סכמ"ש בסימן סוף-פגרה!
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום, לישון 11 שע' ולהתעורר כמו בנאדם סוףסוף! - הדבר שהכי הצחיק אותי: הפדיחות של גלית אתמול, והשיחת עידוד של סיו - הרגשתי טוב עם עצמי כי: קיבלתי ביקורת חיובית מאוד בעבודה
- הפדיחה השבועית שלי: תשאלו את סיו, לא בדיוק הבנתי מה היה פדיחה בזה
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: ברגע זה זה The lonely Island - Im on a boat, אבל זה משתנה מרגע לרגע
השבוע היה הרבה מטאליקה, וקצת מרלין מנסון ישנים
- הספר הכי טוב שקראתי: 3 שורות מבלייזר? - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: איש משפחה, הפרקים הולכים ואוזלים! מזל שהחודש חוזרות כל הסדרות שאני אוהב
- הדבר הכי טעים שאכלתי: SubWay מלאאא תוספות XP וגם סושי! - הדבר שהכי הפתיע אותי: אני מתקרב בצעדי ענק לעבודה 4! - התאכזבתי בגלל: שדברים מסויימים מנעו ממני לעשות דברים אחרים שרציתי... - התעצבנתי בגלל: האנשים שמנעו ממני אתזה... - בכיתי בגלל: היו כמה דק' של דמעה בזווית העין עם זכרון של אמא.. אני מניח שזה לא משהו שילך, פשוט יהיה יותר קל להתמודד עםזה עם הזמן... - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: Didn't think I can pull this through I've got to say that I was wrong Now I realise I had it in me all along - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: קיבלתי משכורת שהעלתה לי חיוך בשביל כל החודש
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: גלית וסיו - רציתי להגיד תודה ל: שתיהן! עזרו לי מאוד השבוע! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שבוע קל בעבודה
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: הדאבלים? - באיזו רמה אני היום:108 - כמה רמות עליתי: 2 או 3, לא זוכר... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא קרה... - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: רק גלפורה - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: הפארטי עם גלית, ועם איריס - מכרתי: עכשיו פתחתי חנות, נראה... - קניתי: שומדבר... - מצאתי: כלום, מתה החיה
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 110? - אסיים את הקווסטים: לא חושב... - אתחדש ב: שומדבר מיוחד... - שונות: אני צריך לקנות עוד קאש
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שתהיה שבת שלום!, ועכשיו אני צריך לצאת, אבל השבוע אני אוסיף תמונה של החתול שהבאנו הביתה
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~