגרתי . S ;
מידת נעליים: 36
כמה אנשי קשר באייסיקיו: הרבה [?!]
כמה אנשי קשר במסנג'ר: ^
הרינגטון שלי: How to save life
הרקע שלי במחשב: של הנסיך היפה שלי :)
מי החיוג המקוצר שלך במס'-
1: אמא
2: אבא
3: עומר
4: נופר
5: עדן
6: נועה
7: עידו
8: יונתן
9: דניאל
מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:
מה הסכו"ם המועדף עליך: משעמם לך עד כדי כך?
מי יודע עליך הכל: אמא , נופר, ועומר :)
מי תמיד פה בשבילך: ^ כנ''ל והפורום ... חחח
מי סובל אותך בכלל: אפחחד X :
מתי קמת היום: 11:57
אם היית הומלס איפה היית עומד: על הספסל ?
אני מתחרט על: הרבה דברים
אף פעם אני לא אגיד: סודות [
]
בחיים אני לא: יאכל סושי
הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לתת לו באשכים ... חיחיחח סתם :p
באיזה צבע המקלדת שלך: שחור P ;
למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אני לא חושבת שזה מעניין אותך :)
טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: חח שחור
בגלגול הקודם הייתי: דג :]
פ ת ג מ י ם-
"של נעלייך מעל רגלייך כי...: המקום שאתה עומד עליו קדוש הוא :p חח
"אם אין אני לי....: מי לי ?!
"אני לא שולט בזה,זה....: באלי טבעי ?!??.
"סוף טוב...: הכל טוב
"מה ששנוא עליך...: אל תעשה לחבריך :)
השלם את המשפט-
"אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : ?!
"יש לי_________בתחת" : ?!
"אני אוהב את_______" : עומממממממממר
המפגש שהכי נהנתי בו:
המפגש שהכי סבלתי בו:
חוויה שאני בחיים לא אשכח: הבנג'י =] חחח
הפאדיחה של החיים: עזבו
וחומר למחשבה:
מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? שניהם חסרי חיים P ;;;;;;;;;;

חעחעחע משעמם לי../images/Emo9.gif

שם: רעות שם משפחה:לא בא לי החברים קוראים לי: עותי, רעותי,רעותע, עותע וכד... תחביב עיקרי: לטייל תחביב משני:לרקוד, לגלוש באינטרנט, לצאת עם חברים עיר מגורים:קרית אתא תאריך לידה:15.12.89 גיל:17 וחצי אחים/אחיות: יש ברור יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': שוואו מי... www.showme.co.il\reut_ti וגם מקושרים יש לי אבל סתם.... מידת נעליים:40 כמה אנשי קשר באייסיקיו: אין לי מושג... 150 בערך כמה אנשי קשר במסנג'ר: מעל 200 הרינגטון שלי: הצפרדע המשוגעת הרקע שלי במחשב:ניוף עם ים והרים מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: אבא 2: אמא 3: אחותי 4: 5: 6: 7: 8: 9: מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: נייייייייי מה הסכו"ם המועדף עליך: כפית מי יודע עליך הכל: אמא אולי... מי תמיד פה בשבילך: אתם מי סובל אותך בכלל: אתה מתי קמת היום: רבע ל-1 ואני עדיין מסטולה אם היית הומלס איפה היית עומד: בשנקין אני מתחרט על: הרבה דברים אף פעם אני לא אגיד: מילים גזעניות בחיים אני לא: לא יודעת הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להרביץ חזרה באיזה צבע המקלדת שלך: לבן למה אתה חושב שזה מעניין אותי? לא יודעת טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: לבן בגלגול הקודם הייתי: דוב- אוהב לישון ולאכול ולא לעשות כלום פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: המקום שאתה דורך בו הרי הוא קדוש
"אם אין אני לי....: מיליי
אני חננה של השפה העברית מה אתה מצפה חחחחחחחחח "אני לא שולט בזה,זה....: שולט עלי "סוף טוב...: הכל טוב
"מה ששנוא עליך...: אל תעשה לחבריך... (אלא אם כן אתה רוצה לנקום בו) השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : אה? "יש לי_________בתחת" : פצעים
"אני אוהב את_______" :סבתא המפגש שהכי נהנתי בו: לא הייתי המפגש שהכי סבלתי בו: כנ"ל חוויה שאני בחיים לא אשכח: קורס משצים הפאדיחה של החיים: המון היווו וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? זה שכתב... תתענו...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה ../images/Emo70.gif

