קיץ

oranitoosh

New member
עונה.. ../images/Emo13.gif

שם: אורנית גיל: עוד חודש- 18! איזור מגורים:מעלה אדומים.. {ליד ירושלים} מאיפה הרעיון לכינוי שלך: אין לי מושג, פשוט חיפשתי משהו עם השם שלי.. וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?סיימתי יב'! בעז"ה בינואר 2008 אני מתגייסת! מה התוכניות שלך לחופש? חו"ל עם משפוחה, חו"ל עם חברות, לעבוד, ולהנות! נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? או איטליה עם אמא וסבתא, או שיט כל המשפוחה , ולאיה נאפה כנראה עם כמה חברות, ועם חברה אחת לקלאב בטורקיה בסוף אוגוסט כנראה.. נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כן, לקלאב בטורקיה.. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? איטליה, טורקיה, קפריסין, ואחרי הצבא תאילנד!!!! היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד?עם כולם.. משפוחה, חברות.. מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו בריכה!!! זה או זה ים או בריכה? בריכה כפכפים או נעליים סגורות?נעלי ספורט גופיה או טי-שרט?גופיה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה?בוקסר וגופיה.. משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כדורעף אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי?בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'?את הנט.. לא מתה על הים.. היום הייתי, אבל לא מתה..חח..

OpenYourEyes

New member
חופש אה? ../images/Emo4.gif

שם: שירי גיל: 21 איזור מגורים: השרון מאיפה הרעיון לכינוי שלך: אנא ערף, הייתי צריכה ניק ובדיוק עלה לי בראש שיר שנקרא Open Your Eyes. וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי צבא, סיימתי פסיכומטרי, היעד הבא הוא אוניברסיטה. מה התוכניות שלך לחופש? איזה חופש?
נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? מתכננת לטוס לתאילנד, אבל לא בקיץ נסעת לאנשהו בשנה שעברה? פראג, רומא, טורקיה לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? מה אני ציפור?
היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? מקווה לשלב מהכל מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה-
ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע-
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים-
ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה? ים כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים גופיה או טי-שרט? טי שירט פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? אף אחד מהנ"ל
סתם נו, בוקסר וגופיה משחקי חוף: מטקות או כדורעף? משחקי חוף??? משחק החוף היחיד שאני משחקת זה ים יבשה ים יבשה... אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? עדיף ענבים לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? שניהם ואף אחד מהם (לא יודעת, מה אתם רוצים אני עייפה)

עונה

הכרות שם:עדי גיל:13/7 אהיה בת 28
איזור מגורים:יהוד מאיפה הרעיון לכינוי שלך:כלה להשגה על תקן קלה להשגה אבל אני לא כזו
רעיון של ידיד שלי. רק לידיעה שכינוי שלי היה לפני הסרט. מגיע לי תמלוגים
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?סיימתי ל12 שנות לימודים, צבא, תואר ראשון ובאוקטובר מתחילה תואר שני
מה התוכניות שלך לחופש?איזה חופש איזה
עובדת עד 15/8
משלבת הופעות, עבודה, שופינג, סרטים. בקיצור מנסה להנות נוסע לאנשהו, אם כן, לאן?כרגע אין עוד תוכניות נסעת לאנשהו בשנה שעברה?לא לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים?אירופה- אמסטרדם, צרפת, ארה"ב, קאריביים...אני לא בררנית
היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? משפחה וחברים מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה
ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו'
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים
ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה?ים כפכפים או נעליים סגורות?כפכפים גופיה או טי-שרט?טי שירט פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה?פיג'מה משחקי חוף: מטקות או כדורעף?כדורעף אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי?בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? אני לא יודעת לחרוש על גלים אז נגיד נט

עונה../images/Emo9.gif

הכרות שם: דניאל
גיל: 17 איזור מגורים: מרכז מאיפה הרעיון לכינוי שלך: אמממ בכיתה ד' לא היה לי כינוי לאייסיקיו וחברה שלי הציעה לי את הכינוי הזה.. מאז אני איתו
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי י"א
מה התוכניות שלך לחופש? דבר ראשון לעבור את המועד ב' במתמטיקה.. אחרי זה אלוהים גדולה
נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? אילת עם חברים
כינרת עם חברים אחרים ואולי אולי חו"ל עם החברים מהמושב! נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כינרת
לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? למיטה שלי
היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? שאיפה לגם, גם וגם
מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: נו האמת שכל אחד מהדברים האלה לבד זה משעמם.. אני שואפת לשילוב של הכל
א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה? בריכה
כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים! גופיה או טי-שרט? טי-שרט מעל גופיה
פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר וגופיה משחקי חוף: מטקות או כדורעף? הווווו קשה
שניהם! אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי
לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? לחרוש למתמטיקה

אני כנראה יוצאת לבעקבות...

בעקבות הרבה יותר שווה וזה יוצא על אותם תאריכים.... ויש לי חניכים מז' ומח' אז אני צריכה להתחלק עם המדריכים האחרים מי לאן... אני ממש מקווה לצאת לבעקבות.. אבל גם אם אני אצא לבעקבות עדיין נהיה ביחד
כי יום אחרון משותף לשניהם! (קייקים
)

shir828

New member
בעקבות זה יום אחד יותר מאיתנו..

