סיכום שבוע

עמי1986

New member
לפי דעתי אם כבר הלכת על זה

עד הסוף בלונד פלאטינה או בלונד זוהר.....

../images/Emo23.gif"כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בנינו אהבה.."

דוגמני/ת:קמרון דיאז
צלם/מת:ליאור ח"ח
דברים טובים:שבוע מושלם איתו
,יחסים מצויינים ובעיקר הבנה מרובה משני הצדדים
,התחלתי לנקוט בגישה שונה ומרעננת-פחות לקחת ללב (סוג של אדישות אבל מהסוג הטוב.) ועשיתי כמה דברים דחופים שדחיתי המון זמן בעזרת תמיכה מהחבר :) דברים רעים:שבוע לחוץ בבצפר ... יום שני מתכונת במתמט' יום רביעי בגרות במתמט' יום שישי מתכונת בהסטוריה ויום שני הזה שיהיה בגרות בהסטוריה ... לא היה לי אויר לנשימה פשוט
ובעקבות זאת לא ראיתי חברות וממש קצת את החבר. תוכנית השבוע:השרדות (הדבר היחיד שאני די וגם לא תמיד מתמידה לראות.)
סרט:'משתגעים על מרי' אתמול עם החבר-קצת נוסטלגיה מין העבר
, ו'סיפורו המופלא של בנג'מין באטן' המושלםםםםם בקולנוע
, ו'נער החידות ממומביי' שהוא ממש טוב!
, ו'ואלס עם באשיר' שלא אהבתי בכלל
, והאחרון והבהחלט מצויין 'INTO THE WILD'
כן זה בהחלט היה שבוע של מ=ללללל=א סרטים חחחח..
שיר/ים:אממ את הרבה שירים שחבר שלי יצר
(טראנס.) בילוי:יום שני הייתי בקולנוע איתו
,יום רביעי הייתי בבלאק איתו
(וווואו איזה אוכל טעים
!! האוירה
) חחח ואתמול עשיתי שישי שבת אצלו והחלטנו לא לצאת את לעשות שישי ברגוע וראיתי מלא סרטים
(כמו ששמתם
מלמעלה.) שתינו קצת אלכוהול
ואכלנו קצת ממתקים
|
והיה נהדר! מאכל:פרגית וציפס חריף בבלאק
התחדשות:התחדשתי במלאנטאלפים אנרגיות חדשות וטובות
ציטוט/משפט השבוע:"איך את חולה על המראה כפרה עלייך"
אדם שעשה לכם את השבוע:הואהואהוא
תוכניות שלך לשבוע הבא:להוריד קצת מהלחץ ולקחת הכל בקלילות ולראות אותו מספיק
ובכמה מילים:היה נחמד
איזה יפה יצא לי?:) אז בהמשך לרוח הקיטש שנפלה עליי(טוב כי חזרתי הרגע ממנו
) תמונה שלי ושלו
איך?

prezik

New member
../images/Emo205.gif חחח כפרה עליך השקעת עם הסמיילים

שמחה שהכל טוב עם החבר:)

../images/Emo39.gif מסכמת שבוע ../images/Emo39.gif

דוגמני/ת: מירנדה קר צלם/מת: ליאור! ובר חיון דברים טובים: בגרות שכונה במתמ' איזה משגיחים יאללה,טסט פנימי מושלם! דברים רעים: שחזרתי מאהובי מוקדם כי הוא נסע לאנשהו,בגרות קשה,ושאני לא מצליחה ללמוד לאזרחות שיש לי מחר חחחחחח תוכנית השבוע: 2 גברים וחצי ומסכים!!!!!! סרט: ממממ לא ראיתי השבוע שיר/ים: שוברת שתיקה של סיון בילוי: כמה פאבים בשישי ורוב הזמן בבית לצערי מאכל: סלט חלומי עם פטריות,ופיצה של אמא שלי התחדשות: ציפורניים חחחח, וזהו בעצם ציטוט/משפט השבוע: "איזה נהגת עשיתי פה :p" אדם שעשה לכם את השבוע: המורה נהיגה,ואהובי כמובן! תוכניות שלך לשבוע הבא: שיעורי נהיגה,מבחנים,צילומים,ועוד צילומים מקווה שיצא ובכמה מילים: סופשבוע מעולה :]

סיכום שלי

דוגמני/ת: אלסנדרה אמברוסי, ג'ייסה צ'ימינזו ומירנדה קר צלם/מת: ליאור קלדררו כמובן דברים טובים: שום דבר מיוחד דברים רעים: מתגעגעת להורים, לחדר שלי בבית הורי ולנטלי
תוכנית השבוע: הישרדות, טופ מודל וגיבורים סרט: שאפט שיר/ים: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You בילוי: לא יצאתי חחחח מאכל: המאפה שוקולד לבן מהמגה התחדשות: אין כסף ציטוט/משפט השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי תוכניות שלך לשבוע הבא: לעבוד והרבה, אולי לצאת קצת עם החבר, לסיים את העונה הראשונה של גיבורים ולהתחיל עם השניה ובכמה מילים: שבוע רגיל שעף מהר

