חצי סביר לכולם

Idan91

New member
ואת יודעת מה זה אומר?! ../images/Emo187.gif

שהטורניר לא התחיל היום!! גררר, יהיה בלגן.

shellyland

New member
../images/Emo42.gif בסדר + שאלה למיטללל

אני מפתחת אצלי מחלה בגרון המלווה בחום קל כבר כמה ימים והיא קצת מקשה עלי לתפקד כמו שצריך. אני מקווה שהיום אצליח להתעלות על עצמי לפחות לחצי יום, להספיק לעשות משהו מערמות העבודה שיש לי (לא כמו אתמול שכל היום התבזבז לי על שטויות) ואולי אפילו לצאת מוקדם כדי להכנס לאמבטיה חמה ומשם כוס תה עם דבש ולמיטה. מיטלללי - מה נהיה בסוף עם רופא השיניים שלך? בעוד אני נוזפת בעצמי חזור ונזוף על זה שכבר לפני כמה שבועות נפל לי הכתר ועוד לא ביקרתי אצל הרופא, תהיתי מה המצב אצלך.

מיטללל

New member
אממ אני לא עונה ../images/Emo10.gif

אבל גם לי קצת כואב הגרון... <קשור? לא. אז מה...>

אוֹסי א

New member
מזל טוב! ../images/Emo142.gif

נמאס, נמאס לי שכולם לומדים נהיגה חוץ ממני, גם אני רוצה! להיות צעירה זה גרוע... אבל סופסוף קיבלתי את הרשיון שלי לטרקטור (כן, תצחקו), זה גם משהו..
והתאוריה שאני עשיתי הייתה מאוד קלה, אבל היא כנראה קצת שונה מתאוריה לרכב. מזל"ט עדידס, אני מקנאה בטירוף..

קיר קמט

New member
מזל טוב, בהצלחה !

מה שמזכיר שגם אני צריך לחזור מתישהו לספרים אם אני רוצה רשיון לפניי גיל 30...

d@r121

New member
../images/Emo42.gif אחה"צ גועלי לכולם

זה היה בבוקר שום ימן שהתעוררתי לא העיד על מה שיקרה בהמשך היה אמור להיות לי יום חלק "יום גיבוש" קוראים לזה בעגה המקצועית, אצלנו קוראים לזה "יום ששוב מפסידים לימודים" אז בהתחלה קבעתי עם מישהי ללכת יחד לאטובוס באותו זמן נהיה לי קר ואצתי רצתי הבייתה לקחת סווצ´ר כשחזרתי רצנו ביחד לאטובוס כמובן שרצנו כמו משוגעים ותפסנו אותו ממש במזל כמובן שהרגשנו רע כל הנסיעה יחד עם תחושה עילאית שעוד שנייה אני הולך להקיא.... אח"כ היה זו העוגה שהתהפכה לתוך הבוץ לאחר שאתמול השקעו בה 3 שעות
ועכשיו זה ידידה שלי שלא יכלה ללכת לקניות של בגדים בקיצור:
מקווה להשתפרות.....

מה זה אומר?

שעוד קצת תוכלי להסיע את עצמך במו עצמך לפרדס חנה? האם יקיץ הקץ על יסוריי? ברכות חמות, יקירתי, לא שהיה לנו אי פעם ספק שלא תעברי את המבחן האווילי הזה. עצתי היא בבואך לטסט המיוחל, הקפידי שהבוחן יהיה סנילי-משהו, קשיש, שידרוש ממך לעשות זינוק במישור, שתחושת הזמן שלו תהיה בעייתית והוא יסיים את הטסט אחרי 7 דקות, ואף יחמיא לך על נהיגתך הזהירה. מצד שני, לא לכולם יכול להיות טסט כמו שלי היה.

