סכמ"ש~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

yonVata

New member
סכמ"ש בסימן סוף-פגרה!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום, לישון 11 שע' ולהתעורר כמו בנאדם סוףסוף! - הדבר שהכי הצחיק אותי: הפדיחות של גלית אתמול, והשיחת עידוד של סיו - הרגשתי טוב עם עצמי כי: קיבלתי ביקורת חיובית מאוד בעבודה
- הפדיחה השבועית שלי: תשאלו את סיו, לא בדיוק הבנתי מה היה פדיחה בזה
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: ברגע זה זה The lonely Island - Im on a boat, אבל זה משתנה מרגע לרגע
השבוע היה הרבה מטאליקה, וקצת מרלין מנסון ישנים
- הספר הכי טוב שקראתי: 3 שורות מבלייזר? - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: איש משפחה, הפרקים הולכים ואוזלים! מזל שהחודש חוזרות כל הסדרות שאני אוהב
- הדבר הכי טעים שאכלתי: SubWay מלאאא תוספות XP וגם סושי! - הדבר שהכי הפתיע אותי: אני מתקרב בצעדי ענק לעבודה 4! - התאכזבתי בגלל: שדברים מסויימים מנעו ממני לעשות דברים אחרים שרציתי... - התעצבנתי בגלל: האנשים שמנעו ממני אתזה... - בכיתי בגלל: היו כמה דק' של דמעה בזווית העין עם זכרון של אמא.. אני מניח שזה לא משהו שילך, פשוט יהיה יותר קל להתמודד עםזה עם הזמן... - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: Didn't think I can pull this through I've got to say that I was wrong Now I realise I had it in me all along - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: קיבלתי משכורת שהעלתה לי חיוך בשביל כל החודש
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: גלית וסיו - רציתי להגיד תודה ל: שתיהן! עזרו לי מאוד השבוע! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שבוע קל בעבודה
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: הדאבלים? - באיזו רמה אני היום:108 - כמה רמות עליתי: 2 או 3, לא זוכר... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא קרה... - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: רק גלפורה - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: הפארטי עם גלית, ועם איריס - מכרתי: עכשיו פתחתי חנות, נראה... - קניתי: שומדבר... - מצאתי: כלום, מתה החיה
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 110? - אסיים את הקווסטים: לא חושב... - אתחדש ב: שומדבר מיוחד... - שונות: אני צריך לקנות עוד קאש
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שתהיה שבת שלום!, ועכשיו אני צריך לצאת, אבל השבוע אני אוסיף תמונה של החתול שהבאנו הביתה
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~

deisy

New member
../images/Emo99.gif

אתה רק תצטרך להזכיר לי את כל הפדיחות שלי מאתמול, אני לא באמת זוכרת את כולן... אולי עד שאעשה סכמ"ש אצליח להזכר

yonVata

New member
אני זוכר רק 2...

הראשונה הייתה שאמרתי לך שיש לי SkillBook של Angel Ray ואז אמרת לי לשמור אתזה ושזה נופל הרבה מאיזה מפלצת (הלוואי שהייתי זוכר איזה...) ואז אמרתי לך שלא, ישלי אתזה מהזאקום ראן שעשיתי בשביל הקסדה.... וענית לי "אה, זה הסקיל עצמו, לא ספר..." השניה הייתה כששעה אמרתי לנמר שלי Focus בניסיון לגרום לו להגיב לפקודות שלי, וגלית הגיעה אלי ושאלה אותי מה אני רוצה מחיה

מסכמת../images/Emo13.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:שלישי - הדבר שהכי הצחיק אותי:הבנות בעבודה - הרגשתי טוב עם עצמי כי:
- הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי:נשות קבע - הדבר הכי טעים שאכלתי:
- הדבר שהכי הפתיע אותי:
- התאכזבתי בגלל:
- התעצבנתי בגלל:
- בכיתי בגלל:
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:נירו ונעמונת כרגיל
- רציתי להגיד תודה ל:שניהם
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:חג שמח ושנה טובה לכולם!| איזה כיף שיש סופ"ש ארוך שבוע הבא! (רק בעסה שאני עובדת מוצ"ש...) השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:שישי
- באיזו רמה אני היום:94 - כמה רמות עליתי:אותו יום עליתי 6 רמות
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:גלאפורה
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:ניר וכל מי שבא לגלאפורה חחח - מכרתי:שטויות בחנות.. - קניתי:
- מצאתי:כפפות ששופרו ל3% אינט!! תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:100
- אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב:
- שונות:
המשך סופ"ש מהה ושקט לכולם

deisy

New member
ועוד שבוע עבר... מחכה לאחרי החגים...

