סיכום שבוע

../images/Emo42.gifסיכום שבוע../images/Emo42.gif

דוגמן:
דוגמנית:
דברים טובים:
דברים רעים:
התחדשות:
בילוי:
מאכל:
תוכנית/סרט:
מסר לפורום:
ולסיכום בכמה מילים:
השאלה השבועית - מה דעתכם על הזכייה של ג'וסלין בטופ מודל? וכמובן תוסיפו את תמונת השבוע שלכם

kimi d

New member
מסכמת .. =]

דוגמנית השבוע: גלית גוטמן דברים טובים : אמממ אמממ ווואלה אין ? דברים רעים : סיום קשר, השמנתי ואממ זהו התחדשות: חצאית גבוהה , ותיק בילוי: יום שישי האחרון - אין דברים כאלהההה. מאכל : מה אני לא אכלתי השבוע, כמו שואב אבק תוכנית : דוקוסלב . מסר לפורום : מורות למתמטיקה הן חסרות חיים!! לסיכום , אני מקווה שבחנוכה יהיה מפגש פורום סופסוף !! השאלה השבועית - מה דעתכם על הזכייה של ג'וסלין בטופ מודל? אממ העונה הזו לדעתי לא היו בנות משהו !! ג'סלין חמודה, לא טופ מודל .. ממש לא!

Tamar Lev

New member
אני.. :)

דוגמן: - דוגמנית: בר רפאלי... מדהימה. דברים טובים: עבודה חדשה, הלך לי טוב במתכונת בספרות דברים רעים: אני חולה רצח עם 39 מעלות, פרידה מקשר של 3 שנים.... בכלל שבוע על הפנים. התחדשות: - בילוי: אתמול בפאב עם חברה מאכל: לא משהו מיוחד.. תוכנית/סרט: סאותפארק התחלתי לראות את כל הפרקים בויאודי מסר לפורום: =] ולסיכום בכמה מילים: לא משהו בכלל השאלה השבועית - מה דעתכם על הזכייה של ג'וסלין בטופ מודל? -את האמת לא כל כך שינה לי מי תיזכה אבל ג'סלין מהממת!! תמונה חדשה

prezik

New member
../images/Emo187.gif סיכום..

דוגמן: אנדרה בירליאנו (נכון?) הרוסי מamericans smartes model
דוגמנית: ג'ימה וורד בהחלט!
דברים טובים: שמרתי על האחיינית המתוקה שלי...ראיתי חברים שמזמן לא ראיתי
דברים רעים: ריב עם ידיד טוב, אבל הכל הסתדר:)
התחדשות: נעליים, כמה סוודרים לחורף...
בילוי: לא משו מעניין
מאכל: במבה היה מאכל השבוע שלי
תוכנית/סרט: אני רוצה לראות את הסוד שאתם כל הזמן מדברים עליו, איך למצוא אותו?
מסר לפורום: כמו תמיד, מה יהיה עם המפגש?
ולסיכום בכמה מילים: שיהיה שבוע מעולה לכולם!!
השאלה השבועית - מה דעתכם על הזכייה של ג'וסלין בטופ מודל? ממש לא...לדעתי נטשה הייתה צריכה לנצח אם כבר..

הסיכום שבוע שלי

דוגמנית:אדריאנה לימה דברים טובים:הספרתי ויצא לי מזה יפהה בדיוק איך שרציתי יש לי תשער הכי יפה שיש חחחחחחחח ,עבדתי כמה ימים חחחח !היה לי סופ"ש מושלם!!לראות אנשים!משהו חדש
דברים רעים:פיטרו אותי..כל הפנים שלי יבשות רצח!! זוועה.. לא ישנתי הרבה בכלל השבוע התחדשות:חבר חדש חחח.. ותספורת.. בילוי:D&D מאכל:לא משהו מיוחד!!!! תוכנית/סרט:מפרץ אהבה.. ואח הגדול! מסר לפורום:
ולסיכום בכמה מילים:היה לי אחלה שבוע..

סיכום שלי../images/Emo57.gif

דוגמנית: הדוגמניות של ויקטוריה
דברים טובים: עברתי לגור בת"א עם החבר, אני מתחילה לעבוד בדיוק בעבודה שרציתי
שימשיך ככה בלי עין
דברים רעים: כרגע הם שוליים
התחדשות: עוד חודשיים=חודשיים יהיה הרבה בילוי: לא יצא בקטנה מאכל: מלאווח, לביבות תוכנית/סרט: גיא פינס מסר לפורום: שיש ניסים בעולם
ולסיכום בכמה מילים: שימשיך ככה השאלה השבועית - מה דעתכם על הזכייה של ג'וסלין בטופ מודל?היא מאוד דוגמנית ומעניינת גם באופי וגם ביופי אבל היו יותר יפות ממנה העונה כמו פלישה ורנה המדהימה! אוף אין לי תמונות חדשות ומזמן לא הצטלמתי תמונות מרגשות

עמי1986

New member
אפשר להתחיל...

