משמעות המספר 11

Just D3

New member
../images/Emo42.gifמשמעות המספר 11

שלום לכולם
רציתי לשאול אם ישנה משמעות מיוחדת (אם בכלל) למספר 11. אפשר לומר שהמספר "רודף אותי". זה קרה לי בעבר, בדיוק לפני שנתיים, והיה בכל מקום למשך כמה חודשים. לכל מקום שהסתכלתי, נתקלתי בו, אם זה בשילוט, או תאריכים חשובים, או שאני בדיוק מביטה בשעון ו..האמת היא שזה די משעשע, אבל זה נעלם. ועכשיו, שוב זה חזר. אז סתם מתוך סקרנות, האם יש לזה בכלל משמעות או שאני סתם מדמיינת? יום נעים וסופ"ש מדהים! דנה

זה קורה הרבה

שיש בשעון 11:11 או 22:22 וכדומה. אלה רגעים של סנכרון. שער אנרגטי נפתח ואפשרויות חדשות נעשות זמינות.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif11:11../images/Emo24.gifהיי Just D3

הספרה: 11 מבטאת הארה, פיתוח האינטואיציה לטונים גבוהים של אנרגיה מנטלית, ערוץ למסרים "מלמעלה" השראה, חלוקת ההשראה עם הזולת, פעילות למען איכות הסביבה, שירות לפלנטה והדרכה עליונה. הספרה: 11 מקושרת עם כוכב חירון ועם הצבע: לבן שקוף, שקוף עם נימי זהב ואו כחול/סגול אינדיגו. קראי על הספרה 11 גם במאמר:11:11 שער לממד אחר מצרפת לך גם קישורים לאתר של סולארה שמתקשרת לכל העבודה הזו של 11:11 וגם שער שלוחי הכוכב L&L TALYA

בלבי

New member
זה מדהים ...

אני משוטטת לי ברשת, נכנסתי גם לפורום, ראיתי את השירשור הזה. כלל לא הייתי מודעת לזמן או לשעה. אני קוראת להנאתי, נכנסת לקישור של שער שלוחי הכוכב. "פתאום" החלטתי לבדוק מה השעה. דחף שכזה. פזלתי לעבר השעון הדיגיטלי שעל צג המחשב שלי. נחשו? בדיוק 11:11 ! אין לי מילים !

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifמה אומר../images/Emo8.gifהקשר

החירוטי L&L TALYA

בלבי

New member
מה שהדהים אותי

ואפילו קצת "הבהיל" אותי זה הסינכרון והתיזמון. השירשור מתעסק בסוגיית ה 11:11 , התחלתי לקרוא את השירשור וכשנכנסתי לאחד הקישורים שטליה נתנה (קישור שדן במשמעות ה 11:11) הרגשתי דחף פתאומי להסתכל על השעון הדיגיטלי שבצג המחשב, וזו השעה שהופיעה - 11:11 זה הותיר אותי
לחלוטין !

Just D3

New member
../images/Emo13.gifהיי כולם,היי טליה

ואוו, לא תיארתי לעצמי שיש מאחורי זה משהו, זה די מדהים! המצחיק הוא,שכאשר נכנסתי היום לפורום לבדוק תגובות, לפתע הבחנתי שהשעה הייתה 19:11:) בינתיים נכנסתי לאתרים לקרוא קצת. אני יודעת,שלפני שנתיים,כאשר זה התחיל,(ולא הייתי בארץ),זה היה איתי כמה חודשים,ונעלם. אני חושבת שכשחזרתי לארץ,איכשהו איבדתי את עצמי,וכך גם את הקשר עם המספר 11. טוב לדעת עכשיו את המידע החיוני הזה,כדי שהפעם אולי אני אוכל לשנות.
תודה

למעלה