חצי סביר לכולם

../images/Emo42.gif חצי סביר לכולם

קודם כל אבקש לחסל כמה חשבונות עם אפי: 1) לא באת לצ´אט אתמול ומיטל ואנוכי חיכינו לך שעות (טוב, דקות ארוכות). 2) לא הכתרת אתמול ראש גדול חדש. 3) קראת לי אוויל. מקווה שנהנית בפריימריז של הליכוד ושנבחרת למקום גבוה. שמח שיכולתי לעזור עם רשימת החיסולים. ולכולם - המשך
סביר למחצה.

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר...

אנוכי התייאשתי מתקוות לבוקר טוב...למרות רצוני ללכת לישון ב10 בלילה הלכתי לישון רק ב1 וראש שלי, שוב, כואב... המשך יום נעים לכולם
....

דן צ

New member
אני הייתי בצ´אט

אבל לא נרשמה כל תנועה מצידכם אז לאט לאט בבושה וכלימה פרשתי והלכתי, אפי לא הפסדת כלום , אלא אם כן את קוראת לשתיקה פעילות אינטנסיבית בצ´אט.

idanyd

New member
../images/Emo42.gif לחוץ לכולכם

וואו, כבר הרבה זמן לא ראיתי את השעון שלי מראה 7:00 בבוקר... אכן, הצ´אט אתמול היה שקט משהו. אבל שתיקה זה טוב. זה נותן לאנשים זמן להרהר על החיים שלהם, להתערות במחשבותיהם, להתבונן בקשב רב יותר... נכון...

dana2909

New member
../images/Emo42.gif שמשי במיוחד

כבר הרבה זמן לא ראיתי כאלה שמים כחולים וקיציים. הבטיחו לנו יום של גשם ושוב קיבלנו יום של שמש.. האם שוב יאשימו את הפריימריז?

א) כמובן שהם אשמים, זה גם את יודעת.

ובית - אגב שמש, הבוקר לכשיצאתי מביתי הדלוח לכוון הכרך, שמתי לב שהרבה מנהגי הפקק משום מה נועצים מבטים בשמיים בתהייה עורגת. ההנחה הראשונית היתה ששוב טפו באב, אבל כשהבטתי לעומק יותר, הצלחתי להבחין בקשת צבעונית, רחבת היקף וקוטר, שהתפרשה לה לאורך איילון, מקיבוץ גלויות ועד קק"ל. אני מניחה שלרובכם קשת בענן היא מקור לשמחה ואופטימיות אין קץ. סימן לתקווה, לשלום אמת ואהבה ללא גבולות. כילדים קטנים המשתובבים בין אדוות הגלים המפכות על מפרצי החיים. אז תרשו לי להגיד כוּלה קשת. אפשר להתקדם?

יקירי,

אל נא תשתמש במונח "לחסל חשבונות" אם אתה לא מתכוון לכך ברצינות, ובטח ובטח כשאתה יודע שזו סיסמת ההפעלה של הצוות הרדום המחכה להוראות לגבי מכשיר הקידוד הסימביוטי. כן? דבר שני, אכן לא נבחר ראש גדול, מהסיבה הפשוטה שלאור הבלגן בשבוע שעבר (למי שלא זוכר, פרידום נבחר, התברר שהוא במילואים, מיטל נבחרה, התברר שפרידום לא יצא למילואים, מיטל התעקשה, פרידום ניסה לנער את חוצנו מהעניין), כך שהפעם אני בודקת בשבע עיניים לראות מי מהאנשים פנוי לחלוטין, אצל מי אין סיכוי שיתקלקל המחשב (כמובן שיש עדיפות לחברי פורום נטולי מחשב), ואצל מי החיים כבר ממש זוועתיים, כך שמינוי לראש גדול לא יכול לגרום להדרדרות במצב המעורער גם ככה. ושלישית, אוויל זו מחמאה. אם דורק´ה היה פה, הוא היה מספר לך. ואם חשבתם שלא אומר כלום על כך שגדעון עזרא נבחר בפריימריס במקום גבוה, כמובן שטעיתם. שיהיה לכולנו יום זוועתי, ואם אשכחך ירושלים, אזכור שעוד מעט הכנסת תתרוקן מחבריה, ותוך זמן קצר תתמלא מחדש באותם אנשים חסרי יכולת, מעוטי איי קיו ומאותגרים מנטלית.

אקווה

New member
אפרופו אוויל...

מישהו זוכר, כמוני (זו שריטה, אני מודה..) את המשפט מספר איוב: "אני ראיתי אוויל משריש ואקוב נווהו פתאום"? - משום מה המשפט הזה נחרט עמוק בזכרוני עוד מימי בית הספר העליזים (כן, עבר הרבה זמן מאז ובכל זאת.. השיטרה נשארה..). הביטוי הזה כשלעצמו הוא די אווילי, אבל עדיין מצא חן בעיני, ומאז, תמיד כשאני תקועה בפקקים כמו שדיברה עליהם אפי קודם, במקום לקלל את זה שלפניי/מאחוריי/מצדדיי בקללות עסיסיות עליו ועל המקצוע של אמא שלו, אני זועקת "אוויל"!. תנסו את זה, זה כל כך משחרר...:) ובוקר מצוייץ לכולם! (ואגב - חשד גדול התגנב ללבי שהשמש מזוייפת היא, ושעוד דקות מעטות יתקדרו השמים וגשם זלעפות ירד על גגותינו ועל מטרייתינו...)

shellyland

New member
לפי הרעשים שה../images/Emo121.gif עושה בחלוני

החשד שלך בהחלט מוצדק.

קיר קמט

New member
ניחא גדעון עזרא

הוא עוד מתאים איכשהו למנטרה של הליכוד (זו שאני לעולם לא אסכים איתה) אבל צחי הנגבי ?! צחי הנגבי ?! טוב לפחות יש סיכוי שרובי ריבלין לא ייכנס.

אוֹסי א

New member
ניחא צחי הנגבי

סתם יצור שלא עושה הרבה רעש, אבל ישראל כץ?! ישראל כץ?! (ודני נווה, דני נווה?!) הו וול, אני לא באמת יכולה להבין את האנשים האלה..

קיר קמט

New member
טוב , לאט לאט

מבינים מה האלטרנטיבות ומבינים מה צחי הנגבי עושה שם :) רק שהוא יהיה שרת החינוך ולא לימור. למען עתיד ילדינו ?? :)

אושר מ

New member
../images/Emo182.gifבוקר לכולם

למה שמש אתם שמים? האם בשביל לדכא אותי על שאין פה ולו פיסת שמיים כחולה אחת? גשם זלעפות יורד.. אוח. ודווקא הצ´אט היה מלא בבלבולי שכל שלא6 הצלחתי לעקוב אחריהם, והסליחה עם אלעד, מיטל זיו ומי עוד שהיה שם...

למעלה