אושר מ

New member
מזל טוב ילדונת

ומה באמת עם תוכנית פרדס חנה? לא נשאר הרבה זמן את יודעת
.

adidas^

New member
תודה לכולם... ../images/Emo9.gif

ואפי- עכשיו הבנתי איך זה שקיבלת רשיון
סתם... אפשר את המספר טלפון של הטסטר שלך?? ומה קרה לכולכם עם תכנית פרדס חנה?! ש´ אמר שזה טופ סיקרט, ושאסור להוציא מילה בעניין. עוד מעט וכולכם תסולקו לאלתר מהארגון. שמרו על פיכם. חוצמזה, אם היית יכולה לנהוג הייתי כבר שם. רק תאוריה עשיתי, עדיין לא מעשי

taz512

New member
נעלמתי וחזרתי או מה היה בסופ"ש?!

אחרי שאפי איימה אלי שהיא תשבור לי את הראש, כן היא השתמשה בדיוק במילים האלה. חזרתי, לא לא לא, לא התכוונתי לעזוב באמת, פשוט היה לי סופ"ש מטורף שאחריו בא יום ראשון מטורף. כמובן שאני עצלן אז אני אשתדל לקצר. יום שישי, (יום הולדת מסיבה נחמדת) חבר שלי מודיע לי: "טאז נשברו כל הבקבוקי שתיה (קווארבו גולד, אפטר שוק, וסמירנוף) התחילה ריצה מטורפת למצוא שלושה בקבוקים אחרים במחיר נורמלי, בסוף התפשרנמו על קווארבו גולד, אפטר שוק, רמי מרטן וחיקוי אבסולוט. אז ניצל האלכוהול, עכשיו גיליתי שהשעה כבר שלוש ולא קניתי עדיין שתיה קלה, חמוצים, סלטים, פיתות, ועוד שטויות שונות (מזל שבמאוד מועד הבאתי את הבשר (כבר ביום חמישי) סטייקים אנטריקוט טריים טריים. בקיצור בסופו של דבר מצאנו איזה מכולות פתוחה וקנינו הכל במחיר מופקע ביותר. אז הכל ניצל בדקה ה90. היה מסיבה פצצה כמובן, שבה השתכרתי לחלוטין כמובן, וגולת הכותרת, קיבלתי מתנות. טוב בעיקרון ארבע מתנות, אבל רציניות, טוב שתיים רציניות ושתיים חמודות וטובות. מתנה ראשונה: צורב, כןכ כן, אני צורב עכשיו את כל המחשב שלי לדיסקים, סוף סוך יש לי מקום לשים את כל המוזיקה שלי. מתנה שניה: קייס לדיסקים, מקום לשים את כל הדיסקים שאני צורב. מתנה שלוש: צנצנת מלאה בנחשי גומי מסוגים שונים, מעולה וטעים. מתנה ארבע, והטובה ביותר: אקדח אספנות, העתק מושלם של אקדח פייסמייקר, אותו אקדח שהיה אצל וויט ארפ הידוע. פשוט אקדח מדהים, אני שוקל ללכת לשדוד איתו בנק. בקיצור נרדמתי כמו בול עץ, והיה ממש נחמד, רק דבר אחד היה חסר בשביל לעשות את היום הולדת הזה בלתי נשכח, רק דבר אחד קטן, קטנטן. אבל כל כך ענק, לילו, שסגרה שבת, ובכל פעם שמישהו שאל אותי: "טאז, איפה ליאת?" במבט עצוב של תשע באב, השבתי : "ליאת סוגרת שבת". היה מאוד מעצבן. ואחרי זה עברו אלי יומיים מאוד עצבניים, של לחץ בעבודה וטירוף חושים מוחלט. אז חזרתי, לעשות לכם צרות ולעצבן אותכם כמובן, למישהו יש בעיה? ובזה נגמרו כל המסיבות שלי עד לסופ"ש שליאת תגיע ואז היא תחגוג איתי באופן יותר פרטי
טאז, השד והמסיבות

למעלה