סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עדי XD

New member
"לפחות אני עברתי את המטר שישים!"

"חבל שרמת הIQ שלך לא עברה את השש!" שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע
שיר השבוע לא של איגי- שלג- ק"פ משהו שעשה את השבוע- קרמבו
משהו שהרס את השבוע- כלום :) בילוי השבוע- תחרות אכילת קרמבו
ופגישה עם מיה דגן היקרה :) [בפעם המי-יודע-כמה] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות בית נואשות מה קניתם השבוע?- מעיל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להתחיל עבודה ביום ראשון. תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שלל פרחים לכולם

a d i 8

New member
"וואי עדי...יש לאבא שלך קול חתיך!"../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע של איגי- אדום
שיר השבוע לא של איגי-אימפריות נופלות לאט משהו שעשה את השבוע-השיעור אופרה
משהו שהרס את השבוע-אין
בילוי השבוע-מקס ברנר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ערוץ E מה קניתם השבוע?-כלום
...לא בסדר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שלישי ניראה לי.... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל טוב תודה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולםםםםם

עדי XD

New member
../images/Emo2.gifיו

הייתי כמו בתמונה בדיוק ואפילו יותר לפני שבועיים בערך חח

A m 0 s

New member
../images/Emo8.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך... שיר השבוע לא של איגי- נכנעת, דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- /// משהו שהרס את השבוע- מבחנים בילוי השבוע- /// סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- /// מה קניתם השבוע?- /// משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- /// תמונה שבא לשים- /// שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- /// תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ///

בוקר חרא

שיר השבוע של איגי- צופה בך
שיר השבוע לא של איגי- רוקפור-האיש שראה הכל,כל כיוון שבו הלכנו,ג'יימס בלאנט-1973,היהודים-לעולם מצידי,להיות,גם כשלא בוכה משהו שעשה את השבוע- שחברותיי אמרו לי שאני נהגת מעולה
ושהרווחתי 100 שקל ביושר
משהו שהרס את השבוע- לקום ב5 בצהריים,החוסר שינה ביומרביעי,העבודה ביומרביעי,שנגמרו לי הסיגריות ושבסוף לא נסענו לת"א בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- סיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לגשת כבר לתיאוריה ולעבור אותה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

Ronushnush

New member
אבל על כף המאזניים תמיד יכריע הזין

שיר השבוע של איגי- פחד, אמן ויהיה שיר השבוע לא של איגי- ציפור גן עדן -איפה הילד, וכל מיני הבילויים משהו שעשה את השבוע- האמת שכלום משהו שהרס את השבוע- בנים חרמנים מדי סה נו כיף בילוי השבוע- רב"י בעיקר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות בית אמיתיות
רק תוכניות איכות
מה קניתם השבוע?- אלכוהול ו-XL ונסיעות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום אוף תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כבר 8 יום בלי סיגריות, כבוד
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ?

ירדן88

New member
../images/Emo107.gif

שיר השבוע של איגי- עוד קצת,לילה,תאת"נ ותישא אותי לאישה. שיר השבוע לא של איגי-הרבה עברי
אל תדאג-אביב,דונט לייק-היהודים נו ועוד מלא.. משהו שעשה את השבוע-שיעור גיטרה משהו שהרס את השבוע-אימא כרגיל
בילוי השבוע-דניאל והיום ת"א! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות,מלכות יופי קטנות-משהו מזעזע
והגבר המושלם. מה קניתם השבוע?-חולצות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

לאיור

New member
"השביל הזה מתחיל כאן..."

שיר השבוע של איגי- בובות שיר השבוע לא של איגי- לקטוף את הירח-כנסיית השכל.Led Zeppelin - All Of My Love כמה של שייגעצ. וכמה של אהוד בנאי.
משהו שעשה את השבוע- לראות את דנעלה ומיכעל
ולהיות עם כמה חברים משהו שהרס את השבוע- שלא יצנו עם דנע ומיכל ביום רביעי בלילה. אבל נפגשנו איתן יום למחרת ככה שזה הסתדר בילוי השבוע- סתם להסתובב בכפ"ס עם כמה חברים. אתמול והיום עם חברים במושב ואתמול בבוקר עם דנעלה ומיכל הגורות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי, שנות ה-70, אבודים וסרט גועלי שמאיה דירדרה אותי לראות:"חופשת בלהות" מה קניתם השבוע?- תיק, שרשרת, סגריות, כמה דברים מהסופר פארם.תלבושת בצפרXD ו"ממשיך לנסוע" של אהוד בנאי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן באנגלית
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ררררר.. אני מקווה שלא יהיה היום משעמם! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנעלה ולמיכעל
למאיוז הפצפונת
לליל החיילת
לעדי|לפרח| לצלילע וירדנוז שתקועות אי שם בסוף העולם

ירדן88

New member
../images/Emo6.gifמפתאום?!

אני מחוז מרכז!!!1
ד"א מישהו מחר בא להפגנה בכיכר רבין?

A t z a

New member
אנלא דעת אם לבוא...אין לי כוח לזה../images/Emo80.gif

אבל אם תהיי שם זה יוסיף פלוסים, את באה?

A t z a

New member
דיברתי עם צלילוז../images/Emo80.gif

ואולי היא תבוא
אם היא באה אין מצב שאני לא באה
הזדמנות חיי לפגוש בילדה הזאת

A t z a

New member
חם אש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-אוהוו איגי נחרשה קשות השבוע!!! אין לי כוח לכתוב הכל.מלא מלא שירים. שיר השבוע לא של איגי-השארת אותי עם רוח וכו' משהו שעשה את השבוע-יום שופינג מטורף,יומיים בכפ"ס והיה כיף נורא וכו'
משהו שהרס את השבוע-משמרת ראשונה בפוקס
? בילוי השבוע-כפ"ס,ת"א ות"א גם הערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מלא טלויזיה,צריך להפסיק את זה
מה קניתם השבוע?-נעליים,עוד נעליים,סריג,גופייה,המון המון אוכל וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לקבל כסף,סדנההה עם חמי בקרית אונו (בליווי שני שליש מסגל האדומות שלנו) ויומולדת למיכלצ'ייי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם

ססילייה

New member
יויו.

שיר השבוע של איגי- בקושי שמעתי מוזיקה השבוע. שיר השבוע לא של איגי-^ משהו שעשה את השבוע- שישי בבית :) משהו שהרס את השבוע-היום הראשון בטירונות. בילוי השבוע- ראיתי סרט עם כמה אנשים..
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שכחתי שיש דבר כזה טלוויזיה.
מה קניתם השבוע?- דברים לטירונות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסגור!!!! תמונה שבא לשים-
. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- זה זמן קסם!!!!!!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולן כולן!

למעלה