כשלא מסכימים איתה - הנה דוגמא להודעות שלהדסי אני מקווה שתלמדי מזה משהו). מה את מזיינת את השכל?!?!! יא אפסית?! מה את אוהבת את ג'נה?!? היא סתם 0 0 0 0 0 0 0 0!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה כלום!!!!! ג'נה היא 0 0 0 0 0 00 0 !!!!! זה סוג ההודעות של דסי..
יש לו מין דיבור מצחיק סבבה כזה כיף לשמוע חחחח אבל אנדי מעצבן יש לו מבטא הכי מזור בעולם קשה להבין אותו בלי הרבה תרגום במיוחד כמו מיקל מביג בארדר מאוד קשה
עכשיו שרואים איך רוב השתלט בקלות על המשחק , רואים כמה חסר דווקא שורד , בריאן היידיק , אין לי ספק שאם רוב היה מבקש מבריאן "לשמור על אמבר" , הוא היה צוחק לו בפנים. לאלישיה יש עכשיו הזדמנות לעשות "תרגיל רוב ססטרנינו" ולהצטרף לטום , רופרט ושי אן
מה שמציק לי ב"אולסטאר" הזה זה שהם לא למדו שום דבר מהעבר. אם אתם יודעים שרוב הוא החוליה החזקה, למה לא להעיף אותו או אפילו לחשוב על להעיף אותו ואם לא אותו אז את המשת"פית... משאירים אותו בראש ובכוח כך שאין הטבעה בין השבטים ובסופו של דבר הוא יתנב את כל המשחק הזה. אתם כבר עברתם משחק אחד כזה, למה אתם כ"כ עיוורים??? נראה לי שהבעיה שכולם מסתמכים על "חברים" מהעבר, שכמו שגילינו - חברויות שם לא ממש עובדות ולא ממש משאירות אותך במשחק... פשוט משעמם ומקומם.
היא פשוט כי נוח להם כרגע שהם מצביעים ביחד. רופרט וג'נה משוכנעים שיש להם ברית חזקה עם רוב ואמבר והם יגיעו ביחד לרביעיה הסופית. וביג טום כבר ראינו שהיה שותף לכמה בריתות. אני מקווה שהיום הם יתחילו להבין שהם יכולים להתאסף ביחד ולהעיף את אמבר ורוב. כי אחרת הם (הם זה ביג טום אלישיה רופרט וג'נה. שי אן ניסתה להעיף את אמבר וכרגע די בסכנה) ימצאו את עצמם מחוסרי עמדת כוח לחלוטין. ורוב ואמבר יכולים לבגוד בכל אחד מהם.
הבעיה עם בוסטון רוב שהוא מאוד מוכשר וזוכה לחסינות בתדירות גבוהה. הוא שולט במשחק ביחד עם אמבר וג'נה השפוטות שלו. שיאן, ביג טום, רופרט ואלישה חייבים להתאחד כדי לחתוך את הקשר ולסלק את אמבר או את רוב. אם הם לא יעשו את זה הערב רוב יערוף את ראשם אחד אחד עד שיגיע לסוף עם אמבר.
רוב לא יקבל חסינות. אבל אין לי מושג מי יעוף. אני מקווה שרוב, כי אם עכשיו הקבוצה לא תטיס אותו הוא יזכה בחסינות בהמשך ויקח איתו את אמבר ולא יהיה לאף אחד סיכוי להגיע לפיינל 2. אני מקווה שהשבט הזה לא טיפש. אם הם יוציאו את שי אן זה הדבר הכי מטומטם שהם יעשו בתלדות העונה הזאת.