ראשון

התמונה|:

יוצאת עוד מעט לבאולינג עם החבר
ואז סתם להסתובב. בערב כנראה יוצאת עם חברה לראות סרט/לאכול איפשהו. אני עייפה!

Rioter

New member
קמתי עכשיו מטלפון ../images/Emo178.gif

עוד שעה צריכה ללכת לקחת כסף, אח"כ ידיד בא ללמוד למתמטיקה (יה רייט), בערב סרט עם חבר (הארי פוטר!). שבוע טוב.

Rioter

New member
אוי...

אתמול ראינו בטלוויזיה פרומו להארי פוטר השישי, ואמרו שהוא כבר בקולנוע. אז קבענו ללכת היום. ועכשיו אני מחפשת שעות הקרנה באינטרנט - ורואה שזה בכלל מיום חמישי.. מה זאת הרמאות הזו!?

../images/Emo121.gif

אין לי כוח לכלום, וחם. הלכתי לרופא בשביל שיחתום על כל מיני דברים שקשורים לטופס ירוק, הפקידה שם הייתה זונה. חזרתי הביתה, אכלתי, ראיתי ארתור. עוד מעט הולך ללמוד למתמטיקה (ממש). אוףףףףףףףףף אני רוצה כבר להיות אחרי תיאוריה ואחרי המועד ב' הזה

Drenthe

New member
../images/Emo45.gif.

היום ראיתי ארתור כשאכלתי ארוחת בוקר
.

אין, גם אלה שמכחישים, מכורים לסדרה הזו.

רק חבל שארתור כבר יותר מ10 עונות + סרט בכיתה ג'
. קצת לא אמין.

tamaguchi girl

New member
מעולם לא ראיתי/שמעתי עליו..

אני אברר מידע בנושא, זה בורות מבחינתי לא לראות את הסרט של ארתור, אם כבר יש אחד כזהP: תודהD:

היה בוקר טוב.

חבר שלי ישן אצלי, אחרי חגיגות של השנה וחצי. היה מושלם 3>~ הולך להיות קיץ כיפי. אחרי יום שלישי אהיה פחות לחוצה.[: העיקר יש משכורת. גם כן משכורת ><

מהמם

3 שעות שינה 8 שעות עבודה ועוד רגע מתמטיקה, עד שארדם/אסיים לעבור על כל התרגילים מהמיקודית שפתרתי בימים חכמים יותר (כלומר לפני חודשיים
)

יו,איזה כאב ראש.

היה יום נוראי למדיי בקייטנה. אני מתה על הילדים,אבל היום התנאים היו זוועתיים.בד"כ,יש איזושהי הפעלה חיצונית,שבה המדריכים פחות פעילים ויכולים *לנסות* לתפוס איזה 5 דק' שקט. היום,הזמינו מפעילים שביקשו מהמדריכים להדריך (בני אלף,על מה בדיוק הם מקבלים משכורת
הם לא עשו כלום!
). וגם,לרוב יש זמן בריכה,שזה כמובן יותר רגוע מבחינתי. לא,היום לא היה. 2 הביטולים האלו+העובדה שאנחנו כ-ל היום בשמש,עם מים חמים ובלי רגע ממוזג או משהו,עושים תחרויות ושטויות בחום הקודח הזה... אין,הגעתי הביתה סחוטה. ישנתי שעתיים,אני לא הולכת לבלט כי אני פשוט עייפה מכדי לזוז,ולרקוד ככל הנראה יהיה קשה מדיי.
אם זה לא מספיק,רבתי גם עם ההורים. >< במה שנשאר מהיום הזה,אני אמורה להספיק לדרוש את כספי מאיזו לא-משנה-מה שאחראית על גלידרייה פה,ללמוד ל005,להכין את היום של מחר בקייטנה(פעילויות וזה...),ולנסות לחייך,טיפה,זה לא יזיק לי היום עם כל הבכי :( ותודה על האיחולים,נקווה שמחר יהיה אופטימי יותר
.

Insanity Is Me

New member
../images/Emo24.gif

חבל לבזבז אנרגיה על פסימיות אחרי היום המתיש הזה. אופטימיות זה יותר מגניב

למעלה