יומטוף

שרימפי

New member
../images/Emo42.gifיומטוף

היום לא חייב בהכרח להיות טוב כדי שגם אתם תוציאו עליו קיטור ב
יומטוף.

שרימפי

New member
אף אחד לא מעוניין בהוצאת קיטור../images/Emo35.gif

שיחרור לחצים או בשיתוף ביום הנ-ה-ד-ר שהיה לו

DecayCell

New member
נו, אני ארים את הכפפה...

(בעצם, מסוכן להתכופף פה.
) יומשואה. לא די שצעקו עלינו אתמול שנגיע לבצפר - המורה שלנו פשוט לא הגיעה לשיעור של עצמה. אני כה שונא אותה, היא זקנה בלה ושיטיונית. ובערב הלכתי לקנות משקפיים, כי אני צריך לשלוח את עדשות-המגע לליטוש, ורצוי שאראה משהו בזמן הזה, והמוכר היה גס רוח כמו... כמו משהו גס-רוח במיוחד! נמאס לו מההערות שהיו לי לגמבי כל זוג, אז הוא צעק עלי "אנחנו לא הולכים להנדס פה משקפיים! זה המבחר!" (טוב, לא צעק. אבל הרים קצת את הקול!) - ואחרי זה עוד ניסה לאנוס אותי לקנות משהו. אני לעולם לא חוזר לשם. איכס.

TwelveEyes

New member
אני לא לובה, אך גם אני רוסיה!

אממ.. קשה, מה אני אגיד לך.. עייפה.. סחוטה.. הם צריכים לסדר לנו איזו שנת צהריים, בבית חולים הזה

ToryMaster

New member
יויו

אם אתה מתעקש. הורים ואחים - רע ההורים שלי ואחותי - רע נורא

resputin

New member
../images/Emo42.gif יום סתמי למדי ../images/Emo29.gif

קמתי בבוקר. חצי שעה מאוחר ממה שהייתי אמור לקום, אבל קמתי. שיעור הנהיגה שהיה אמור להיות לי התבטל ולחזרה לתק' איחרתי להגיע, כך שמה שנותר היה טקס יום השואה. שבתי הבייתה בשביל לבלוס ארוחת צהריים וללכת לישון עד הערב. אכן, יום משעמם.

daryali

New member
אתם לא חייבים להכנס

אז ככה , הייתי בטיול 3 ימים בצפון , כלומר , 3 ימים של מסלולים שלא ממש מתאימים לפדלאה כמוני . ביום הראשון הלך דווקא טוב , במפתיע , ביום השני התחיל להיות יותר קשה וביום השלישי , הייתי באפיסת כוחות ובקושי יכלתי לעשות אותו , אבל , התגברתי ועמדתי בזה . אנשים הביאו לי פרחים , וזה היה כלכך נחמד מצידם , וזה גרם לי להרגיש טוב
, אבל הדבר שאני חושבת שבגללו היה הכי שווה לצאת לטיול היה, העובדה שישנו באכסנייה על שפת הכנרת , ולהתעורר בבוקר (בוקר?! 6.15 !!!) ולראות את הכנרת מול הפרצוף זה הדבר הכי מקסים וכיפי שיכול להיות . אם אני אדבר על המסלולים עצמם , אני יכולה להגיד ואפילו להמליץ (
אני?, מוזר) , על המסלול של נחל אלעל . המסלול נוח וכיפי , בלי עליות וירידות מיותרות ובלי הליכה על אבנים מעצבנות ומחליקות . והמסלול הכי מעצבן הוא נחל זויתן , אפשר לשנות את השמם שלו ל"זוועתן" , זה המסלול הכי לא נוח והכי לא הכל . עוד דבר אחד קטן , נפלתי על שיח של קוצים וזה ממש כאב
.

למעלה