סט-אפ

../images/Emo42.gifסט-אפ

שלום לכם. יש לי חשמלית והיא חייבת סט-אפ די דחוף. (מיתרים, ניקוי כללי והחלפת פיקאפים דחופה) השאלה שלי היא, אם אתם יודעים מה המחיר של סט-אפ לחשמלית, ואיפה הכי כדאי. (אני גרה בחדרה) שבת שלום, נופר

adiel61

New member
נע בין 150-250 ש"ח

לא כולל אבנון במידה וצריך, כל מתקן נותן הצעת מחיר שונה בהתאם למה שיש לבצע בגיטרה.

Kfitzi

New member
החלפת פיקאפים?

איך את יודעת שזה מה שאת צריכה? פיקאפ חדש עולה משהו כמו 300-600 ש"ח לאחד. זאת הוצאה מאוד מאוד משמעותית... למה נדמה לך שצריך להחליף פיקאפ? להחליף מיתרים ולנקות את הגיטרה, אפשר לעשות לבד בבית. סטאפ זה עסק יקר ובד"כ אפשר להמנע ממנו.

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

הרבה פעמים אנשים עושים דברים מאוד מאוד מיותרים רק מחוסר ניסיון מידע. לשואלת- אם יש לך מורה, אני ממליץ לך לשבת איתו יום אחד ושיסביר לך על החלפת מיתרים וניקיון הגיטרה. אלה שני דברים שממש ממש אין צורך ללכת לסט אפ בגללם. תבקשי ממנו שיבדוק את הפיקאפים ויראה את מצבם. אם אין לך מורה, את מוזמנת לפרט את הבעיה כאן, ואנחנו ננסה לעזור.

לפי מה שתארת היא לא צריכה סטאפ

החלפת מיתרים את יכולה לעשות לבד או לבקש ממישהו שיראה לך. אם תגידי איזה גיטרה זו אני בטוח שמישהו יוכל למצוא לך מקור מידע מאוד פשוט לאיך לעשות את זה. לגבי ניקוי, כנ"ל. יש חומרים לזה וזה מאוד פשוט. (פוליש לגוף 30 שקל בערך, ואם הצואר הוא עץ חשוף אז סנו רהיט ושמן לימון, שזה עוד 60-70 שקל. החומרים מספיקים להמון פעמים. אני לא סיימתי שליש מהבקבוקון פוליש שלי, הזה הכתום של דנלופ אחרי יותר מ40 ניקויים. סנו רהיט אמור לשרוד לחיים בערך, ומהשמן לימון שלי נשאר 90% אחרי בערך 10 שימושים) לגבי החלפת פיקאפים. אם את רוצה להחליף לפיקאפים שיש לך, לא צריך סטאפיסט בשביל זה, כל אדם עם נסיון בהלחמה וטיפה ידע באלקטרוניקה יכול לעשות את זה מעולה, ובזול יותר. אם את רוצה להחליף לפיקפאים אחרים, תעשי את החישובים ותבחרי בקפידה פיקאפים. שבת שלום.

בזמנו

היה בחדרה את נחום... שהיה ה"הרצל" של הפריפריה... לא יודעת אם הוא עדין קיים

למעלה