שם: עומר שם משפחה: אתם יודעים אבל אני עדיין לא אומר !!! ומי שאומר אני רוצח אותו !!!!!!!!!!! החברים קוראים לי: סושילג !! תחביב עיקרי: אממ לרבוץ על המחשב או טלוויזיה תחביב משני: לצאת עם חבריםם [או לצאת למפגשים !!!!!!!] עיר מגורים: הרצליה תאריך לידה: 10.6.93 גיל: 14 אחים/אחיות: א אחד אחות אחת יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': ישרא מידת נעליים: 42 כמה אנשי קשר באייסיקיו: 90 ומשהו .. כמה אנשי קשר במסנג'ר: 40 ומשהו ... הרינגטון שלי: איןן ..
הרקע שלי במחשב: סתם רקע דפוק של ווינדוס מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: איןן 2: אמא 3: אחותי 4: אחי 5: אבא 6: בית 7: איןן 8: איןן 9: איןן מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: למה רק אני יכול לענות !? מה הסכו"ם המועדף עליך: כפית מי יודע עליך הכל: אני מי תמיד פה בשבילך: לא יודעע מי סובל אותך בכלל: אתםם !! חחחחחחח מתי קמת היום: אחת וחצי אם היית הומלס איפה היית עומד: בתחנת רכבת אני מתחרט על: היום שבו אולמרט נולד אף פעם אני לא אגיד: אני לא אשיר ליד דוסים "גידלתי זקן ועכשיו אני דוס ....." בחיים אני לא: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לברוח באיזה צבע המקלדת שלך: שחורר למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי שאלתת טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: המסך !? בגלגול הקודם הייתי: אמא שלך בתחתונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאאם פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: יש אתה דורך על ים ! מי נכנס לים עם נעליים !?!?!? "אם אין אני לי....: מי לך ? "אני לא שולט בזה,זה....: רוטט !!!!! זה פאקינג רוטטטטטטטטט !!!!!!!!!!1 "סוף טוב...: הכל רעע ! "מה ששנוא עליך...: תעשה לחבריך כפליים !! השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : הלכתי ואז הקאתי "יש לי_________בתחת" : כרטיס אשראי "אני אוהב את_______" : **************************************** המפגש שהכי נהנתי בו: כולםם !! המפגש שהכי סבלתי בו: איןן
חוויה שאני בחיים לא אשכח: את המפגשיםם !! הפאדיחה של החיים: עזבו ! אתם לארוצים לדעתת ! וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? מי שכתב !!!

Yu vi

New member
עונהההההההההההההה P:

שם: יובל שם משפחה: אייזנהורנ החברים קוראים לי: יובי, יובילגת, יוב..... תחביב עיקרי: אני ילדה חסרת חיים , אין לי תחביבים תחביב משני: ^^SAME SHIT עיר מגורים: ראשל"צ תאריך לידה: 3.2.93 גיל: 14 וכמעט 5 חודשים אחים/אחיות: אחות גדולה [ואחות קטנה- בהכחשהההההההההההההההה!!!!!!!11] יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': לא מידת נעליים: 36 או 37 או 38 XD כל פעם משו אחר כמה אנשי קשר באייסיקיו: באייסיקיו הקודם בסביבות 200... שכחתי את הסיסמא ועכשיו ישלי רק 1 XD כמה אנשי קשר במסנג'ר: שנים שלא הייתי במסן :[ אבל נראה לי 40 בערך.. הרינגטון שלי: Disenchanted - My Chemical Romance הרקע שלי במחשב: My Chemical Romance !!! מי החיוג המקוצר שלך במס'- אין 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: 1234567890 :] מה הסכו"ם המועדף עליך: כפית מי יודע עליך הכל: פורום מי תמיד פה בשבילך: פורום מי סובל אותך בכלל: לצערכם, אתם מתי קמת היום: 10:23
אם היית הומלס איפה היית עומד: ליד מקווה ישראל אני מתחרט על: שלא הבאתי מספיק כסף למונית ביום העצמאות והיינו צריכים ללכת מפארק הירקון עד עזריאלי ברגל!!
אף פעם אני לא אגיד: שאני עוזבת את הפורום :] בחיים אני לא: אעזוב את הפורום :] הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להרביץ לו בחזרה XD באיזה צבע המקלדת שלך: שחור שליטה! למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אתה שאלת אז זה אמור לעניין אותך!!! עילג. טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך:
לבן בגלגול הקודם הייתי: עילגת פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: אתה מסריח לי תחדר "אם אין אני לי....: אני לא קיימת , כנראה. "אני לא שולט בזה,זה....: בא לי טבעי "סוף טוב...: .....אחלה
"מה ששנוא עליך...: תעשה לחברייך! זה כיף לעשות דווקא P: השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : אתמול הסתכלתי על "אחותי" הקטנה ואז חשבתי לעצמי "פאקינג שיטטטטטטט הדפוקה הזאת היא אחותי
" "אני אוהב את_______" : אורייייי ! וגם את הפורום הזה! המפגש שהכי נהנתי בו: כולם !!!
המפגש שהכי סבלתי בו: אמממ המפגש שהיינו מרוששים XDDDDDDDD חוויה שאני בחיים לא אשכח: מפגשי פורום XD הפאדיחה של החיים: להיסתובב עם אנשים מהפורום XD וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? זאת שאלה מטומטמת XD ולסיכום השאלון: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תודה ולהיתראות

