סיכום שבוע

../images/Emo42.gifסיכום שבוע../images/Emo42.gif

דוגמני/ת: צלם/מת: דברים טובים: דברים רעים: תוכנית טלויזיה של השבוע: סרט: שיר/ים: התחדשות: בילוי: מאכל: ציטוט/משפט השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: תוכניות שלך לשבוע הבא: ובכמה מילים: וכמובן שיהיה לכולנו שבוע נפלא

L e n a K o n

New member
:]

דוגמני/ת:נטלי דדון צלם/מת:דורון שטיין דברים טובים:אנשים טובים באמצע הדרך :] דברים רעים:בצפר תוכנית טלויזיה של השבוע:הישרדות 2 סרט:"יס מן" שיר/ים:- התחדשות:תיק בילוי:פריק EAT מאכל:פיצה ציטוט/משפט השבוע:- אדם שעשה לך את השבוע:החברות תוכניות שלך לשבוע הבא:ירושלים,עבודה ובכמה מילים:עוד מעט פורים :]

הסיכום שלי .. :)

דוגמני/ת: כרגיל,אולגה ... צלם/מת: ליאור דברים טובים: באופן כללי, הכל .. בעיקר איזשהו סוג של קאמבק, ככה שיש לי מישהו חדש :] חח דברים רעים: סתם קצת ריבים עם אמא... תוכנית טלויזיה של השבוע: - סרט: - שיר/ים: Guru Josh - Infinity התחדשות: - בילוי: אתמול בנען :) מאכל: רביולי בטטה מוקרם, בא לייי...חח ציטוט/משפט השבוע: "מה את לא רוצה אותי?" "לא, אני רוצה את חבר שלך" ... אדם שעשה לך את השבוע: חברות שלי, והחבר :) תוכניות שלך לשבוע הבא: סוגרת שבתתתת :( לא בא לי בכלל... ובכמה מילים: שיהיה לכולם אחלה שבוע, ושמישהו יוציא אותי כבר מהשביזות !!! חח

../images/Emo39.gif סיכום שבוע../images/Emo39.gif

דוגמני/ת: נטלי ונופר צלם/מת: ברי חיון דברים טובים: התחלתי לעבודג בפיראט האדום אז אני שקועה שם בגלל פורים,כייף שם אבל מסיימים מאוחר כי מססדרים הכל,אהובי בחופש קצת, וזהו בעיקרון דברים רעים: ויכוחים קטנים ושפתים יבשות ררצח תוכנית טלויזיה של השבוע: 2 גברים וחצי סרט: רעם טרופי אבל הוא גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שיר/ים: מהרדיו בעיקר התחדשות: מממ מלא בגדים מTNT בילוי: בערביקה ליומולדת של אחותו של החבר מאכל: רביולי ופרגיות בצילי ציטוט/משפט השבוע: "אפשר לעזור לכם?" אדם שעשה לך את השבוע:בעיקר אמא תוכניות שלך לשבוע הבא: עבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוחנת משמרות ובכמה מילים: אני מתה לישון חח

עמי1986

New member
אהבתי תתמונה

אם הייתי הבעלים של אולסטאר הייתי מחתים אותך על חוזה לכל החיים זה יושב בול על הסטייל והלוק שלך!

עמי1986

New member
קשה להסביר

אבל זה יושב בול על הסטייל שלך... לוק טיפה ילדותי וקצת שובב וזה בדיוק מה שהנעל הזאת משדרת... תאכלס עשית פרסום ;)

