נעלמתי וחזרתי או מה היה בסופ"ש?!
אחרי שאפי איימה אלי שהיא תשבור לי את הראש, כן היא השתמשה בדיוק במילים האלה. חזרתי, לא לא לא, לא התכוונתי לעזוב באמת, פשוט היה לי סופ"ש מטורף שאחריו בא יום ראשון מטורף. כמובן שאני עצלן אז אני אשתדל לקצר. יום שישי, (יום הולדת מסיבה נחמדת) חבר שלי מודיע לי: "טאז נשברו כל הבקבוקי שתיה (קווארבו גולד, אפטר שוק, וסמירנוף) התחילה ריצה מטורפת למצוא שלושה בקבוקים אחרים במחיר נורמלי, בסוף התפשרנמו על קווארבו גולד, אפטר שוק, רמי מרטן וחיקוי אבסולוט. אז ניצל האלכוהול, עכשיו גיליתי שהשעה כבר שלוש ולא קניתי עדיין שתיה קלה, חמוצים, סלטים, פיתות, ועוד שטויות שונות (מזל שבמאוד מועד הבאתי את הבשר (כבר ביום חמישי) סטייקים אנטריקוט טריים טריים. בקיצור בסופו של דבר מצאנו איזה מכולות פתוחה וקנינו הכל במחיר מופקע ביותר. אז הכל ניצל בדקה ה90. היה מסיבה פצצה כמובן, שבה השתכרתי לחלוטין כמובן, וגולת הכותרת, קיבלתי מתנות. טוב בעיקרון ארבע מתנות, אבל רציניות, טוב שתיים רציניות ושתיים חמודות וטובות. מתנה ראשונה: צורב, כןכ כן, אני צורב עכשיו את כל המחשב שלי לדיסקים, סוף סוך יש לי מקום לשים את כל המוזיקה שלי. מתנה שניה: קייס לדיסקים, מקום לשים את כל הדיסקים שאני צורב. מתנה שלוש: צנצנת מלאה בנחשי גומי מסוגים שונים, מעולה וטעים. מתנה ארבע, והטובה ביותר: אקדח אספנות, העתק מושלם של אקדח פייסמייקר, אותו אקדח שהיה אצל וויט ארפ הידוע. פשוט אקדח מדהים, אני שוקל ללכת לשדוד איתו בנק. בקיצור נרדמתי כמו בול עץ, והיה ממש נחמד, רק דבר אחד היה חסר בשביל לעשות את היום הולדת הזה בלתי נשכח, רק דבר אחד קטן, קטנטן. אבל כל כך ענק, לילו, שסגרה שבת, ובכל פעם שמישהו שאל אותי: "טאז, איפה ליאת?" במבט עצוב של תשע באב, השבתי : "ליאת סוגרת שבת". היה מאוד מעצבן. ואחרי זה עברו אלי יומיים מאוד עצבניים, של לחץ בעבודה וטירוף חושים מוחלט. אז חזרתי, לעשות לכם צרות ולעצבן אותכם כמובן, למישהו יש בעיה? ובזה נגמרו כל המסיבות שלי עד לסופ"ש שליאת תגיע ואז היא תחגוג איתי באופן יותר פרטי
טאז, השד והמסיבות