../images/Emo41.gif עונה

שם: חמוטל
שם משפחה: איזנהוורנ
החברים קוראים לי: חמו
תחביב עיקרי: לרקוד
תחביב משני: לשמוע מוזיקה (?!)
עיר מגורים: ת"א
תאריך לידה: 6.3.93
אחים/אחיות: אחות
יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': יש לי מקושרים וישראבלוג
מידת נעליים: 36
כמה אנשי קשר באייסיקיו: אני לא משתמשת בו...
כמה אנשי קשר במסנג'ר: 66
הרינגטון שלי: היום יום הולדת של ברי סחרוף
הרקע שלי במחשב: ספינה
1: המשיבון
2: אבא
3: אמא
4: בית
5: בית אבא
6: חברה שלי
7: אין
8: אין
9: אין
מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: אממ אממ אממ לא זוכרת
מה הסכו"ם המועדף עליך: מזלג
מי יודע עליך הכל: אני
מי תמיד פה בשבילך: אתם
מי סובל אותך בכלל: גם אתם
מתי קמת היום: 13:30
אם היית הומלס איפה היית עומד: בצומת
אני מתחרט על: על הרבה דברים
אף פעם אני לא אגיד: מה שאני אף פעם לא אגיד
בחיים אני לא: אגנוב
הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להרביץ בחזרה ( אלא אם כן הוא מפחיד ואז לברוחח)
באיזה צבע המקלדת שלך: לבן וכחול
למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כע
טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: אפור
בגלגול הקודם הייתי: חתול (מאיפה לי?!)
פ ת ג מ י ם-
"של נעלייך מעל רגלייך כי...: המקום עליו אתה עומד קדוש הוא
"אם אין אני לי....: מילי
"אני לא שולט בזה,זה....: ממכר
"סוף טוב...: הכל טוב
"מה ששנוא עליך...: אל תעשה לחבריך
השלם את המשפט-
"אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" :
"יש לי_________בתחת" :
"אני אוהב את_______" :
המפגש שהכי נהנתי בו: המפגש השני והרביעי
המפגש שהכי סבלתי בו: איןן
חוויה שאני בחיים לא אשכח: אין לי כרגע
הפאדיחה של החיים: ^^
וחומר למחשבה:
מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? מי שכתב אותו

עונה..

