סיכום שבוע

prezik

New member
וגם אם כן, איפה זה עניינך בדיוק?

אם אין מה להגיב אל תגיב..

Yoko Nakajima

New member
הנה תגובה רלוונטית...

ראשית, אני בת :) ודבר שני- ל-י-א-ת!!!!!!! *אררג* אם תראו הודעות שלי בפורום פה, כנראה שזו חברה שלי, שמאוד אוהבת לשלוח הודעות מהיוזר שלי כשהיא פה (אל דאגה, מצאתי דרך להתגונן). לגבי ענייני או לא ענייני, אני באופן אישי לא הייתי שמה לב לפרט כזה חח.. הממ, מעניין באילו עוד פורומים הגבתי... (פרילי-תות, רוצה לספר לי? T.T או שעדיף שלא..)

EtaiLavie1

New member
סיכום דו-שבועי

דברים טובים: חופשה מדהימה דברים רעים: הפחידו אותי בטירוף על דרום אמריקה...סיפורים מזוווויעים..:\ , ותפסו אותי במכס בשדה תעופה..אל תנסו להעביר 6 בקבוקי שתיה...לא נעים לכיס... התחדשות:קנס 750 שקל במכס (וזה עוד אחרי שריחמו עליי....) בילוי: SENSATION WHITE (מצורפת תמונה...) מאכל:ספגטי בולונז תוכנית:נמלטים מסר לפורום: באמת אל תקנו יותר מידיי בדיוטי פרי!:)

Rayu4ka

New member
ואוו נראה קטלני ביותר ^_^

שמחה שנהנת ובאסה על הכנס חחח

../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

דוגמן:-- דוגמנית:-- דברים טובים: נכנסה משכורת :) דברים רעים: לא היו :) התחדשות: בינתיים אין.. בילוי:-- מאכל:קרפ צרפתי :) תוכנית/סרט: -- מסר לפורום: ממ..מממ.. אין לי:] ולסיכום בכמה מילים: סיכון בכמה מילים :] תמונה ראשונה שלי נראלי שאני מראה את כל הגוף>>

Kewen

New member
../images/Emo37.gif פה נמחק שרשור ../images/Emo27.gif

פה נמחק שרשור שלגמרי הוצא מהקשרו, אבקש מחברי וחברות הפורום לכבד אחת את השניה, אם מישהי מודאגת שמה שחברת פורום אחרת עלולה לקבל הודעות מטרידות או הצקות מצד מטרידים בגלל תמונה כזאת או אחרת אפשר לעשות זאת במסר ולא על גב הפורום בצורה מעליבה. ותודה על הדאגה. תכבדו אחת את השניה ותתחשבו, תקראו 3 פעמים את מה שכתבתם ותשפטו בעצמכם אם זה מתאים לפורום שלנו ויותר מזה אם מתאים להתבטא כך לאדם אחר.

אמנם יצא משליטה אבל היה הכרחי

לומר את כל מה שנאמר בשרשור. סה''כ כל אחת התבטאה שזה טוב. יש כאלה שעשו את זה באלגנטיות ויש כאלה ברמה נמוכה ופתטית אבל סה''כ דיון מלמד והזוי

למעלה