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: רביעי, ההתרגשות של בית הספר! - הדבר שהכי הצחיק אותי: שטויות בפורום ויון טוחן במוח לנמר שלו
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: גרמתי לבחור בעבודה לעשות משהוא שכולם חשבו שלא אצליח - הפדיחה השבועית שלי: כל אלה שיון מנה
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: This is my time All in all I'm [Loving every rise and fall The sun will make and I will take Breath to be sure of this In the end - הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי את נערה עם קעקוע דרקון - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: המפענחת - הדבר הכי טעים שאכלתי: שוקולד של לינדט
- הדבר שהכי הפתיע אותי: הקטנה שלי שזרמה כל כך חלק לבית הספר
- התאכזבתי בגלל: חמישי בערב - התעצבנתי בגלל: שיש אנשים שחיים בסרט משלהם
- בכיתי בגלל: לחץ, בקטנה אבל - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: send me free.... - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הבת הקטנה התחילה בית ספר, טקס אחרון שלי בחיים בכיתה א'! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיו, יון ומאיה - רציתי להגיד תודה ל: סיו ויון!
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהחגים יעברו בשקט.. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: חמישי אני חושבת - באיזו רמה אני היום: 167 - כמה רמות עליתי: 0 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אין קווסטים! - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא היתה כזו
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם יון
- מכרתי: כלום - קניתי: שיקויים - מצאתי: כל מיני בולשיט אבל לא את מה שאני צריכה
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 168?
- אסיים את הקווסטים: כשיהיו נדבר
- אתחדש ב: משו שווה?
- שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: לבלוע צפרדעים זה חונק ומעיק
אבל לפעמים אין ברירה מסתבר
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~

ווינגז

New member
טוחן כמו יעל?

Sit Hand Sit Sit Sit Sit (מזמן לא צחקנו על זה, נראה כמה היא עירנית
)

yonVata

New member
האמת שלא...

סתם התלהבתי מזה שהצלחתי להפעיל את הפקודות סוףסוף... ואז נסיתי לראות את התגובות של החיה

ווינגז

New member
מאה תפוחים על העץ, אחד נפל והתפוצץ ../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: כל הסופ"ש שהיה הכי כיף בעולם. - הדבר שהכי הצחיק אותי: צומי ודובי מסוקרנים מהרעיון של הפילאטיס. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא מוגדר, הרגשה טובה באופן כללי. - הפדיחה השבועית שלי: המממ, נראה לי שלא הייתה - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כל מיני של אביתר בנאי - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין "בסימן הלוטוס" של דן צלקה, מעולה מעולה. - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: זכרונותיה של גיישה, ממש עכשיו (למרות שזכרתי אותו כהרבה יותר מוצלח, אולי זה בגלל שקראתי את הספר מאז) - הדבר הכי טעים שאכלתי: פיצה
- הדבר שהכי הפתיע אותי: כמה זמן אני יכולה לדבר בלי לעצור לנשום
- התאכזבתי בגלל: שגיליתי שהמורה שלי לפסיכומטרי לא יוכל ללמד אותי שוב.
- התעצבנתי בגלל: חלקים מסויימים במשפחה. - בכיתי בגלל: לא נראה לי שבכיתי. - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "וזה הלב שלי ואני לא מוכר שכחתי מה חשוב עכשיו אני זוכר לשיר כדי לתת כדי להדבק כאב הוא הזדמנות להרפא" אביתר בנאי - מחיאות כפיים - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: ביקור ספונטני מנוּש
ונל
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נוּש, נל, סיו, יעלי - רציתי להגיד תודה ל: נל נל נל - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה כיף מחר, יהיו תשובות לכל מיני דברים. לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני עייפה בקטע לא פרופורציונאלי.

Annnnnn15

New member
ואאאו

זכרונותייה של גיישה זה אחד הספרים והסרטים האהובים עליי
ואני ראיתי קודם את הסרט,וממש התלהבתי ממנו, עד שקראתי את הספר
וזה לא הרס לי אפילו עמוד אחד מהספר, אבל ברור שהוא יותר יפה:)

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: שלישי - חזרה ללימודים וחמישי יציאה עם חברים.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: לראות ילד דתי בן 13.5 מסטול מת באוטובוס בדרך הביתה מבילוי
שיכורים תמיד מצחיקים אותי, לא משנה כמה זה עצוב...
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אין משהו מסוים, אני מרגיש טוב עם עצמי בזמן האחרון.
- הפדיחה השבועית שלי: חברים שלי מעלים דברים מאילת חחחח
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: We no speak americano למרות שיש בשיר הזה 3 מילים...
- הספר הכי טוב שקראתי: -
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: בולט!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: פלאפל בלאפה
- הדבר שהכי הפתיע אותי: המערכת שעות ימח שמה...
- התאכזבתי בגלל: שמורה שילמד לא מלמד בסוף
- התעצבנתי בגלל: ילד מהכיתה למרות שהוא לא שווה עצבים
- בכיתי בגלל: מעייפות כי לא הצלחתי להרדם!!!
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: -
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: ללמוד עד שעה 2:45... לא אנושי הדבר הזה
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים
- רציתי להגיד תודה ל: חברים
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיעבור לאט ולהנות מכל רגע!
השבוע במשחק: לא שיחקתי, מחשב מקולקל...
- היום הכי כיפי: -
- באיזו רמה אני היום: -
- כמה רמות עליתי: -
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): -
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: -
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: -
- מכרתי: -
- קניתי: -
- מצאתי: -
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: 51 בדואל?