שם: אסף החברים קוראים לי: אספי?X: תחביב עיקרי: ג'ודו תחביב משני: שינה עיר מגורים:תל אביב תאריך לידה:9.4.1994 גיל:13 אחים/אחיות: אחות.. יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': לא אוהב אתרים כאלהX: מידת נעליים: 42:X כמה אנשי קשר באייסיקיו: 95 כמה אנשי קשר במסנג'ר: 60 הרינגטון שלי: סבבה סאלי הרקע שלי במחשב: מכונית.. מה הסכו"ם המועדף עליך: כף מי יודע עליך הכל: אין כזה.. מי תמיד פה בשבילך: הההוריםםם
מי סובל אותך בכלל: אין אחד כזה.. מתי קמת היום: 14.30. אם היית הומלס איפה היית עומד: תחנה מרכזית אני מתחרט על: שאני רושם ת'שאלון הזה אף פעם אני לא אגיד: אוףף בשביל מה אני צריך את זה? בחיים אני לא: צבוע. הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי:לחסום ולהחזיר באיזה צבע המקלדת שלך: לבן.. למה אתה חושב שזה מעניין אותי?
טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך:
בגלגול הקודם הייתי: מאיפה השאלה הזאת?X: פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: זהו מקום קדוש
"אם אין אני לי....: אז אין לי מושג?:p "אני לא שולט בזה,זה....: שולט ביי:X "סוף טוב...: הכל חרא "מה ששנוא עליך...: כן תעשה לחבריךךך חחח השלם את המשפט- "אתמול __שחיתי______ואז_עקצה אותי מדוזה_____פאקינג שיט!" : "יש לי___ריח טוב______בתחת" : "אני אוהב את___המיטה____" : המפגש שהכי נהנתי בו: לפגוש את מיקי מאוס בדיסנילנד מאיפה אני יביא עכשיו:X המפגש שהכי סבלתי בו: אין לי... חוויה שאני בחיים לא אשכח: לרשום ת'שאלון הזה הפאדיחה של החיים: לשבת בכיתה ופתאום מגיע ילד אחד עם מסיכה על הפרצוף ומוציא ת'ז*ן שלו מול המורה וההיא שפכה עליו נס קפה
וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? מי שענה עליו,זה קשההה

עונה ../images/Emo98.gif../images/Emo115.gif

שם: אריאל
שם משפחה: שכחתי.
החברים קוראים לי: יש יותר מדי כינויים..אבל הכי מצחיק זה סליידXD והנה הסיפור החופר למה סלייד - יום אחד אני וידידה דיברנו באייסי, ואז אמרנו שמרוב שיעמום נשחק איזה משחק, ואז ראינו שיש משחק סליידאלמה ומזה נקרענו מצחוקXDDD זתומרת WTF מזה השם הזה? אז לידידה קוראים סליידא ולי סלייד. כמה מעניין
תחביב עיקרי: ממ מחשב?
תחביב משני: טלוויזיה.
עיר מגורים: חדרה [חהחה חצי דקה ראית הכל]
תאריך לידה: 27.10
אחים/אחיות: ליהי ודורון
יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו':
לא.
מידת נעליים: 43 XD
כמה אנשי קשר באייסיקיו: 120
כמה אנשי קשר במסנג'ר: היה לי 320 ועכשיו 220.
הרינגטון שלי: השיר הזה החושפני, טםטםטםטםטםטם XDDDD
הרקע שלי במחשב: אחותי בטיול בברזיל
מי החיוג המקוצר שלך במס'- הפלאפון שלי בלי סוללה כבר כמעט שבוע ואינלי כוח להטעין
1: היי
2: מקורה?
3: הכל טוב ואתה?
4: גם. יש חדש?
5: לא ואתה?
6: באמת??? מגניב!
7: עוגיה!
8: מה עוגייה?
9: חם לי..
מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: טרלהלהלהלה
מה הסכו"ם המועדף עליך: כפית, מצב כפית!! |סטקדיש|
מי יודע עליך הכל: אפחד לא יודע עליי הכל |גבגבות|
מי תמיד פה בשבילך: אפחד XD סתם.. לא יודע.
מי סובל אותך בכלל: ממ..המורות שלי?XD
מתי קמת היום: ב8 כי הייתי חייב ללכת לשבתחתן.
אם היית הומלס איפה היית עומד: לא יודע, בת"א ליד ארומה מבקש אוכל?
אני מתחרט על: על מה שעשיתי לאחת המורות בכיתה ו' XDD
אף פעם אני לא אגיד: ממ משהו רע שבאמת התכוונתי להורים שלי ולמשפחה שלי [?]
בחיים אני לא: סמים נראלי.
הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לקלל אותו ולהחזיר לו בחזרה!!
סתםם..
באיזה צבע המקלדת שלך: אפורה, מעפנה כזאת כי הרסתי תקודמת המשוכללת שלי
[XD]
למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי.. שאלת
טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: שחור
בגלגול הקודם הייתי: נחש ~ ישלי לשון מזה ארוכה.
פ ת ג מ י ם-
"של נעלייך מעל רגלייך כי...: יש פה נחשים ואתה חייב לרוץ כל עוד נפשך בך@!$@#$^
"אם אין אני לי....: מי לי? מי???
"אני לא שולט בזה,זה....: הידיים שלי.
"סוף טוב...: הכל טוב.
"מה ששנוא עליך...: תעשה לחברך
[סתםםXD]
השלם את המשפט-
"אתמול הלכתי ואז שתיתי קולה פאקינג שיט!" :
"יש קוצים בתחת חהחהחה!":
"אני אוהב את אמא, ואת אבא גם XD!":
המפגש שהכי נהנתי בו: לא הייתי.
המפגש שהכי סבלתי בו: לא הייתי.
חוויה שאני בחיים לא אשכח: מה שעשיתי לשיבה [XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD]
הפאדיחה של החיים: מה שעשיתי למורה בכיתה ו' XD
וחומר למחשבה: אם ילד אחד הלך, ואז בום שניצל! מה קרה אח"כ?
מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? ממ..? אני אוהב שוקולד@!$@#% סתם.. גם וגם.

