ראשון

Insanity Is Me

New member
נעע, איזה יום חסר טעם../images/Emo3.gif

התעוררתי ב13:30 אחרי שהלכתי לישון ב5. משום מה התעוררתי עייפה כאילו בכלל לא ישנתי.. אבל כצפוי, אני אלך לישון מאוחר גם היום חח לפחות החבר שלח SMS בוקר טוב שגרם לי לחייך
כל היום עבר בלבהות במחשב, טלוויזיה וזהו. יום בטלה אחרי הרבה זמן שלא היה לי כזה. מחר אני אקום ב7 כדי לצאת ב8 לכיוון בי"ח אסף הרופא, אין לי כוח

נמש164

New member
יום פשוט גרוע../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

מסיימת את דמדומים עוד כמה עמודים ואז יעבור למולד הירח. וכמובן מחכה בקוצר רוח שיצא כבר הסרט של שומרת אחותי. מרגישה רע, רע מאוד, שומדבר לא עוזר, ומה שכבר כן עזר לא עוזר יותר.

בהחלט אופטימי יותר

התחלנו מחנה אימונים של שבוע, 17:30-20:30 המאמן עשה לנו הרבה כבוד והעניק לנו את החולצות של הנבחרת בנוכחות רוב התלמידים (וחפר וחפר אבל בקטנה) והחניכה שלי (5 וחצי) קפצה עלי באיזה חיבוק בהתחלה ובסוף האימון. מתה על הילדה הזאת
התופרת סידרה לי את החליפה לתחרות ויצא... בול. יושב מעולה ושיעור נהיגה 14! חצי דרך! אני כל כך שמחה D: (החשבון בנק לא
)

LOLI152

New member
איזה יופי!!

איזה כיף זה בטח החיבוק !:) והערכה והכבוד.. מזל טוב על השיעור נהיגה.. הלוואי עליי!

The Prospect

New member
מז"א חניכה?

אצלנו זה היה ככה שכל מי שהגיע לקיו 4, הגיע לאימונים של ילדים קטנים ממנו, ובזמן שהם היו מתרגלים הוא היה עובר בין המתאמנים ועוזר להם, או אם זה אימון קרבות, עושה איתם קרבות. איך זה אצלכם?

מה אתה לומד? מה זה קיו 4 אצלכם?../images/Emo13.gif

אצלנו קיו 3 זה חגורה חומה. אתה עוזר מדריך. העניין הוא ש99% מהשחורות התגייסו השנה אז נשארנו ידיד שלי (שחורה) ואני שמאמנים לבד, בדרך כלל, אלא אם יש משהו יוצא דופן. אין לי תעודה מוינגייט או וואטאבר, אני עושה את זה בהתנדבות ונהנית מזה הכי בעולם
(ילדים ^_^)

rl1992

New member
יום הזוי בטירוף..

ברגע שקמתי אמא שלי התקשרה אלי ואמרה לי שאחותי באיכילוב וביקשה ממני לבוא. עוד פעם עשתה תאונה (אופנוע, עשתה עוד אחת לפני 3 חודשים). הכל בסדר, הכתף שלה מלאה שפשופים וכואבת אבל היא תחיה
. בסה"כ "ביליתי" איתן בבית חולים שעה וחצי (הן היו שם עוד כחצי שעה לפני), והן נשארו אחרי עוד שעתיים לחוקרת תאונות. למדתי קצת למתמטיקה, רציתי יותר אבל ב-3 הייתי צריכה להיות בביצפר להדרכה לקראת המשלחת (4 שעות של חפירות). מי שהעביר לנו את ההדרכה הבטחונית פרנואיד בטירוף! כל כך הרבה איסורים הזויים
.. כהרגלי בזמן האחרון התעצבנתי עליהם שהם משאירים אותנו שם כל כך הרבה זמן כי אני הייתי חייבת ללמוד למתמטיקה. כמובן עד שהגעתי הביתה כבר לא ממש למדתי, היה אי אר (קשה לי לפספס, התמכרתי
) ואז אכלנו ואחרי האוכל ישבתי קצת ללמוד והפסקתי די מהר בגלל חוסר ריכוז ועייפות מטורפת=/// מחר המורה שלנו עושה לנו קצת חזרה בבוקר, זה יעזור מאוד! וכל היום מרתון - הפעם באמת!

tamaguchi girl

New member
אוי, הקב"ט הפרנואיד מהמשלחת לפולין..

העניק לנו שעות רבות של חיקויים ובידור טהור
בסוף המשלחת כתבנו לו מכתב תודה בנימה אירונית על הפרנויה שלו, מתוקף תפקידו כמובן, וזה היה ממש מבדר D: ואל תתדאגי, מהר מאוד מתרגלים לאיסורים ו/או להגבלות וזה לא כזה נורא לעמוד בהם. החלמה מהירה לאחותך
, ובהצלחה במת'

למעלה