קריר לכולם

../images/Emo42.gif קריר לכולם

ברצוני לתזכרכם על מגוון ביקורות הדואר שיערכו היום ברחבי המדינה בנוגע ליחסכם לדוורים. הישמרו. ובנימה אישית משהו - ליאן, את תשלמי על מה שאמרת אתמול על מתי כספי. אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי, אבל את תשלמי. וביוקר. ואפי - אמנם לא היית גרועה כליאן אך יחסך המזלזל למתי לא יעבור על סדר היום גם כן. שלי, נקודת האור היחידה בפורום הזה - מקווה שנהנית אתמול מן האירוח. המשך יום מסריח ומלא בוץ לכולם.

nutmeg

New member
אכן קריר

עכשיו חזרתי עם הכלב... הערתי את כל השכונה עם ההתעטשויות שלי. נסו לדמיין את זה: כלב על רצועה מתגלגלת הולך כמה שיותר רחוק ממני ואני נשרכת אחריו עם טישו בכל כיס. כל כמה צעדים אני מתעטשת א-בי-געזונט והוא מסתכל אחורה במבט מזלזל ומתחיל למשוך ברצועה - כאילו ממש התפדח ממני. החזרתי את כבודי ואת מעמדי למקומם כשבאחת ההתעטשויות הברחתי חתול מסכן שנמנם מתחת לשיח. "סוף סוף יש לרעשים שאת עושה איזה שימוש" - כך הוא. עכשיו אני פה - כל הגוף כואב לי והגרון עוד יותר. YUCK!

maayan15

New member
בוקר סביר בהחלט...

כל יום בכמה ימים האחרונים בבוקר קפוא ובבי"ס נהייה חם (ממש ממש ממש חם)...אני כבר לא יודעת מה ללבוש?! והיום...לא זה מעניין מישהו מלבדי...כיתות יא´ חוזרות מהטיול....(תסבירו לי למה כולם יצאו לטיול שנתי החודש ורק השיכבה שלי צריכה לחכות 4 חודשים?!?!) אני חושבת שזהו...אהה....יש לי תור לרופא (בחודשיים האחרונים ראיתי כ"כ הרבה רופאים שהקטע מתחיל להימאס עליי..)... שיהיה לכולם יום טוב וגשום

דן צ

New member
כמה נתונים מדעיים ברשותכם

נתונים מדעיים לידיעתך! לו צרחת בכל כוחך משך 8 שנים, 7 חודשים ו- 6 ימים - היית/ה יוצר אנרגיה המספיקה לחמם ספל קפה. (נדמה לי שהמאמץ אינו שווה משהו …). האורגזמה של החזיר אורכת 30 דקות (30 דקות !!!!). לדפוק את הראש בקיר שורפת 150 קלוריות לשעה. (אני עדיין חושב על החזיר … ). ג´וק (תיקן, בלעז), יכול לחיות ללא ראש - 9 ימים, עד שהוא מת מרעב ( איך אני מקנא בחזיר!). יש אריות שיכולים לבצע 50 משגלים ביום (עדיין מעדיף את החזיר … , איכות על פני כמות … !). הפיל היא החיה היחידה שלא יכולה לקפוץ (30 דקות … , החזיר הזה הוא גדול - מה זה גדול - הוא ענק!!!). שתן החתול זוהר באור ניאון (אתם מתארים לעצמכם? - 30 דקות!!). העין של בת יענה גדול מהמוח שלה (מכיר אנשים כאלה …בטח לא החזיר ). לכוכב הים אין מוח כלל (גם אנשים כאלה אני מכיר … תראו את החזיר הזה!!!). דובי הקוטב הם שמאליים, כלבי רועים גרמנים הם לאומנים, הלוויתן הפרנקי הוא פרנקי והחזיר …. , החזיר הוא אומן !!!). בני אנוש והדולפינים הם היחידים שמקיימים מין לשם הנאה. (ומה קרה עם החזיר? …, שלושים דקות !!! - זה ממש פנטסטי) _____________________________________________________________

freedom rider

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo4.gif

לא ממש היום שלי היום. וגם העובדה שהיום יום חמישי לא ממש מנחמת אותי.

מיטללל

New member
למה?