go goldi

New member
בא ליייי

שם: ז'בט שם משפחה: מי שיודע יודע... החברים קוראים לי: ז'בט, סבטלנה
תחביב עיקרי: הפורום תחביב משני: לכתוב
עיר מגורים:קרית עקרון תאריך לידה:5.7 גיל:15 אחים/אחיות: 1 יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': שין וישראבלוג מידת נעליים: 19 כמה אנשי קשר באייסיקיו: אין לי איסי
כמה אנשי קשר במסנג'ר: 40 ומשהו
אבל פעם היה לי 100 ומשהו הרינגטון שלי: משל של אביב הרקע שלי במחשב: תמונה של איזנהוורנ
מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: תא קולי 2: אח שלי 3: סתיו 4: חמו 5: שארון 6: יובי 7: אין 8: בית 9: אין מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:חה
מה הסכו"ם המועדף עליך: כף מי יודע עליך הכל: רוב מי שבאיזנהוורנ מי תמיד פה בשבילך: אתם(?) מי סובל אותך בכלל: לצערכם אתם... מתי קמת היום: 1
אם היית הומלס איפה היית עומד: בצומת
אני מתחרט על: הרבה אף פעם אני לא אגיד: לא יודעת
בחיים אני לא: לא יודעת הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: לברוחחחחחחחחחח באיזה צבע המקלדת שלך: לבן כזה למה אתה חושב שזה מעניין אותי? ככה! טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: גם לבן מהו
בגלגול הקודם הייתי: משהו פ ת ג מ י ם- "של נעלייך מעל רגלייך כי...: הנעלים שלך מכוערות(?) "אם אין אני לי....: בננה לי(משיר של הגששים
) "אני לא שולט בזה,זה....: משהו "סוף טוב...: אין דבר כזה
"מה ששנוא עליך...: תרביץ לו! השלם את המשפט- "אתמול משהוואזמשהופאקינג שיט!" : "יש ליחורבתחת" : "אני אוהב את פורום הפיג'מות!!!" : המפגש שהכי נהנתי בו: איזנהוורנ! המפגש שהכי סבלתי בו: הראשון
חוויה שאני בחיים לא אשכח: הרבה:S הפאדיחה של החיים: עזבו. וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? מי שעונה עליו!!!

עונה../images/Emo152.gif

שם:
יובל
שם משפחה:
חה
החברים קוראים לי:
יובל
תחביב עיקרי:
לראות הפיג'מות
תחביב משני:
לשחק תאטרון
עיר מגורים:
נתניה
תאריך לידה:
8.9.1994
אחים/אחיות:
אח אחד ו- 3 אחיות
יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו':
כלום
מידת נעליים:
לא זוכר
כמה אנשי קשר באייסיקיו:
לא יודע
כמה אנשי קשר במסנג'ר:
כנל
הרינגטון שלי:
הצלצול של סלקום
הרקע שלי במחשב:
משהו יפה של windows
1:
2:
מישהי
3:
מישהי
4:
5:
6:
7:
8:
9:
מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]:
מה הסכו"ם המועדף עליך:
כף
מי יודע עליך הכל:
ההורים שלי
מי תמיד פה בשבילך:
אתם
מי סובל אותך בכלל:
כולם
מתי קמת היום:
10
אם היית הומלס איפה היית עומד:
אההה?
אני מתחרט על:
זה שלא הייתי בסט של הפיג'מות
אף פעם אני לא אגיד:
בחיים אני לא:
ארצח
הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי:
להרביץ לו בחזרה
באיזה צבע המקלדת שלך:
לבן
למה אתה חושב שזה מעניין אותי?
כי שאלת.. XD
טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך:
כסף - אפור
בגלגול הקודם הייתי:
מאיפה לי?
פ ת ג מ י ם-
"של נעלייך מעל רגלייך כי...:
אין לי כוח על פטגמים
"אם אין אני לי....:
"אני לא שולט בזה,זה....:
"סוף טוב...:
"מה ששנוא עליך...:
השלם את המשפט-
"אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" :
"יש לי_________בתחת" :
"אני אוהב את_______" :
המפגש שהכי נהנתי בו:
לג בעומר
המפגש שהכי סבלתי בו:
לג בעומר
חוויה שאני בחיים לא אשכח:
תעזבו אותייי
הפאדיחה של החיים:
אין לי מושג
וחומר למחשבה:
מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו?
מי שענה

