קיץ

BRANGELINA

New member
../images/Emo42.gifקיץ../images/Emo42.gif

בואו נאוורר קצת את הפורום, כי החופש הגיע !!! הכרות שם: גיל: איזור מגורים: מאיפה הרעיון לכינוי שלך: וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? מה התוכניות שלך לחופש? נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? נסעת לאנשהו בשנה שעברה? לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה? כפכפים או נעליים סגורות? גופיה או טי-שרט? פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? משחקי חוף: מטקות או כדורעף? אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'?

BRANGELINA

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif

בואו נאוורר קצת את הפורום, כי החופש הגיע !!! הכרות שם:קסם גיל:15 איזור מגורים:חולון מאיפה הרעיון לכינוי שלך:הכינוי שהודבק לבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?סיימתי ט ועולה לי' מה התוכניות שלך לחופש?חו"ל חברים עבודה נוסע לאנשהו, אם כן, לאן?חו"-צרפת בלגיה הולנד נסעת לאנשהו בשנה שעברה?טורקיה לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים?אוו...מלא מקומות.....פיג'י, ארה"ב,ניו זילנד, תאילנד,ועוד מלא מקומות.. היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד?משפחה וחברים מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים זה או זה ים או בריכה?ים כפכפים או נעליים סגורות?כפכפים גופיה או טי-שרט?טי-שרט פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה?בוקסר וטי-שרט(שונאת גופיות..) משחקי חוף: מטקות או כדורעף?כדורעף אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי?עם לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'?גלים חופש נעים לכולם!!!!!!!!

נעה 124

New member
עונה../images/Emo42.gif

הכרות שם: נעה גיל: 13 איזור מגורים: מצפה עדי מאיפה הרעיון לכינוי שלך: הוא לא כזה נחמש ומקורי... סתם כתבתי נעה וזרקתי מספרים.. וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי ז' ועולה ל-ח' מה התוכניות שלך לחופש? אילת, ים, בריכה.. נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? לאילת נסעת לאנשהו בשנה שעברה? לא שאני זוכרת.. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? אני רוצה חו"ל! בעיקר הולנד היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? משפחה או חברים מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו'
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת
ד- בבית\אצל חברים
ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה? בריכה כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים גופיה או טי-שרט? טי-שרט פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? פיג'מה מגניבה משחקי חוף: מטקות או כדורעף? מטקות
אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? שונאת אבטיח.. לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? את ה'נט' הודגש באמצעות מדגישומטיק

תמרוש5

New member
../images/Emo42.gif

שם: תמר גיל: 16 איזור מגורים: ירושלים מאיפה הרעיון לכינוי שלך: ממ לא יודעת
הכול היה תפוס:p וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי י',עולה לי"א
מה התוכניות שלך לחופש?לישון
נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? אולי לאילת. נסעת לאנשהו בשנה שעברה?לטורקיה לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים?אני רוצה לנסוע לניו יורק!!!
היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? חברים:) מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו'
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים
ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה? בריכה (כי אני ממש לא יכוהל לסבול חול
) כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים גופיה או טי-שרט? גופיה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? סתם בוקסר וגופיה משחקי חוף: מטקות או כדורעף? לא
אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי!!! לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'?ממ גלים נשמע יותר כיף אבל במעשי אני על המחשב