לקרוא לך קיירה?? את מזה מזכירה לי את קיירה נטלי... בדוק אמרו לך את זה...

חחח כן במיוחד בפורום

ואמרו גם נטלי פורטמן אני לא חושבת שיש הרבה דמיון אבל שיהיה.... קיירה יפה בעייני בכל אופן

../images/Emo182.gif../images/Emo187.gifהסיכום שלי../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

דוגמן:לא יודעת דוגמנית:גל גדות רק משתבחת עם הזמן, מושלמת לדעתי! דברים טובים:הכל היה טוב דברים רעים:הכל היה טוב :) התחדשות:סריג שהחיימשלי קנה לי ... בילוי:ביום שלישי היינו בסרט (זאק ומירי עושים פורנו, אחלה סרט שבעולם! ממש מצחיק.) וביום שישי בפאב
מאכל:ת'אמת הימים שלי כלכך עמוסים שיוצא לי לאכול רק בבצפר (ולא אני לא מרעיבה את עצמי! אני לא נמצאת בבית...) אז המאכל המדובר הוא פיתה עם צ'יפס חחח תוכנית/סרט:זאק ומירי עושים פורנו! מסר לפורום:לא עולה לי לראש חחח אני באמצע נקיון ולסיכום בכמה מילים:טוב טוב טוב ............
השאלה השבועית - מה דעתכם על הזכייה של ג'וסלין בטופ מודל? לדעתי או ג'סלין או רנה המהממת היו צריכות לזכות ... את נטשה לא אהבתי בכלל! גם אמאלה שלי אמרה שהיא זוועתית לדעתה חחח לדעתי היא יפה אבל לא בשביל להיות הטופ מודל של אמריקה והגוף שלה לא משו! ג'סלין מדהימה ועוד כשזרקו אותה בניפויים שנה שעברה והיה שרשור של הטופ מודל כתבתי שהיא מהממת לדעתי וחבל שזרקו אותה ... כניראה שפגעתי בול :)

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

דוגמן: אמממ ג'וני דפ
דוגמנית: אולגה השוווה הזאת נטלי ותמר מדהימות ^____^
דברים טובים: הלך לי ממש טוב במבחנים של אזרחות,מנועים וספרות והסופ"ש היה מצחיק ביותר
דברים רעים: ישלי להשלים 3 מבחנים בגלל שהייתי חולה :( ולא יוצא לי להצטלם!!!#@ אררר
התחדשות: חולצה מדהימההה שכזאת
בילוי: היה אחד המצחיקים בנאפיסססס
מאכל: סטייק דיל, וקוסקוס+סלט+שניצלונים בצורת כוכב שהיום הכנתי לי ולגנ'נקיס(ידידשלי)
תוכנית/סרט: סרט ישן וטוב סיפור אהבה בלתי נשכח ואי כמה בכיתי (אני בכיינית כן כן)
מספר לפורום: לפני שאתם רוצים לשים קטשופ על הצ'יפס תוודאו שזה קטשופ XD חחח |ותלתן| ולסיכום: היה שבוע סבבה לגמרי :) ותמונה ישנה מאודדדד אני מצטערתתת אינלי פשוט זמן להצטלם

../images/Emo90.gif סיכום שבוע ../images/Emo90.gif

דוגמן: אנחל דוגמנית: היידי קלום דברים טובים: סופפשבוע מעולה,התחברות לכמה אנשים מדהימים, מעבר של משו שרציתי [פרטים בהמשך],יומולדת שנתיים לאחותי דברים רעים:שיחה לא משו עם החבר,חולה קצת עם קוצר נשימה, גילתי דברים על איזה מישהי שממש לא נעים היה לגלות התחדשות: ממממממ, איפור מדהים בילוי: מסיבה במשכית 3 מאכל: חזה עוף בצ'ילי תוכנית/סרט: 2 גברים וחצי מסר לפורום: תלמדו להיות נאמנים זה הכי חשוב ולסיכום בכמה מילים: היה אחלה סופשבוע ואני מחכה לראשון בעוד שבועיים חחח השאלה השבועית - מה דעתכם על הזכייה של ג'וסלין בטופ מודל? הגיע לה האמת. ועכשיו היא מצליחה והיא מדהימה אבל ייאללה אני סיימתי עונה 11 איזה ישן זה

למעלה