העובדה שהיום יום חמישי-> סוף השבוע הגיע. חשבתי שאין אף אחד שזה לא משמח אותו. בכלל לא קריר. אני רוצה מזג אוויר יותר קר. מזג אוויר שלא יאפשר להסתובב לי עם קצר בחוץ. לעזאזל. כבר דצמבר!

יקיריי, אהוביי ובבת עיניי- היכנסו

קודם כל, אומר שהעובדה שהיום יום חמישי משפרת פלאים את מצב רוחי החופשי, זהו סוף השבוע ומחר יום שישי, אז יש בעיר מסיבה עד הבוקר הבא. וגם אומר שחופשת חנוכה ממש קרובה, היא אומנם קללת המיתון וההורים העובדים, אולם היא שימחת התיכוניסטים. וכעת אבקש מכם בקשה קטנה- תמיד הודתי בחיבתי לסדרה אי אר. אודה ואתוודה שיש אי אלו פרקים שהחמצתי מסיבות אלו ואחרות. נפתחה עצומה להחזרת הסדרה בשידורים חוזרים. ותדעו שלמי שלא חותם אין מה לדבר איתי! העצומה כאן
שירה המשך יום סביר לכולכם!

maayan15

New member
מותר לי לשנות את דעתי?

כי אם כן אז זה פשוט בוקר רע!....שום סיבה מיוחדת אני סתם מייואשת והברזתי מערבית ומתמטיקה... ודנצ...גדול!....מה דולפינים מקיימים יחסי מין לשם הנאה?....מגניב....והחזיר הזה...פשששש.....

מיטללל

New member
לא יקיריתי, אסור!

מה גם שהעובדה שהברזת לדעתי הייתה צריכה להפוך את זה לבוקר אפילו יותר משגע... למה יאוש? סוף השבוע הגיע. חופש חנוכה הגיע!

maayan15

New member
הקטע הוא...

שלא סתם הברזתי...בגלל שפשוט היה לי בוקר רע אז לא היה לי כוח לשום דבר אז הברזתי.... למה ייאוש?....עומס לימודים והרגשה רעה שאני לא יודעת ממה היא נובעת (תחושה שהופכת להרגל בשבועות האחרונים אבל מילא..)...מה שכן?....סוף-סוף חנוכה!!!.....אני נשבעת (טוב...לא ממש אבל כן..) שאם לא היה מגיע חנוכה אני הייתי פורשת מבי"ס...בחיים שלי לא סבלתי בבי"ס כמו שאני סובלת עכשיו...

מיטללל

New member
אוקיי

הבוקר עבר
ההרגשה שאת מתארת.. היאוש.. קורת לרוב התלמידים בתקופה הזאת של השנה. אחרי חודשיים לימודים רצופים, רגע לפני התפצצות מחנק של לימודים. אבל כמו שאת אמרת, חנוכה הגיע. זמן לנוח. להנות. לצבור כוחות. השאלה היא למה את כל כך סובלת בבית ספר? בגלל הלחץ והעומס {שזה טבעי ועובר} או בגלל סיבות יותר משמעותיות... אגב, נשירה? אפילו לא בצחוק. <את עכשיו בכיתה י´ או י"א?> :)

maayan15

New member
בכיתה י´

למה לא?....כי זה יהרוס לי את החיים? אז הרשי לי לספר לך את זה, אח אחד שלי פרש בט´ ובימינו עובד בחוות סוסים ולא כ"כ רע לו בחיים... עוד סיפור- אח שלי השני (כן..אנחנו משפחה מאוד מלומדת) גם חס תעודת בגרות (נדמה לי שהוא חיכה עד יא´ או יב´ לפני הנשירה) עובד בפרסום...מרוויח סכומים נאים וכרגע על סף חתימה של חוזה שיכניס לו המון המון המון כסף לבנק.. אז שלא יגידו לכם שפרישה זה רע! למה סובלת?...אנערף...כן...כנראה שזה בגלל הלימודים..יש לי ציונים טובים (מה זה טובים?..80...זה בסדר..לךא גרוע..) אבל נמאס לי ללמוד!....אני כל יום כל השבוע לומדת ואני לא חרשנית!ץ....אני אף פעם לא למדתי!...דיי...נשבר לי...למי יש כוח בשביל זה?....אוייש....למי איכפת...אולי אחרי חנוכה זה יהיה יותר טוב..