תשבווווות../images/Emo6.gif

הכרות:
שם: אלינור
איזור מגורים: שפלה, מושבה ליד רחובות ובילו
מאיפה הרעיון לכינוי שלך: "אליוש" אחותי קוראת לי ו"זאת אני" חברה החליטה להוסיף לי
וקצת לקראת הקיץ:
במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי כתה י היעד הבא אירופה! סתם...כתה י"א
מה התוכניות שלך לחופש? לעבוד לעבוד לעבוד לראות טלויזיה במחשב, ים, בריכה(היום יש לילה לבן בבריכה) וכמובן אילללללללת(עם חברים)
נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? אילת
נסעת לאנשהו בשנה שעברה? אילת (אחותי גרה שם פעם..כל חופש הייתי שם)
לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? אירופה ודרום אמריקה
היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? שילוב של שלושתם | שמש|מה הבילוי המועדף עליך לקיץ:
א- ים\בריכה שניהם
ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו'
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת
ד- בבית\אצל חברים
ה- אופציה אחרת, פרטו: הכל ביחד רק חבל שמדינה אחרת לא יקרה באמת
זה או זה
ים או בריכה? מממ...שאלה קשה...את שניהם אני אוהבת...אבל נראה לי ים
כפכפים או נעליים סגורות? בקיץ ברור שכפכפים
גופיה או טי-שרט? גופיה
פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר וטישרט
משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כדורעף!!!! (אחרי שלוש שנים בנבחרת ברור שאת זה...)
אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? עםםםםםםםםםםםם
לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? חחחח שניהם! אבל גלים יותר כיף! חופשה נעימה לכולם!

Red Daniel

New member
עונה

שם:דניאל גיל:15 איזור מגורים:ר"ג מאיפה הרעיון לכינוי שלך: אדום-צבע המדים של היונייטד. וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?ט', להיות זכאי לתעוד בגרות. מה התוכניות שלך לחופש? אני ספונטני. נוסע לאנשהו, אם כן, לאן?מחנה אימונים, חו"ל נסעת לאנשהו בשנה שעברה?כן, מחנה אימונים שוב. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? קניה היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? חברים מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה|סדגש ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת
ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה?בריכה כפכפים או נעליים סגורות? נעליים גופיה או טי-שרט?גופייה פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? התשובה בשיפוצים, עימכם הסליחה. משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כדורעף!
אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי?עם לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'?גלים, בטח.

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: עדי גיל: 20 איזור מגורים: חולון מאיפה הרעיון לכינוי שלך: משם
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? אני מסיימת צבא עוד שבועיים מה התוכניות שלך לחופש? למצוא עבודה,ואם יהיה כסף לעשות טיול קצר לפני שמתחילים ללמוד... נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? ^^^ נסעת לאנשהו בשנה שעברה? לא לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? אוסטרליה
,בעיקרון לכל מקום העיקר לצאת קצת היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? אני מקווה שאני אבלה בעבודה מכניסה מאוד
מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת זה או זה ים או בריכה? ים כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים גופיה או טי-שרט? גם וגם פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? סתם משו
משחקי חוף: מטקות או כדורעף? אף אחד.. אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? חחח לחרוש משהו אחר

Nimrod121

New member
עונה.

בואו נאוורר קצת את הפורום, כי החופש הגיע!!! הכרות שם: נמרוד גיל: 15 וכמעט חודשיים. איזור מגורים: צפון. מאיפה הרעיון לכינוי שלך: השם שלי, כולל כמה ספרות שרשמתי אותן ללא כל הגיון. וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי את לימודיי בכיתה ט' והיעד הבא הוא כיתה י'. בגרויות וכו'. מה התוכניות שלך לחופש? להיפגש עם חברות וחברים, ללכת לבריכה, ליסוע על הרולרבליידס, כלב חדש, טיסה לתורכיה ואולי עוד כמה דברים. נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? תורכיה. אולי. נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כן. ממקום למקום בארץ בזמן המלחמה. בית אלפא, נתניה, גבעתיים ותל אביב. וכל זה במקום טיסה מתוכננת להולנד. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? לונדון, אנגליה. פשוט איבדתי שם משהו. היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? בחברת המשפחה והחברים. מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו ו- כל התשובות נכונות. זה או זה? ים או בריכה? בריכה. כפכפים או נעליים סגורות? אם זה בקיץ, אז ברור שכפכפים. גופיה או טי-שרט? טי-שרט. פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? לא זה ולא זה. משחקי חוף: מטקות או כדורעף? מטקות? אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? אבטיח רגיל, מה זה השטויות האלה? לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? גם וגם.

