סופ"ש

Peeeach

New member
אבד לי הדיסק מסתובבים :'(

שיר השבוע של איגי- תפצע כשתרוץ אליי שוב? שיר השבוע לא של איגי- נקרופיל משהו שעשה את השבוע- אין משהו שהרס את השבוע- הרבה\= ומשהו ששמעתי אתמול ביחוד.. בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?- שומדבר מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת אבל היום אני נוסעת לכיכר רבין תמונה שבא לשים- תמונה קצת אימו לא יודעת למה שמתי אותה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- \\ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- קחו כולם טוב?

A t z a

New member
../images/Emo6.gifלא זה דווקא חיובי../images/Emo80.gif

אם היא לא תמצא אותו היא תצטרך לקנות חדש
מואהאהא... ואת
לך אין זכות דיבור,נטולת דיסקים איומה שכמותך.

eliormagick

New member
טוב ננסה

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- היהודים - חולמת משהו שעשה את השבוע- הופעה של היהודים בכפר סבא משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שוב.. ההופעה מה קניתם השבוע?- ממ כלום O: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שלא יתחיל =\ תמונה שבא לשים- תמונה של אורית מההופעה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- O:

kepit

New member
ויעלה לא עשו אותה אתמול,אבל גם לא הרבה לפנייי

שיר השבוע של איגי- קח את מה שיש בי
שיר השבוע לא של איגי-השמיים הגבול-איפה הילד משהו שעשה את השבוע-הפנינג מכבי
משהו שהרס את השבוע-היה רמב"ם משעמם תחת. בילוי השבוע-מכבי? הפוך?מרכז הצעירים? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הטירה הנעה מה קניתם השבוע?-אוכל.יותר מידי אוכל! אני מבזבת יותר מידי כסף על אוכככככככל!!!!:-S משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לאדעתתתת תמונה שבא לשים-יאמי
המסטיקים הכי טעימים בעולם@^!# שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-האו האו האו תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו! כולם!זה חינם!!

kepit

New member
היי זה לא ממתקים!! זה המסטיקים הכי טעימים

בעולםםם!!! ואת מוזמנת לחלק לי כאלה

למעלה