מיטללל

New member
מתוקה

את מציינת שתי דוגמאות של אנשים שבחינה מאוד יחסית הצליח להם. אני לא אומרת שמי שנושר חייו גמורים. ויש שנופלים על עבודות מזדמנות שעוזרות להם לעבור את החודש. ויש אנשים כמו אחיך השני שבכלל ברי מזל. לטווח הארוך, ובמציאות של היום, קשה להסתדר היום בלי 12 שנות לימוד ותעודת בגרות. אני לא באה עכשיו לנהל ויכוח... נשירה בעד או נגד. ובאשר אליך, זה ידוע שכיתה י´ היא הכיתה הכי קשה. ממוצע 80 זה מעולה. החוכמה היא לא ללמוד כל יום כל היום. כי אז באמת מגיעים לתחושה של "נמאס". תנצלי את חנוכה להנאה. ואחר כך תלמדי שצריך. תבריזי בחוכמה. ותעברי את זה.

freedom rider

New member
לא אמרתי שזה לא משמח אותי

אלמלא היה היום יום חמישי, מצבי היה עוד יותר על הפרצוף. אבל למה? טוב, אם את שואלת, אז ביום שלישי בבוקר הייתי בבי"ס של הבן שלי לשיחה דחופה עם המחנכת שלו (בעקבות אירועי יוםם שני,שאני מעדיף לא לפרט), מה שלא ממש עזר, כי לאור אירועי אתמול (נא להמנע משאלות מה קרה), הוא הושעה מביה"ס, בינתיים רק ליום אחד למזלו. וכן, גם לי חם, בלי שום קשר. אתמול דיברתי עם חברה מניו-יורק והיא סיפרה לי שיורד שם שלג, שלא לדבר על דיווח שקיבלתי ממיניאפוליס, מינסוטה (גם שם יש לי קשרים), שם הטמפרטורה ירדה כבר לפני שבועיים אל מתחת לאפס, ותישאר כזו עד אפריל לפחות. חג הודיה שמח לכולכם!

מיטללל

New member
חג הודיה שמח!

בקשר לבנך.. נו קורה. אין אף ילד שלא הושעה פעם אחת בחיים שלו. {בעצם אני לא הושעתי לעולם}. העיקר שהלמד נלמד. הרוויח יום חופש :) <אני יודעת שזה לא מה שהייתי צריכה להגיד... אבל זה מה שיצא>. אגב, מותר לך לא לספר מה הוא עשה מחוסר עניין לציבור, אבל בכל מקרה אין לך סיבה להתבייש. כמו שאמרתי קודם, גם אני הייתי כל שעות הבוקר בחוץ. ודיי חם. אני גם מפנטזת שנים על שלג בת"א. אבל זה לא יקרה.. עם זאת תאמין לי שלחיות בטמפרטורה של מתחת לאפס עם שלג זה לא כזה כיף. שמתי לב שאני ממצה מהר את השלג. היה יכול להיות יותר גרוע.

freedom rider

New member
תודה על העידוד

כן, גם אני הושעיתי, ולא פעם אחת אבל בכיתה ב זה קצת מוקדם, לא??? ואני חייתי בשיקגו 4 שנים, עם השלג והמתחת לאפס... זה לא כזה נורא, ויש גם יתרונות!

מיטללל

New member
כיתה ב´?

יוו מה הוא כבר עשה? סליחה. בכל מקרה.. זה באמת מוקדם מדי. נסה לדבר איתו. לראות מה גרם לו לעשות מה שהוא עשה. ושידע שהוריו מאחוריו. זה הכי חשוב בעולם. נורא ואיום! לא הייתי שורדת את זה. חיית בשקיגו? מתי? איך היה? למה חזרת? :) <מה הולך עכשיו בבית שאן? שמע ישראל!>

d@r121

New member
73 במבחן בסוציולוגיה

לעומת 88 בבוחן בלשון וים עבודות מבחנים ושאר ירקות שיש ללמוד בכל חנוכה אבל המחשבה הזו היא אופטימית במידה מכיוון שאיך אמרה מורתי האהובה ללשון שהשעורים שנתנו לנו לחופש חנוכה הם רק המתאבנים למה שנקבל בפסח הכי גרוע שאצטרך ללמוד בפסח... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Idan91

New member
אם יש לך בעיה בש.ב... ../images/Emo187.gif

בלשון... תיבת המסרים שלי פתוחה.

למעלה