khvh5

New member
עונה../images/Emo176.gif

שם:ליהי גיל:14 איזור מגורים:חולון מאיפה הרעיון לכינוי שלך: אממ תשנו את השפה במקלדת לאנגלית ותכתבו ליהי מה יצא? khvh וסתם הוספתי 5 :) וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?מסיימת כיתה ח' ועולה לכיתה ט' מה התוכניות שלך לחופש? להשלים שעות שינה ,טבריה,הופעה של קרן,לטייל קצת.. נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? טבריה.. נחשב? נסעת לאנשהו בשנה שעברה? אממ טבריה.. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? הייתי רוצה לנסוע לארגנטינה או מקסיקו או לברצלונה
היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? חברים,משפחה מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: קצת מכל דבר א- ים\בריכה ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו' ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים ה- אופציה אחרת, פרטו זה או זה ים או בריכה? בריכה כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים גופיה או טי-שרט?טי שרט פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? תלוי :) משחקי חוף: מטקות או כדורעף? מטקות,כדורעף אני משחקת בביצפר >< אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? לפעמים עם ולפעמים בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? נט?

עונה../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל:15 איזור מגורים: רחובות מאיפה הרעיון לכינוי שלך: אני יודעת שזה כינוי טיפה פאקצי
אבל הייתי יותר קטנה ולא היה לי משהו אחר, אז... וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי ט' עולה ל-י' מה התוכניות שלך לחופש? אין משהו מיוחד נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? אולי אילת נסעת לאנשהו בשנה שעברה? לונדון לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? באלי הולנד היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? גם וגם.. לא יודעת מה יותר מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: ד- בבית\אצל חברים זה או זה ים או בריכה? בריכה כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים גופיה או טי-שרט? טי-שרט פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? סתם בוקסר וגופיה משחקי חוף: מטקות או כדורעף? מטקות אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? מה?

blackfield2

New member
עונהנהנה! (עונת הקיץ. בלעכס.) ../images/Emo181.gif

הכרות שם: רעות גיל: 14 איזור מגורים: מרכז
מאיפה הרעיון לכינוי שלך: blackfield (או בעברית בלאקפילד), זה שם של להקה של סטיבן ווילסון ואביב גפן, להקה שאני נורא אוהבת
ובגלל שכנראה יש כבר את הכינוי הזה, אז עשיתי blackfield2 וזה נתן לי
וחוץ מזה שלא מזמן כלכך יצא האבום השני שלהם שככה הוא נקרא. וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי כיתה ח'. עולה לט' (משום מה..). מה התוכניות שלך לחופש? הרבה נוער עובד.. מתה על המקום הזה!
נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? המממ... לא חושבת. נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כנ"ל..חחח.. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? מצידי למאדים. העיקר לא לשבת סתם ככה מול המחשב. כמו טיפשה..חחחח.. היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? אני מניחה שלבד. אולי קצת גם חברים. (עניין שדי בעייתי אצלי. נדפקתי פשוט במקום הלא נכון.) מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה
ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו'
ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת הלוואי!.. ד- בבית\אצל חברים
ה- אופציה אחרת, פרטו נוע''ל!!
זה או זה ים או בריכה? ים
כפכפים או נעליים סגורות?כפכפיםם!!
גופיה או טי-שרט? טי. פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? סתם בוקסר וגופיה..חחחח.. משחקי חוף: מטקות או כדורעף? לא זה ולא זה.. בעע.. שונאת את ה"פק-פק" של המטקות.. סיפור עצוב..חח.. אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? יאמיי
לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? מעדיפה גלים
אבל אני לא יודעת..חחחח.. אז נניח שאת ה'נט'..חח.. חופש נעים לכ-ו-ל-ם-!-!-

blackfield2

New member
אלופים ../images/Emo13.gif

כל אחד מביא מעצמו משהו שונה וביחד נוצר דבר נפלא. הטקסטים והלחנים (שרובם של אביב גפן) והקול שסטיבן ווילסון תרם עשו לי צמרמורת בפעם הראשונה ששמעתי את הלהקה.

