קריר לכולם

BIH 93

New member
אוי אתם לא תאמינו!!!

הייתה לי תוכנה ללימוד אנגלית ממש מטורפת!!! זאת הייתה תוכנה שהיא כותבת משפטים וצריך לתרגם אותם אבל הקטע הוא שהתוכנה בחרה מילים בצורה אקראית וחיברה למשפטים ! איך אתם הייתם מתרגמים : אני יורק מצה אנחנו מקללים שוטר הקפיץ הנחמד הרג את הדודה הוא מציק למנדרינה הדשא הכשר צמח בטעות כסטודנט לתואר ראשון בהנדסת תוכנה אני יכול רק להזדזעזע מרמת התכנות אבל אז זה היה מצחיק רצח - איזה משפטים מופרעים היא הייתה מחברת ותארו לעצמכם עוד לתרגם את זה

BIH 93

New member
WOW

קיבלת את אילנית בסוציולוגיה ואת ירדנה ארזי בלשון

אושר מ

New member
את ההורים שלי

הזמינו לבצפר אחרי סוכות כיתה א´ (ולא בשביל לשבח)

maayan15

New member
המשך ליום הכייפי במיוחד שלי....

אז הלכתי לרופא עור...אחרי שחיכיתי שעה וחצי בתור אליו אני נכנסת לרופא שהגיל שלו הוא בקרוב 105 שהסתכל עליי בעזרת זכוכית מגדלת (כן..אלה שאתה קונה ב-10 שקל אצל הפרסי בעיר)...הוא אמר שזה פצעים רגילים שיש לי על הפנים ושאצל חלק הם עד גיל 20 ושאני צריכה לאכול פחות שוקולד, עוגות וגבינה צהובה...ידעתי שהוא טועה כי אני מכירה את הפנים שלי ואני התנזרתי משוקולד כבר כמה זמן ורק אז נהיו לי הפצעים (אולי חוסר בממתקים?)...החלטתי לא להגיד כלום ורק הוספתי שיש לי פריחה (כזאת שיש לי מגכיל 3 ונותנים לי תמיד משחה בשבילה..) והוא אמר שזה אותו דבר אני אמרתי לו שזה לא אותו דבר והוא כזה "למה?" ואני "כי זה שונה" והוא "אז מה?"....אוייש...אידיוט!....הוא נתן לי מין מים עם אלכוהול לשים על הפנים ואני יצאתי מהרופא מתפוצצת מצחוק ואח"כ פשוט מ-ע-ו-צ-ב-נ-ת!
ואז אחותי הנחמדה מאוד אומרת שהוא אולי צודק וזה..ואני מסבירה לה שלא אבל היא לא מקשיבה לי ואז אני שומעת מוזיקה שהיא שואלת אותי "מה זה השיר המטומטם הזה??" (השיר שכתוב בחתימה שלי) ואני אומרת לה שזה שיר של המכשפות והיא כזה "מה היא דפוקה?" ואני כזה "כן" וכיביתי את המוזיקה ועכשיו אני בלי מוזיקה...אחות מאוד מאוד מעצבנת בחדר שלי וכאב ראש מכאן ועד לסין... אה...אלעד..אומנם אותי בחיים לא השעו (אבל הזמינו את אמא לבי"ס בכיתה ד´ כי לא עשיתי שיעורי בית והבאתי ספרים ומחברות המון המון זמן)...אבל אל תיקח את זה כ"כ קשה...מה שכן אני מנסה להבין איך הבן שלך הצליח לגרום להשעייתו בכיתה ב´?!?! אפי ודנה- תעשו אולי תחרות "השבוע הגרוע ביותר"....לפחות נקודת האור בחיי תהיה הזכייה בתואר הזה.... מעיין <סתם אוהבת להתלונן...אבל בצדק!>

resputin

New member
../images/Emo11.gifענבל פרלמוטר לא (הייתה) דפוקה../images/Emo11.gif

קצת כבוד.

maayan15

New member
את זה אני יודעת....

תנסה להסביר לאחותי את זה! אם היא הייתה דפוקה לא הייתי שומעת אותה...

