סיכום שבוע

../images/Emo42.gifסיכום שבוע../images/Emo42.gif

דוגמני/ת:
צלם/מת:
דברים טובים:
דברים רעים:
תוכנית השבוע:
סרט:
שיר/ים:
בילוי:
מאכל:
ציטוט/משפט השבוע:
תוכניות שלך לשבוע הבא:
ובכמה מילים: וכמובן הוסיפו את תמונת השבוע לכם שיהיה לכלונו שפוע נפלא

barbie101

New member
שבוע טוב ומבורך=]

דוגמני/ת:ריקי צלם/מת: ליאור קלדררו דברים טובים: עשיתי מהפך לאנשים לקליינטים שלי דברים רעים: רבתי עם אמא תוכנית השבוע:צחוק מעבודה סרט: הבוגד שיר/ים:כריסטינה אגילרה "מה בחורה רוצה"..:p בילוי:פאב ברגוע מאכל: מטבוחה של שישיייייי ציטוט/משפט השבוע:אם הגלגל הוא עגול תהנו מכול סיבוב....:D תוכניות שלך לשבוע הבא:המון המון לימודים..:( חוזרים לשיגרה ובכמה מילים: סופ'ש מעניין ונטוסטלגי למדי..:)

F3raRi

New member
תשימי בבקשה תמונה לא ערוכה,

ללא פוטושופ !!!... ותנסי גם ללא פלאש..פשוט תמונת HOMEMADE כזאת. ללא ספק יש לך פרצוף ברבי

F3raRi

New member
אני בן...

ומממ נחמד..למרות שהיא עם איפור.. אז כן יש לך מראה של ברבי...את נראית טוב! העיניים אמיותיות או עדשות? שבוע דבש :D

prezik

New member
../images/Emo205.gif מסכמת ../images/Emo47.gif

דוגמני/ת:
צלם/מת:ליאור ודורון
דברים טובים: היציאה אתמול, עבודה, לרוב היה לי מצברוח טוב:)
דברים רעים: הימים החסרי מצברוח אני מניחה,
תוכנית השבוע: מסכים!! והאנטומיה של גריי שאין יותר טובה ממנה
סרט: לא ראיתי
שיר/ים: נה נה נה של אקון...אהה חרשתי עליו
בילוי: אתמול במועדון, ופאב בחמישי
מאכל: אוי לא נדבר על אוכל נושא רגיש
ציטוט/משפט השבוע: לא זכור לי משו חח
תוכניות שלך לשבוע הבא: עבודה, לימודים וכמה יציאות..ושיעורי נהיגה:) (מי הגאון שישחרר בדיחות על בנות שנוהגות?)
ובכמה מילים: מאחלת לכולם אחלה שבוע. ותהיו אופטימים!:)

F3raRi

New member
יאנה Gangst15

את מס' אחת. השתנית רצח בתקופה האחרונה, סחה על הבלונד שלך

prezik

New member
../images/Emo205.gif גלללל

שניםםם:) מה קורה? עם מס אחת אין וויכוח:)חחחח

F3raRi

New member
בסדר גמור מאמי.

סתם משעמם לי, אמרתי נגיב קצת לפורום. אני עדיין עוקב פעם בתקופה נכנס..ואם ממש משעמם אני גם נכנס להציץ. הייתי בעזה, מזל שהכל מאחורינו. עכשיו בחופשה קצרה בבית :]

prezik

New member
../images/Emo205.gif

חמוד:) מקווה שהכלטוב. תנצל טוב את החופשה ותודה אגב, שינוי לטובה?:)

F3raRi

New member
הא הא

למרות שת'כלס שניהם אחלה. אחלה שינוי זה טוב...לדעתי.. שבוע טוב .. :] תגובה אחרונה שלי לשבוע מוקדשת לך חחח :}

dostein

New member
ביקשת - קיבלת

סיפור שקיבלתי "הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בכביש מהיר, כשפתאום הסתכלתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אישה אחת, נוהגת במכונית חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה שפתון!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי(!) ? וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר. נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הכריך מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים וחטפתי כוויה איומה ב"חבר" שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה ? שהייתה ממש, אבל ממש חשובה!!! שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג..."

Kalderaro

New member
מוכר , אבל כייף להיזכר

ואני חוזר - אין על חוש ההומור שלך !!

milky20000

New member
לפי דעתי זו הייתה טעות לצבוע.

היה לך שיער יפה ובריא לפני.

מסכמתת

דברים טובים: צילומים דברים רעים: גיליתי שחודש הבא אני סוגרת שבת
ועוד עם אנשים שאני לא מכירה תוכנית השבוע:כמעט מלאכים סרט: אין שיר/ים: porque a mi בילוי: להסתובב בבילו מאכל: טופו שאמא שלי עשתה ציטוט/משפט השבוע: "חראשר" חחחח עזבו תוכניות שלך לשבוע הבא: לעבוד
ובכמה מילים:סתם שבוע... מעייף קצת

למעלה