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

שם:לי. גיל:15. איזור מגורים:ת"א. מאיפה הרעיון לכינוי שלך:lee, השם שלי. K - קרן M - מיה[דגן]. וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא?סיימתי כיתה ט'. יעד הבא, כיתה י'? מה התוכניות שלך לחופש?הופעה של קרן, לתכנן דברים לפורום החדש של מיה, חברים, יציאות, טיול של השומר הצעיר, מחנה תיאטרון, חדר כושר, ים, לישון
נוסע לאנשהו, אם כן, לאן?לטיול של השומר הצעיר ולמחנה תיאטרון, אבל לא לחוץ לארץ. נסעת לאנשהו בשנה שעברה?טורקיה. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים?לדודה שלי שגרה בדרום אפריקה. היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד?חברים ומשפחה. חלילה לבד!
מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה ד- בבית\אצל חברים בתוך בתים ממוזגים עם חברים. זה או זה ים או בריכה? ים. אבל רקב-6 בבוקר. [כן, כן] כפכפים או נעליים סגורות? כפכפים. גופיה או טי-שרט? גופייה. פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? בוקסר וגופיה. משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כדורעף אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? בלי, למרות שזה טעים. לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? ה"נט". בים חם

shir828

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif"והוא יבוא אלי כמו קיץ..."../images/Emo175.gif

הכרות שם: שיר גיל: 13 (באוגוסט..) איזור מגורים: מושב, בין הוד השרון-כפר סבא.. מאיפה הרעיון לכינוי שלך: shir828? ממ.. shir זהו שמי
ו828 זה מספרים זוגיים ואני אוהבת מספרים זוגיים
וקצת לקראת הקיץ: במידה וסיימת לימודים [אלה יכולים להיות גם במכללה\אוניברסיטה], איזו כיתה\ שנה סיימת ומה היעד הבא? סיימתי ז' עולה לח'
מה התוכניות שלך לחופש? לא ללמוד. למרות שזה יהיה קשה כי הביאו מלא עבודות (נוספה עוד אחת במדעים..) נוסע לאנשהו, אם כן, לאן? לא נסעת לאנשהו בשנה שעברה? כן. איטליה, טיול בת מצווה בתוך קרוון. לאילו מקומות היית רוצה לנדוד הקיץ או בחופשים הבאים? הייתי רוצה לנדוד לחופש, באמת חופש, בלי מחויבויות.. היית אומר שאת רוב הקיץ תבלה בחברת המשפחה, החברים, או לבד? סביר להניח שעם המחשב והטלוויזיה><" מה הבילוי המועדף עליך לקיץ: א- ים\בריכה
לפעמיים. ב- מקום סגור כמו קניון\קולנוע וכו'
גם לפעמיים. ג- להתאוורר קצת במדינה אחרת ד- בבית\אצל חברים
לפעמים
ה- אופציה אחרת, פרטו.
כלמיני. זה או זה ים או בריכה? בריכה כפכפים או נעליים סגורות? תלוי מתי. גופיה או טי-שרט? השנה הבנתי שזה גופייה. פיג'מה מגניבה או סתם בוקסר וגופיה? גם וגם. משחקי חוף: מטקות או כדורעף? כלום
אבטיח עם בולגרית, או שעדיף בלי? הא?! לחרוש על הגלים, או לחרוש את ה'נט'? נט. תודה
קיץ מהנה. אחותי נשרפה בכל מקום אפשרי. היא יותר אדומה מעגבניה בשלה. מרחתי אותה מקודם באלוו ווורה

למעלה