מכתב שישלח

g i l l i

New member
../images/Emo42.gifמכתב שישלח

מתי שהוא..כשיהיה לי חשק/זמן לשכפל אותו לכולכם בינתיים הוא ישמר פה. מפתיע..אני כותבת בניק שכולם מכירים.. תסגרו את הפיות..יכנס לכם זבוב! לא, זה לא מכתב אהבה וגם לא מכתב כעס או משהו בסגנון הזה אז תרגעו..וידוי או השתפכות לא תקבלו פה. למדתי להכיר אנשים מתוך המילים שלהם, למדתי שמילים יכולות לשקר. מילים כמו אמת יושר כנות הפכו להיות למילים חסרות כל משמעות. משפטים כמו את יקרה לי או אני אוהבת אותך איבדו כל צבע וגוון, הנייר או במקרה הזה, המסך סופג הכל. מילים נכתבות נישאות ברוח. השורה התחתונה = המעשים הם אלו שיקבעו לטוב ולרע ובמבחן התוצאה נכשלו רבים מכם. אין מקריות בעולם שלנו, לא בעולם הוירטואלי ולא בעולם המציאותי כל דבר שקרה, טוב או פחות טוב בא ללמד אותנו משהו על עצמינו ואני למדתי המון על עצמי ועל אחרים. מה שבעצם אני רוצה להגיד זה תודה לכל מי שהיה מעורב ו/או מקורב אלי ואל חיי הוירטואליים והמציאותיים . לטובים ולפחות טובים. תודה על שלימדתם אותי שלמילים אין ערך, תודה על שלימדתם אותי לזהות צביעות ושקרים. תודה שלימדתם אותי על חברות אמת ועל אהבת אדם. תודה על מבחן התוצאה. בעצם זהו, רק תודה לכולכם ובאמת שאין פה ציניות או כעס להיפך זה נאמר עם חיוך גדול. עשיתם אותי אדם טוב יותר ושלם יותר השיר הזה Sweet Dreams Are Made Of These. של אנני לנוקס מוקדש לכולכם Sweet dreams are made of this Who am I to disagree? I travel the world And the seven seas Everybody's looking for something Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused Hold your head up Keep your head up Movin' on

שיריה

New member
גילי יקרה,

ניסיתי כמה פעמים לכתוב לך תגובה אבל כנראה שקצת קשה לי למצוא את המילים, השיר שכתבת קצת פסימי... כן, יש אנשים כאלה שמחפשים משהו, אבל לא כולם כאלה... יש אנשים שאין ערך למילים שלהם. אבל יש אנשים שכן. אל תקיפי את עצמך בחברים שאת לא מאמינה שהם אמיתיים, עדיף חבר אחד אמיתי, מאלף צבועים. ולמדת... על חברות אמת ואהבת האדם, למדת לזהות צביעות ושקרים. עברת עוד חלק בהתבגרות, למדת שלא הכל אמת, רק תזכרי שגם לא הכל שקר. ועם הכלים שקיבלת תוכלי להמשיך את חייך, ולהקיף את עצמך בחברי אמת. תוכלי לדעת להיות כזאת בעצמך...

ה מוזה

New member
מדרגות לגן עדן

השביל הזה שנקרא מסע החיים מורכב כולו ממדרגות ,כשכל מדרגה מקרבת אותנו מעט יותר לאותו מקום שנקרא גן עדן , כל אחד/ת וגן העדן הפנימי שלה או שלו . המדרגה הזו שאת כותבת עליה , מדרגת התודה היא מדרגת השלמות הפנימית השלווה ההכרה שכל מה שעברנו בסולם הזה נועד על מנת שנצמח "כל אחד נולד תחת הכוכב שלו ויותר מזה כתוב:"אין לך עשב ועשב מלמטה" בעולם שלנו, "שאין עליו מלאך מלמעלה" כוח מהעולם העליון "שמכה אותו ואומר לו גדל" שמכריח אותו להתפתח לגדול.." אך כדי להגיע לאותה מדרגה יש לעבור כל כך הרבה מדרגות כשקרובים לליבנו פוגעים משקרים מפזרים לאוויר מילים ריקות .. יש מדרגת האכזבה , הכעס , העלבון , הפגיעה , הדמעות ...... עד שמגיעים לאותו המקום שנקרא הבנה פנימית מדרגת צמיחה התפתחות ושלמות פנימית . כל אחד מגיע למדרגה הזו עם ההבנות שלו והתודות שלו לא יודעת אם התודה אמורה להיות לאדם ..או שמא התודה היא לאותו מלאך עליון שמכריח אותנו ע"י הניסיונות להתפתח ולגדול תשמרי על החיוך זה סוג החיוכים ששולם בדמעות ובכאב
יש אהבת אמת ויש אנשי אמת ואלו שאינם כאלו רק מעצימים את אורם וקסמם של הקרובים לנו שהינם אנשי אמת חברי הלב . שאינם זקוקים למילים חלולות ..

גילוש....

אני שמחה כל כך על המכתב הזה..כי בדיוק שוחחנו קצת היום,וזה הרגע והמקום לומר לך שכן..למדת המון,אבל גם לימדת אחרים בדרכך המיוחדת,אולי לא התכוונת לכך אולי כן,אני אישית,אחרי כל שיחה איתך,שיחה כזו מנפש לנפש, יצאתי יותר חכמה בזכותך,ואין פה התחנפות ולא כלום,יש רק אמת...בדרכך אני משווה אותך ל"כוהנת הגדולה" ואת יודעת למה הכוונה.אשה חכמה,שיודעת מה לומר וליעץ ברגע הנכון,והכי חשוב נותנת להפנים את הדברים עם המון אהבה לא בבקורתיות,לא כנו נו את ילדה רעה" לא.והלואי שתמיד תמיד תמשיכי להיות קרובה... תיהיה ברוכה אוהבת אותך נועה

למעלה