טוב נו, ואני כבר חשבתי שיהיה לנו שקט מהח'טניקים.. אלה שבמועצה שלנו כאלה ערסים ופקאצות. יש מיעוט של נורמאלים.. תהני לך בכל מיק

לדעתי אנחנו מתחילים יום קודם..

ואז מסיימים יחד
ככה זה היה לפחות בשני בעקבות שאני הייתי בהם בתור חניכה.. אבל.. אני כבר זקנה
אולי שינו את הטיול...

shir828

New member
הביאו לנו תוכניות לחופש (><") והיה רשום

שבעקבות ב-30.7-2.8 ופלמ"ח 31.7-2.8 יווו אני מחכה שיביאו לנו כבר את האישורים
אחותי יוצאת לעזור במסע חוף או משהו..
(מש"צית)

ady18

Well-known member
עונה

הכרות שם:יעל גיל:23 איזור מגורים:מרכז הארץ מאיפה הרעיון לכינוי שלך:ה18 היה הגיל שכתבתי את הכינוי ועדי היה שם חסוי והשארתי וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?סיימתי שרות לאומי 12 שנות לימוד ועבודה והיעד למצוא עבודה\לימודי מקצוע במשהו עוד לא ידוע במה מתלבטת מה התוכניות שלך לחופש?הופעות בעיקר נוסע לאנשהו, אם כן, לאן?השנה חוץ מנינצנים כנראה שלא נסעת לאנשהו בשנה שעברה?אילת לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים?לא יודעת היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד?חברים משפחה משולב מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה?ים כפכפים או נעליים סגורות?כפכים גופיה או טי-שרט?גופיה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה?לא זה ולא זה משחקי חוף: מטקות או כדורעף?מטקות אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי?אבטיח לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'?לחרוש את הנט

עונה

שם: דנה גיל: 16 איזור מגורים: חיפה מאיפה הרעיון לכינוי שלך: מזה שאני מאוהב בשירים של קרן... וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי כיתה י' והיעד הבא הוא לסיים בצפר מה התוכניות שלך לחופש? לנוח, לבלות, לטייל ולעבוד נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? עוד לא בטוח לאן אבל כמעט בטוח שכן נסעת לאנשהו בשנה שעברה? נסעתי לים המלח בקיץ שעבר לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? כל מקום... אני פתוחה להצעות היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? חבריםםםםם
מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו - כל האופשרויות נכונות זה או זה ים או בריכה? בריכה, שונאת ים כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים
גופיה או טי-שרט? גופיה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר וגופיה משחקי חוף: מטקות או כדורעף? לא זה ולא זה אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? ה'נט'

../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif

שם: יעל גיל:17 וחמישה חודשים איזור מגורים: ראשל"צ מאיפה הרעיון לכינוי שלך:ניסיתי מליון כינויים והכל היה תפוס, אז נתקעתי בסוף עם הכינוי הזה במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי יא' , עולה ליב' מה התוכניות שלך לחופש? לנצל אותו כמה שאפשר.. ים, בריכה, סופרלנד, חברים, מימדיון, הופעות, קולנוע... נוסע לאנשהו, אם כן, לאן?טסה לקנדה עם המשפחה לתשעה עשר יום נסעת לאנשהו בשנה שעברה?טסתי עם המשפחה לויאטנם, הונג קונג ותאילנד לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים?ממש בא לי אילת/טורקיה.. חופשה כזאת למנוחה.. היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד?נראה לי שמשפחה.. מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה
ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו ים או בריכה? ים כפכפים או נעליים סגורות?כפכפים גופיה או טי-שרט?גופייה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר מגניב וסתם גופייה משחקי חוף: מטקות או כדורעף?מטקות! אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? לא אוהבת אבטיח.. לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? לחרוש את הגלים

shir828

New member
אני ב-19 מתאים לך?

זה עם המועצה. אבל כל אחד הולך לאן שבאלו. בתוך הסופרלנד..
יולי כיף! ווהוו!

עונה!

בואו נאוורר קצת את הפורום, כי החופש הגיע !!! הכרות שם: סיון גיל: 24 איזור מגורים: מקום פריפרי נידח
מאיפה הרעיון לכינוי שלך: תנחשו
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי שנה א' מה התוכניות שלך לחופש? לחפש עבודה נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? עוד מעט לצילומים של הסרט שלי נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כן הייתי בים המלח והיה ממש לא כיף לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? למקום שקט! היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? חברים ומשפחה מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה שניהם ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' הרבה זמן לא הייתי באחד כזה אני כבר לא כל כך זוכרת
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת אם הייתה לי אפשרות הייתי עושה זאת :) ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו שילוב של א עם ד, ב. זה או זה ים או בריכה? שניהם כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים! גופיה או טי-שרט? גופיה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בורקס וגופייה משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כדורעף! אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? גלים!

למעלה