אני../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

דוגמני/ת:מירנדה קר
צלם/מת:ברי-צילומים מרהיבים
דברים טובים:הייתה לי בגרות מעולה בתאטרון ההצגה תקתקה, הקהל צחק, הבוחן אהב...עכשיו נחכה לציון בהרגשה מעולה
הא ושזה נגמר סופסוף אחרי לילות שלמים ללא שינה!! עכשיו יהיה לי זמן לראות אותו יותר
סופ"ש מושלם איתו...
דברים רעים:קצת עצוב שזה נגמר כלכך מהר אחרי חודשים על גבי חודשים של חזרות זה עף בחצי שעה...כמה ריבים עם החבר (שבסופו של דבר גרמו רק לדברים טובים...)
תוכנית טלויזיה של השבוע:המירוץ למליון והשרדות
סרט:ג'ונו-שוב
שיר/ים:שלמה
,להקת שבע..ןלהקות רוק שונות משונות וישנות (אהמ החבר..)
התחדשות:שמלה מהממת, 3 טייצים משובצים בצבעים שונים וטייץ דמוי עור
בילוי:חמישי בפאב עם כל החברות והידידים היה מממש כיף ושישבת מושלמים איתו
אצלו בבית...החלטנו להישאר בבית והיה נדיר!!
מאכל:עוגיות מדהימות מחמאת בוטנים ועליהם אגוז מלך שהכנתי היום משעמום ויצא מדהיייים
ציטוט/משפט השבוע: "נו אתה לא מבין? כמו סיר ומכסה, כמו בקבוק בלי פקפק..." "אני מבין-כמו טלויזיה בלי ממיר..." "כן בדיוק! כמו HOT בלי וי או די"
החבר התחיל לעבוד בHOT אז קצת צחקנו חחחח...
אדם שעשה לך את השבוע:הבוחן החמוד שהיה לנו בבגרות בתאטרון ונראה שיהיה לכולנו ציונים טובים, בעזרת ה' בלי נדר!!
תוכניות שלך לשבוע הבא:להיות בצילומים של הסלב ולהתחפש ולהצטלם כנינט
, להשלים פערים איתו ועם חברות ולעבוד כי השבוע ביטלתי עבודה בגלל הבגרות ואני חייבת מאני
ובכמה מילים:כל הטבה היא לטובה

JOYE האחת

New member
יאאאא איזו תמונה משגעת!!אהבתייי

איזה כיף תאטרון גמאני עשיתי בגרות בזה...כמה געגועים.. איזו הפקה העלתם???איזה מחזה???

תודה מאמי :)

זה באמת הכי כיף שישששש!! כמה אדרנלין יש לי על הבמממה אין לתאר
אממ עשינו את המחזה טומי-תם (אגדת ילדים מוסיקלית, קומדיה...) רצינו לצאת מהקופסא ולעשות משהו שונה שיפתיע את כולם, משהו שעוד לא היה!! והצלחנו!! היה מהממממם ומצחיק..

א ל י ן L

New member
../images/Emo224.gif ../images/Emo6.gif מסכמת לפני היציאה לבסיס ../images/Emo224.gif

ה-
הזה ממש מצחייקקק
דוגמני/ת: לנה צלם/מת: ליאור דברים טובים: ישנתי בשבת ממש טוב..הייתי צריכה את זהה דברים רעים: רבתי עם ההורים :-\ תוכנית טלויזיה של השבוע: חשופים 2 :] סרט: "כפרה" אתמול ראיתי..הוא ממש עצוב בסוף שיר/ים: התחדשות: חצאית גבוההה מהממת ולןלצה אחת היפות בילוי: עם הצ'ון שלי~!!!!! היינו במסיבה של בטי רוקוואי יום שלישי בחלונות הגבוהים מאכל: ציטוט/משפט השבוע: "אל תיתן לחוקים מתים להרוג רגש בריא.." אדם שעשה לך את השבוע: אימא תוכניות שלך לשבוע הבא: בסיס ובכמה מילים: אני בשגרה דיי קשה צילום: מאיר ברקוביץ שיער: שרון איפור: גילה

../images/Emo192.gif

דוגמני/ת: אפשר לומר אני?!
צלם/מת: כולם :] דברים טובים: רזיתתתתתתתתתתתי סופסוף :]] דברים רעים: אין ! תוכנית טלויזיה של השבוע: ממ לא ראיתי טלויזיה הרבה זמן סרט: -- שיר/ים:שירים עם קצב לא משנה מה :] התחדשות: בינתיים אין , אבל יהיה:] בילוי:-- מאכל:-- ציטוט/משפט השבוע:-- אדם שעשה לך את השבוע:-- תוכניות שלך לשבוע הבא:ללכת לחרוש קצת תקניון:] ובכמה מילים: מהממממממממממממממממממממם לי :]] זו אני לסוכנות "אבאמא"

:) סיכום שלי משעמם ביותר

דוגמני/ת: אליסיה גוררי ויבה דון צלם/מת: ברי חיון דברים טובים: שמור במערכת בינתיים
דברים רעים: חולההההההההה
תוכנית טלויזיה של השבוע: נדההה סרט: נדההה=\ שיר/ים: גם נדהה כלום התחדשות: גם זה איןכלכך שבוע משעמם בילוי: יומולדת לברדוגו,ולאנה בול מאכל: אורז ציטוט/משפט השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: נועם תוכניות שלך לשבוע הבא: בספונטניות לא ידוע עדיין ובכמה מילים: וכמובן שיהיה לכולנו שבוע נפלא תמונה שלי ישנההה..מהפקה כלשהיא......... איזה לבנהה מאמאא

למעלה