עונ-ה

שם: תמיר שם משפחה: אור החברים קוראים לי: תמיר תחביב עיקרי: קארטה\הפיג'מות תחביב משני: הפיג'מות\קארטה עיר מגורים: פ"ת תאריך לידה: 16.11.93 גיל:עוד מעט 14 :p אחים/אחיות: 1 ושתי אחיות, אני הצעיר. יש לי- שוקס/שין/מקושרים/מיי ספייס/ישראבלוג/שואומי וכו': מסנג'ר מספיק? מידת נעליים: 43 וחצי(ואני מתגאה שלפני פחות חצי שנה הייתי 38
) כמה אנשי קשר באייסיקיו: לא יודע, מ130? כמה אנשי קשר במסנג'ר: 120? הרינגטון שלי: שיר הנושא של שה"ק הרקע שלי במחשב: סתם אחד:p מי החיוג המקוצר שלך במס'- 1: X 2: X 3: X 4: X 5: X 6: X 7: X 8: X 9: X מה הסיסמא שלך לפורום [אני בונה על כך שתהיו חכמים מספיק לא לענות אבל בשביל עומר אני אגיד שזה בצחוק כי הוא באמת מסוגל לענות]: אין לי סיסמה לפורום, רק לתפוז =] מה הסכו"ם המועדף עליך: מזלג פלסטיק שרופה מי יודע עליך הכל: הכלבה שלי, היא אחלה פסיכולוגית :p מי תמיד פה בשבילך: הכלבה שלי, מיקה מי סובל אותך בכלל: הכלבה שלי, אנ משגע לה את השכל. מתי קמת היום: 8:10, בית כנסת. אם היית הומלס איפה היית עומד: לא, הייתי יושב, לעמוד זה מעייף. אני מתחרט על: שאני משגע כל יום את הכלבה שלי אף פעם אני לא אגיד: "מיקה, התרצי אותי?" בחיים אני לא: יתן עם ה___ שלי ל______ בתוך ה____ ואז אגד לו _____ (אין לימושג מה יש ב____) הדבר הכי טוב לעשות כשמישהו מרביץ לי: להרביץ לו חזרה. באיזה צבע המקלדת שלך: שחור. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? את מיקה זה מעניין =] טוב נו זה כן... תמשיך באיזה צבע המסך: אפור\שחור\כסף. בגלגול הקודם הייתי: חבר מאוד של מיקו(זה מהגלגול הקודם של מיקה) פ ת ג מ י ם- בישראל, יש רק דבר אחד יותר מסוכן מאיש עם אקדח... אישה עם אקדח(אני המצאתי) האומנם פיג'מות מתקווצות בכביסה, אבל מתרחבות מעונה לעונה!"(אני המצאתי =)) "של נעלייך מעל רגלייך כי...: מיקה רוצה לשח בה. "אם אין אני לי....: חברי לי, אם אין חברי לי, שליפי לי, אם אין שליפי לי, שולחני לי, אם אין שולחני לי- נכשלי לי!. "אני לא שולט בזה,זה....: שולטת בי. "סוף טוב...: אני טוב. "מה ששנוא עליך...: אל תעשה למיקכך. השלם את המשפט- "אתמול ________ואז______פאקינג שיט!" : דיברתי, הפסקתי. "יש לי_________בתחת" : קקי? "אני אוהב את_______" : אמא שלי =) המפגש שהכי נהנתי בו: אז שהייתי עם מיקה. המפגש שהכי סבלתי בו: שהייתי עם כלב אחר. חוויה שאני בחיים לא אשכח: יש אחת, שחכתי אתה. הפאדיחה של החיים: לא זוכר=\ וחומר למחשבה: מי יותר מסכן?מי שכתב את השאלון או שזה שענה עליו? שאלה פילוסופית.

למעלה