De-Panther

New member
ריקוד האלים יש בנים בתולים יש קולות

ענווים וצלילים מרגיעים... ועכשיו אם תשירו את זה מהר: ריקוד האלים ישבנים בתולים אשקולות ענבים וצלילים מרגיעים... ככה השיר ריקוד האלים של המכשפות נשמע לי בפעם הראשונה

resputin

New member
האמת היא שזה יותר:

ריוד האלים ישבנים בתולים אשכולות ענבים בשיער תלתלים מקצבים ומילים, כוכבים שנופלים וונוס שותה עוד כוס יין הילולים

nutmeg

New member
היי freedom

כשן שלי היה בכיתה ג´, הוא בעט למנהל ישר מתחת לברך. היה בירור וטררם ומה שגילינו הוא שהיה מי שהרגיז את בני נורא ובני, במקום להרביץ לאותו ילד פרץ בסערה אל מחוץ לכיתה. בדלת עצר אותו המנהל שקיבל את כל הכעס ישר לברך. בברור עוד יותר מעמיק גילינו שבננו סובל מרגשי נחיתות - היה לו פתיל קצר וכל מי שרק היה נדמה לו שהוא אומר עליו משהו או נוגע בו, בני היה מוכן ומזומן להגן על כבודו. לא אלאה אותך בתהליך אבל בסופו של דבר הגענו איתו ללימודי קרטה. נראה מופרך לא? כאילו, הילד אלים אז בואו ניתן לו גם כלים להרוג... ובכן זה לא עובד כך. בקרטה הוא העצים את יכולת השליטה הרגשית שלו, קיבל ביטחון עצמי ולא היה זקוק להרביץ יותר אלא אם באמת היה בסכנה. היום הוא בן 18 - ולא נזקק להרים יד על אף אחד - ומה שמוזר הוא שגם לא נטפלים אליו כל מיני חולירות. לא יודעת אם זה עוזר לך כי איני יודעת מה עובר על הילד - אבל באמת שווה לברר. מערכת החינוך כפי שהיא היום היא חוויה מפוקפקת לרוב הילדים (שלא לדבר על המורים). אם תרצה יותר פרטים, אתה יכול לפנות במסרים.

jahnon

New member
אין אין על החזיר ועוד עובדה

אם יקחו את שערות ראשו של בן אדם ויקיפו איתן את כדור הארץ זה יכאב לו נורא....

Idan91

New member
נו באמת, דנץ. ../images/Emo187.gif

אתה so לא מעודכן! זה כ-ל כ-ך ידוע כבר (הקטע עם החזיר, כמובן). בכל מקרה, בשיעור ביולוגיה כלשהו הזכרתי את זה, והמורה אמרה משהו על איסו חיה שהאוגזמה שלה נמשכת, שים לב... לילה שלם. ג-א-ד.

shellyland

New member
סוף סוף אני מבינה

לאן נעלמים כל חברי אפי היקרה כל יום חמישי בחמש. ולליאן: וואי... וואי... איך שאת הסתבכת איתי... לאזאר אפשר להצטרף אליך לנקמה?

ליאן.

New member
יש לך משהו נגד חשיבה עצמאית

ודעה אישית? זכותי שלא לאהוב את המוזיקה הזאת וחבל שתנסי לכפות אותה על אנשים תמימים וחפים מפשע.. אני נגד כפייה ברזילאית!!

shellyland

New member
אני? חלילה!

לא רק שזכית אצלי בנקודות רבות על חשיבה עצמאית ודעה אישית (שגויה אמנם, אבל בכל זאת), אני גם מסירה בפניך את הכובע על האומץ להסתכסך איתי ככה לפני כולם. אין לי עדיין רעיון ראוי לנקמה (אולי אני אקח משירשור הנקמה באחותך), אבל הרעיון של להשמיע לך מוזיקה ברזילאית עד שתסכימי להודות בכל מה שארצה שתודי מואוד מוצא חן בעיני. יש לי בראש את הסצינה מהתפוז המכני, שפותחים לו את העינים ומכריחים אותו לראות סרטים, אני רק צריכה לעבוד על כמה פרטים קטנים ויהיה בסדר.

למעלה