../images/Emo41.gifאני בתמונה אינטליגנטית../images/Emo6.gif

דוגמני/ת: לירן כוהנר צלם/מת: ליאור,דורון. דברים טובים: הגיוס מתקרב
,לראות את החבר..כי חוץ מזה החיים שלפני הגיוס משעממים בטירוף. דברים רעים: כרגיל יש...ושהחבר אומר שהוא ישתנה בקטע של להפגש יותר מוקדם..ועדיין לא=\ וזה שהיום התחיל קורס חובש קרבי סרט: עם החבר אתמול- ספרות זולה..כמעט נרדמתי
שיר/ים: לפי המלצתה של אמלי[מזריקה מוזיקה] OFFER NISSIM- OUT OF MY SKIN .מושלם!!! הצלצול שלי בפלא בילוי: בית כנסת
התחדשות: אין כסף..אני רוצה לקנות איפור בMAC
ציטוט/משפט השבוע: ''אוהב אותך חיים שלי סתם ככה שתדעי'' אדם שעשה לכם את השבוע:חברות תוכניות שלך לשבוע הבא:להצטלם קצת..לראות בתים פרטיים..ללמוד נדל''ן..להכין תיק בפעם השנייה לצבא
ובכמה מילים: יהיה יותר טוב.

התגעגעתיייי ../images/Emo13.gif

דוגמני/ת: אלסנדרה אמברוסיו צלם/מת: ... מי מת ? דברים טובים: המון.. בגרות קלה בספרות.. מגן טוב בתנך.. אני בדרך הנכונה.. למרות שכל זה גזל ממני שבוע בלי להכנס לכאן אפילו פעם אחת... דברים רעים: החיים יפים!!!! איזה דברים רעים... תוכנית השבוע:חברים סרט: יס מן שיר/ים: VIENA של בילי ג'ואל בילוי: סגורה בין הבית לבין המקום בו אני רוקדת.. שבוע עמוס מאודדד... הבילוי הכי גדול שלי היה בחלוםםם מאכל: התפו"א בתנור עם מיונז שהכנתי יום שישי... יצא מדהיםםם התחדשות: יש לי 5 סגולים חדשים בגוף אחרי כל החזרות.. נחשב? ציטוט/משפט השבוע: דונט וורי בי האפי אדם שעשה לכם את השבוע: החבר שלי תוכניות שלך לשבוע הבא: לעבור את הבגרות בתנך בשלום.. להתחיל ללמוד לאזרחות.. ולרקוד ולרקוד ולרקוד ובכמה מילים: בי- אי- יוווטיפוללל

חחח תקראו נו:)

דוגמני/ת: _____ צלם/מת: _____ דברים טובים: אממ שהבראתי סוף סוף . ושכל השבוע לא הלכתי לבצפר
דברים רעים: אממ חווום גבוה (39.4) הזיות בלילות , רופאים .. יש לציין שזה לא כיף בכלל חח תוכנית השבוע: כמעט מלאכים ופטיטו .. חרישה רצינית סרט: -- שיר/ים: תשובה לאהבה של זולה ממברס חחח
בילוי: שישי רגוע בבית עם מלא חברות .. שישי מצחיק חחחחחחחח מאכל: מקדולנס D: התחדשות: נעלייים .. נייק מהממות ציטוט/משפט השבוע: " את הכי יפה בלי איפור תביני " אדם שעשה לכם את השבוע:
תוכניות שלך לשבוע הבא: אממ .. שבוע רגוע... עבודה לימודים ובסופשבוע לנסוע לנתניה .. ובכמה מילים: שמחה שנגמר השבוע.. סתם תמונה חדשה... מכוערת ?

Tamar Lev

New member
סיכום שבוע..

צלם/מת: ליאור קלדררו, קרן רובין דברים טובים: קרן אמרה לי שהתמונה שהיא צילמה אותי עם החתול הקירח, זכתה בתחרות של עיתון הטיימס ותופיע בענק בתערוכה בניו יורק!! דברים רעים: ריב עם החבר תוכנית השבוע: עבודה.. סרט: בנג'מין באטן.. סרט ממש יפה למרות שהוא ארוך רצח שיר/ים: אביתר בנאי - כלום לא עצוב בילוי: בבית בעיקר מאכל: בורגרסבר! התחדשות: - ציטוט/משפט השבוע: "בסופו של המסע, רק איתך ארצה להיות.." חבר שלי הקדיש לי את המשפט הזה אחרי שרבנו.. אדם שעשה לכם את השבוע: קרן כמובן :) תוכניות שלך לשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה וגם אירוע משפחתי בסופ"ש ובכמה מילים: התחיל רע, הסתיים טוב.

למעלה