ספרות

שאלון 9112

שלום לכולם! חברה שלי עושה את שאלון9112.שנה שעברה עשינו אותו,אבל היא רוצה לגשת שוב וחלק מהחומר שצריכים השנה לא למדנו שנה שעברה. אולי יש לכם חומר על הדברים הבאים? אשכים לבית השר- אברהם אבן עזרא אגדלך- אברהם אבן עזרא בגוש השיש- דן פגיס נפרדנו כך-לאה גולדברג/כרכום של שדות-זלדה ר' חמא בר ביסא אם כן,תשלחו לי בבקשה מסר אישי או משהו,תודה רבה!! =) שיהיה יום טוב!

123מ456

New member
שלום צריך עזרה ../images/Emo140.gif

אז ככה אני צריך תיאור בקצרה של הסיום של גיא אוני ואיך הסוף תורם להבנת משמעות הספר? תיאור של כישלון בגיא אוני של אחת הדמויות הסיבות לכישלון ואיך הוא משפיע על הדמויות האחרות פליזזזזז תעזרו לי פליזזזז תודה.

קודם כל תירגע../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

דבר שני קח שאלות מבגרויות ותענה עליהן.תביא למורה שלך לבדוק,אפילו שתסתכל ברפרוף ושתגיד לך אם אתה בסדר עם התשובות,אם אתה בכיוון בכלל.איפה אתה מורח וקצת גולש,איפה אתה יותר צריך לשים דגש. תבקש ממנה שתלמד אותך לענות על תשובה.שתעשה את זה מול כל הכיתה. בקשר ללוח זמנים: 3 שעות לשאלה זה די הרבה זמן הייתי אומרת
אתה צריך לתרגל את זה.אני מאמינה שברגע שתדע לענות נכון על שאלה זה יקח לך פחות זמן.אתה צריך לדעת להתמקד בדברים החשובים. תאמין לי שתשובה של עמוד אחד טובה יותר מתשובה של 3 עמודים. חוץ מזה תאמין בעצמך קצת
3 שעות אתה יושב על תשובה אתה בטח מוחק מלא ומתלבט.קצת בטחון עצמי ותצא לך יופי של תשובה.

למעלה