קריר לכולם

תגידו,

כל הרעש הזה בגלל שאתמול היה אירוח של מתי כספי, וחלק מאנשי שלומכם החליטו שלוותר על התענוג? באופן אישי אוכל לומר שהאיש לדעתי (אם לא אמרתי את זה אמש, לאזי העצבני) הוא אכן גאון, ועצם העובדה שהעדפתי ללכת לישון ולא להשחית זמני בקריאת תגובותיו באתרו, עדיין לא הופכת אותי לעוכרת ישראל. ישנן סיבות הרבה יותר טובות לכנותי בשם זה, ואי-מוכנות לצפות באירוח נמצאת בסוף הרשימה.

מאור עיני, נשמת אפי, סיבת קיומי,

שוכנת חלומותי, מאתגרת מוחי, אהבת חיי, כפרת עוונותי, חציי השני, מעוז פנטזיותיי... מספיק?

taz512

New member
חופשה חלקית!!!

אז נעלמתי קצת השבוע, עומס וכאלה, ואתמול סוף סוף עשיתי משהו מעולה. ישנתי, כן כן אנשים, הגעתי הביתה התקלחתי והלכתי לישון בשעה 17:30 איזה תענוג. כמובן שהטלפון צלצל בשעה 20:30 והעיר אותי, אבל זה אל שינה לי, את השלוש שעות שינה שלי הצלחתי לגנוב. זה היה כמו עוד יום חופש. מה שמעניין זה שאחרי זה כשהלכתי לישון ללילה (בשעה 1:00 בלילה) בבוקר לא התעוררתי, ובדרך כלל אני כן מתעורר גם בלי שעות שינה, מוזר ביותר. בקיצור אז אתמול לקחתי יום חופש, או חצי יום חופש ולא עשיתי בעצם כלום. מה שאומר שיש לי היום כפול עבודה, אבל לא נורא, אני עדיין אופטימי, כי אתמול ישנתי!!!!!! אז עכשיו אני חוזר למכקות הפחם ולעבודה הקשה, אולי נראה אותכם יותר מאוחר בצ´אט. טאז, השד והחופשה

taz512

New member
זה היה בגלל שאתה הערת אותי

לילה לפני, מי מתקשר לבן אדם בשעה אחת בלילה? הא אופס אני..... טאז, השד והשעות

resputin

New member
lol, מה אתה מחזיר לי על הלילה של

לפני? אם ככה אני בחיים לא אתן לך לצבוע לי את השיער

למעלה