סקר חדש!!

Idan91

New member
זה תלוי...

בסוג הבעיה. לפעמים (בד"כ) - עם עצמי. לפעמים - עם מישהו שקשור לבעיה... לפעמים עם חברים.

shellyland

New member
../images/Emo12.gif

לשתף אנשים בקושי שלך זה להעציב אותם?! לא אמרנו לזרוק עליהם הכל ולברוח, אלא לתת להם להיות איתך שם, להתייעץ בהם, לשמוע נקודת מבט שונה או סתם מילות עידוד או השתתפות, להניח להם לשאול את השאלות הנכונות, שיכוונו אותי לקראת פיתרון או לקראת הבנה טובה יותר של המצב וסתם להניח להם להזכיר לי שלא משנה מה - יש מי שאוהב אותי. אני חושבת שלחסום אנשים ולא לתת להם להכנס למקומות הקשים שלי מעציב אותם הרבה יותר מאשר לשתף אותם, ולא משנה במה. כמו שאומרים הפינק-פלויד: After all, it's not easy banging your heart against somebody's wall (וסליחה אם הציטוט לא מדוייק)

../images/Emo12.gif

בחיל האוויר יש מושג שנקרא "לך סביב!" - כאשר מטוס יורד לנחיתה ומאיזושהי סיבה, התלויה בו או בפיקוח, "לא מומלץ" לו שינחת, אז אומרים לו: "לך סביב!"... עכשיו לכי סביב! ראי מה כתבתי למעלה ומה ענית לי, וכשאת חוזרת לנחיתה ראי מה כתבה idan91 ומה היית אמורה לענות לה.
אני דואג לך...

shellyland

New member
איך יודעים שבא אביב?

מסתכלים סביב סביב... כמו שאומרת אמא של גנגי: נפל הגרוש
ותודה על הדאגה, אני רוויית רחמים עצמיים היום, וחוץ מעובד אחד שלי אף אחד לא הביע דאגה למצבי, כך שאני מאמצת את זאת שלך, אם לא אכפת לך.

basket case

New member
אנוכי..

זה דיי תלוי בסוג הבעיה, אבל בד"כ הראשונים שאני פונה אליהם הם החברה הכי טובה שלי או החבר. אם הם אינם זמינים, או שהבעיה קשורה אליהם - או אז אני פונה לעוד חברה מאוד מאוד טובה, שתמיד עוזרת לי להרגיש טוב. בחורה מקסימה
אני גם מתייעצת הרבה בפורומים, וחוצמזה פעם בשבוע אני משוחחת עם עובדת סוציאלית, אז אם יש משהו שאני רוצה לדבר עליו באופן דחוף, אני קובעת איתה כמה שיותר מוקדם. היא מאוד מאוד עוזרת לי, תמיד מרחיבה את אופקיי ונותנת לי עוד נקודת מבט על הדברים..

ליאן.

New member
אני תמיד פונה לדובי שלי - שרגא.

הוא נורא חכם, יודע תמיד מה לייעץ ואיך לתמוך ולא מתווכח איתי אף פעם..!

למעלה