שאלה!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifשאלה!../images/Emo18.gif

את הגירסא המיוחדת של הדיסק יש גם בטאוור רקורדס?! מחר אני הולך ליקנות היום לא הספקתי! כי ישנתי כל היום כדי שאני לא ירגיש את הכאבים של הקוביות ששמו לי אתמול!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני קניתי את הגרסה המוגבלת

בטוואר אבל אתה יודע זאת גירסה מוגבלת... עכשיו נזכרתתתתתתתתתתתתתתת

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני חושב שהגרסא המוגבלת היא

לא כ"כ מוגבלת.. אפילו היום ראיתי בצליל את הbriney limit edition של הדיסק בריטני כם דיוידי והכל...

yoooni

New member
בצליל של קניון חולון לדוגמה

אני קניתי היום בצהריים את העותק האחרון של המהדורה המיוחדת... אני מקווה שהיא לא כזאת מוגבלת בחנויות אחרות.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifאין מצב../images/Emo70.gif

אני קניתי בשעה 14:30 בצליל חולון ואמרו לי שזה האחרון

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif גם אני לקחתי

באשדוד את האחרונה... עושה רושם שהיא באמת מוגבלת.

yoooni

New member
נכון כשנכנסים יש תצוגה כזאת

של כל הדיסקים החדשים אז הוצגו שם 2 רגילים ואחד מהדורה מיוחדת משם לקחתי את מה שקניתי ובמדפים שבצד לא היה בכלל מיוחדת רק רגילים.... בשעה 3:30 אגב קניתי את זה....

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif במקרה גם אמרו לכם

אתה האדם הרביעי שבא לקנות היום
והמוכר צעק למנהל :"נגמר לנו בריטני ספירס צריך להוציא מהמחן". כי המהדורה המיוחדת שלי התחבאה גם מאחורי שניים רגילים...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלא....

אבל אני שאלתי את המוכר (המוכרת האהובה עלי לא הייתה שם
) אם יש להם פוסטר והוא אמר לי שאין...הוא אמר שהם קיבלו רק את הדיסקים...אפילו כרזה לא הייתה בחנות... כאילו זה דיסק רגיל שיוצא
חצופים.. בכל מקרה.. המוכר לקח את הטלפון שלי (לא לצרכים האלו) ואמר שאם הם יקבלו פוסטר הוא יחייג עלי וכל זה מתועד ע"ע ידידה שלי

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif המוכר אצלנו נכנס להתלהבות

יאו בריטני, כמה באים...התחיל לצרוח בחנות איזה עשר פעמים נגמר בריטני. אבל הוא מזה גבר
נראה לי הוא החביא את המוגבלת בכוונה בשבילו... ואז הוא ראה ששאלתי בכזאת התלהבות. וכאילו הוא מחפש ובום שניים אחרי המוגבלת...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifיום יבוא וגם אני אהיה מוכר

בחנות דיסקים.. זאת עבודה כ"כ כייפית
ידידה שלי רוצה לעבוד בסלכלום.. אנחנו רק צריכים את עוזי חיטמן...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני כבר רואה את ההמלצות שלך

,נכון יש דיסקים שעובדים כותבים עליהם וזאת המלצה שלהם. בטח אצלך זה יסתכם רק בבריטני...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלא נכון../images/Emo70.gif

אני אוהב המון זמרים.... יש לי בבית המון המון המון דיסקים....של כל מיני אמנים.. וחוץ מזה...היום יצא האוסף של ליאן ריימס שהזמנתי אותו מהאינטנרט גם כן בגרסה מוגבלת עם 3 שירים חדשים!!!!

yoooni

New member
כמה דיסקים יש לליאן ריימס

שכבר יש לה אוסף?! אני יודע רק על אחד

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifיש לה 8 דיסקים...

והאייסי שלך תקוע.. אז אני פורש לישון...לילה טוב...ובהצלחה..

yoooni

New member
מה זה אני גם רוצה פוסטרררררררר

אולי תשחקו טלפון שבור ותודיעו גם לי אם יגיע. והמהדורה שלקחתי באמת הייתה אחרונה חיפשתי בחנות טוב טוב אחר עוד עותק ולא היה :( והמוכר הזה היה מוזר לאללה.

למעלה