מה אתם אומרים?

oneman2

New member
אני מניח שלא באמת קנית בסוף...

ד"א, שאלה מעניינת. איך זה שכשאתה רוצה לבדוק גיטרה כלשהי הם ישר יחברו אותך למגבר הכי יקר שיש שם, אבל כשאתה רוצהל בדוק מגבר מסויים לא יתנו לך סטראט אמריקן דלוקס בשביל זה? :(

RoieL

New member
../images/Emo45.gifחחחח

טוב בשביל זה יש לי סטראט אמריקן דלוקס משלי

RoieL

New member
../images/Emo9.gif

האמת היא שזו הגיטרה עם הצליל הכי יפה ששמעתי. שלי ספציפית, כבר ניגנתי על כמה דלוקס מגעילות. הסיבה שבגללה קניתי אחת זה הכפתור של ה- S-1 [יש לי 3 סינגלים אז בשתי פוזיציות זה מדמה האמבקר ובשלו האחרות מציב לי את שלושתם ביחד וכאלה. סה"כ 10 פוזיציות לפיקאפים].

צולעע

New member
אני גם חשבתי לקנות את זה..

אז אם אני רוצה סתם לנגן כתחביב זה שווה לי או לא?

jako1234

New member
תראה..

בעקרון הגיטרה הזאת מעולה למתחילים. לי יש אותה ואני מאוד מרוצה. יש לי אותה שנה ומשהו ורק עכשיו אחרי שלמדתי טוב טוב את היסודות ואת כל הקשקושים שיש בחשמלית הבנתי שצריך לשדרג. אבל בגדול כל מי שיגיד לך שהיא חרא של גיטרה אז תקח את זה בערבון מוגבל. אני בטוח שלתת הופעה עם זה זה לא ישמע משהו..אבל זה נחמד. בתור התחלה מאוד הייתי ממליץ לך לקחת את הגיטרה הזאת. לגבי המגבר..הוא מאוד גרוע. תדע לך שציוד גרוע יכול להוריד את החשק לגמרי מלנגן. בעבר הייה לי את המגבר הזה שקיבלתי מתנה ואת הגיטרה הזאת של סקואייר וזה מאוד הרגיז אותי לנגן. זה כאילו לקחת מקל ולדפוק בפח. פשוט זבל של איכות. הייתי ממליץ לך יותר ללכת על יד שניה פה. בגלל שיש לך יותר איכות בפחות כסף. רק תבדוק שאתה קונה משהו טוב שהוא לא הרוס מידי ושווה את ההשעה. אתה יכול להגיע למצב שאתה קונה גם ב50 אחוז מהמחיר. ואם כבר מגברים אז כל המגברים של ה15 וואט הם באמת סתם כוסות רוח למת. זה מרעיש ומגעיל. מגבר זה לפחות 25. הייתי ממליץ לך ללכת על מגבר טוב מאוד שראיתי בכלי זמר אפילו חדש ב900 שקל זה מגבר 25 וואט. שמנסיון הוא פצצה. יש לי אותו שנתיים אחרי שקניתי אותו ביד שניה והוא פצצה. אבל אחרי כל התגובות האלה מה שחשוב שתלך לראות ותנגן על משהו שאתה אוהב. בכל אופן המלצה שלי: (רק המלצה זה לא שאתה חייב) לך על מגבר פנדר 25 אפילו חדש כי המחירים היום מאוד ברצפה. ומגבר כזה שראיתי יד שניה הכי פחות יעלה לך 600 אז עוד 300 שקל יהיה לך חדש. אבל זה שיקול שלך. לגבי גיטרה אם אתה יכול להוסיף יותר מסקואייר לך על פנדר מקסיקנית שהיא מעולה!! ניגנתי עליה השבוע ומאוד אהבהתי. חדשה עולה 2490 בכל"ז יד שניה יש ב1600+- אבל זאת גיטרה שתשרת אותך הרבה יותר מסקואייר ותהנה ממנה יותר. אני עכשיו משתדרג מסקואייר לאחת כזאת. שיהיה בהצלחה.

RoieL

New member
פשוט לא

לתווך הארוך [עמידות] וגם מבחינת צליל הפרונטמן 25R דיי מחורבן.

jako1234

New member
נו באמת..

זה כבר טעם וריח..בגלל זה באים שומעים ומחליטים. אני מאוד מרוצה מהפנדר שלי. יש כאלה שחושבים שVOX טובים יותר אבל זה שיקול אישי. כמו שתגיד לי בגיטרה מה יותר טוב פנדר או גיבסון....שניהם דברים אחרים לגמרי.. שאתה מדבר על 15 וואט תאמין לי שהכל זוועה! אולי מארשל בסדר. אני לא נתקלתי במשהו "טוב" אבל אם יש לך המלצות...לך על זה. בשביל זה יש את הפורום שכולם יתנו דעות שונות.

oneman2

New member
../images/Emo31.gifההספק לא קובע את האיכות

קיימים מגברי כיס של 5 וואט שנשמעים חלומיים. ואני כבר שמעתי מגבריי 100w שלא היו מדהימים. ההספק קובע רק את ההספק, לא את האיכות.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

יש את הסטאק הפצפון של מרשל שנשמע לדעתי יותר טוב מכמה טרנזיסטורים שלהם אם אתה מחבר אותו לרמקולים.

Master Jewish

New member
טוב

הגיטרה בנויה מחלקים זולים ולא איכותיים, איכות הבנייה לא בשמיים. חוץ מזה תצטרכי לבדוק בעצמך, לגבי נוחות וסאונד - זה תלוי בך. אני אישית ניגנתי על כמה סקוויאר שמאוד מצאו חן בעיני.

למעלה