סקר חדש!!

dana2909

New member
../images/Emo42.gif סקר חדש!!../images/Emo42.gif

המווון זמן לא שאלנו אתכם משהו. ותפוז חזר לעצמו, והחופש הגדול נגמר.. סיבה מצויינת לבדוק מי נמצא שם, ומה חושב.. אז למי אתם פונים כשיש לכם בעיות? מי הכתף שלכם? מי המייעץ שלכם? נא לשרשר תשובות...

leeloo

New member
כל מקרה לגופו...

הצבעתי "אבא ואמא", מכיוון שהם הגורם אליו אני פונה עם הבעיות הבאמת קשות, כיוון שיש להם נסיון חיים שלי אין, והם מסתכלים על דברים בצורה אובייקטיבית, והם תמיד ישימו את טובתי קודם לפני כל דבר אחר. אבל, אם אילו בעיות של בינו-לבינה שכאלה שהן סתם, או דברים מעצבנים בצבא, בעיות שטותיות כאלה שנפתרות די בשנייה, או בעיות שאני קצת נבוכה לשתף בהן את ההורים, אזי החברות/ידידים נכנסים לתמונה. והפורום, כמובן, בתור הגורם הכי אובייקטיבי שיש, הכי מגוון שיש, ככה שעדיין משאיר לי מקום למחשבות משלי, ועוזר לי מאוד בתחומים שבאמת אני לא בטוחה כיצד לנהוג בהם (תודה על כך אנשים!). זהו.

shellyland

New member
יש לי חברים בכל מיני צבעים

ברור שלחברים. מה חשבתם? בשביל זה אני מחזיקה אותם! יש לי כל מיני חברים שכל אחד "ממונה" על תחום אחר בחיי הרגש שלי, אבל רק אחד, שהוא אחד יחיד והכי מיוחד, ממונה על כל התחומים גם יחד והוא מקור התמיכה והנחמה והאהבה הכי גדול שלי. ויש לו היום יומולדת ועכשיו אני רצה לפגוש אותו ואת אישתו ועוד כמה חברים בבית קפה בשביל לחגוג לו. תודה, דנה, ששנייה לפני היומולדת שלו הזכרת לי עד כמה הוא יקר ולמה אני צריכה לעזוב ברגע זה את כל העבודה שיש לי במשרד ולצאת אליו. הלכתי. ביי.

zimes

New member
בן זוג.

בשביל מה הורי נתנו נדוניה, אם לא כדי שהאיש ימלא את שלל התפקידים שבסקר (משפחה, חברים, םסיכולוג, פורומים באינטרנט...)?

מוזר...

שהרי רוב הבעיות נובעות מעצם העובדה שיש בן זוג!!!!! אז אני גם אפנה אליו כשהוא מקור הבעיות?!?! איי דונט תינק סו ! אני מדברת עם חברות. יש גם חבר אחד, אבל מעצם היותו בחור הוא מוגבל ביכולת התפיסה המרחבית והאישית שלו, אבל לפעמים הוא מצליח להבין. הסגן מתאים לבעיות פרוצדורליות והחלטתיות, הוא יעיל כזה, חותך בלי סנטימנטים.

דן צ

New member
../images/Emo31.gif

מה הז המשפט הזה :"אבל מעצם היותו בחור הוא מוגבל ביכולת התפיסה המרחבית והאישית שלו" בשם כל גברברי הפורום אני דורש התנצלות !!!!

freedom rider

New member
לא יכול להצביע

קודם כל, כי אני בנאדם רציני ולא מזדהה עם הסגנון שבו נוסחו התשובות. חוצמזה, זה תלוי: בענייני כספים אני מתייעץ בדרך כלל עם אחי, שהוא האשף הפיננסי של המשפחה. בשאר ירקות אני מתייעץ עם חברתי שתחיה.

nutmeg

New member
מסביבי יש מלאן

אנשים שאפשר להתייעץ עמם. חברים, חברים לעבודה, הורים... ובכלל אני בעד לפזר אחריות ולא להתייעץ רק עם אדם אחד.

murmur

New member
חבר\ה טובים

בד"כ אורן לפעמים גם חברים אחרים... אבל אם יש בעיה שאני יעוץ פרקטי אני הולך לאפי כמובן

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifאתה במצב נורא אם אתה מתייעץ איתי

סתם סתם
נחמד שמישהו מחשיב אותך לחבר טוב

אני מתייעץ רק כאשר אין על מה.

כשהכל נפלא אצלי - אני מתייעץ עם כל עץ ומשיח עם כל שיח. כשאין על-מה, איוועץ בכל עלמה ואיוועד על כל דבר-מה. באמת, כשהכל טוב אני מתייעץ עם כולם על הכל. כשיש בעיות - אז מתחילות הבעיות! אני מתייעץ רק עם עצמי [ועצמי לא משהו, בעצותיו אלי].

zimes

New member
למה זה לא מפתיע?

(רמז: אפילו כשאתה כבר מתיעץ בפורומפי, אתה עושה את זה בכתב סתרים). (אני מרשה לעצמי להתבטא כך, לאור כמות ההתלבטויות הקיומיות שלה בפורומפי)
שירה - האם את עושה קורס (גמילה מ)סוגריים?

ועל מה-זה תעצבי, עלמה?

לא התכוונתי להעציב אותך, חומד. אני מבטיח, בפעם הבאה, להשקיע קצת יותר בחריזה. ואגב, תודה!

shellyland

New member
אני יודעת שלא התכוונת

כמו שאתה יודע על מה נעצבתי. אם תשקיע בפעם הבאה יותר בלהפתח, נגיד, אני אהיה מוכנה לסלוח לך על חוסר החריזה (אבל אם לא אז חרוזים זה בסדר).

למעלה