הישרדות - פרק 12

רוב פשוט נבלה../images/Emo70.gif אני שונא אותו!

הוא פשוט מוקף בטיפשים!(חוץ משיאן וקתי, שחכמות מדי למשחק הזה!). אני שונא אותו ואת העוזרת השטן הקטנה המעצבנת, אמבר! הפייבוריטים שלי הם רק: שיאן המלכה וטוב נו.. אמבר.. עונה מאכזבת!

maya567

New member
הא? עוזרת שטן ופייבוריטית?

אבי, מה קורה עם הפיצול אישיות.?

חח מאיה לא יודע מי קורה לי ../images/Emo7.gif

אבל כשאני מסתכל על העונה במבט שני היא דווקא שחקנית מצויינת ונחמדה למרות שבפרק שהעיפו את לקס היא ממש כלבה! ולגבי רוב(אמן שאוטו ידרוס אותו) אני עדיין שונא והיא העוזרת שלו, וזה מה שעוזר לה להתקדם במשחק. היא מסובבת אותו על האצבע הקטנה שלה!! והיא נחמדה. ואין לי מושג מה קורה לי שאני אוהב את הכלבות!(רננה ואורית, ליז!).

רוב פשוט נבלה../images/Emo70.gif אני שונא אותו!

הוא פשוט מוקף בטיפשים!(חוץ משיאן וקתי, שחכמות מדי למשחק הזה!). אני שונא אותו ואת העוזרת השטן הקטנה המעצבנת, אמבר! הפייבוריטים שלי הם רק: שיאן המלכה וטוב נו.. אמבר.. עונה מאכזבת!

אלדר01

New member
הבעיה של שי אן וקתי שהן היחידות

שנותרו ממוגו מוגו.לקס אם היה מעיף את אמבר היה אולי מציל את השבט,והיה משאיר להן סיכוי לשרוד.

שירליינ

New member
לקס

אני לא מבינה מה הביג דיל עם לקס גם הוא רימה את איתן והוא אפילו מגדיר אותו כחבר שלו והא גם רימה את ג'רי שלה דווקא הגיע אבל למה כולם שמים לו כנפיים של מלאך

Sole Survivor

New member
אמבר

היא הכי תככנית במשחק הזה משחקת אותה כוסית חמודה שכולם רוצים להיות בקרבתה כולם רוצים להיות בקרבת ה"זוג המושלם" ה"מקובלים" של החבורה במיוחד ג'נה זה העונה הכי טיפשה בעולם והכל החל שהעיפו את רוב וריצרד ושג'נה יצאה מהמשחק ושלא העיפו את לקס וג'רי שהרסו את המשחק

רוב היה נדיב אבל זה לא עובד עליי!

אוחח אני מקווה שהוא יעוף כבר! אני לא סובלת אותו יותר!! הוא והמבטא שלו מעצבנים!! אני מקווה שרוב ואמבר יעופו! מזל שקתי עפה ולא ג'נה!! ג'נה רופרט ושיאם רולזז!!

SweeT DeveL

New member
את מעצבנת אותי, את יודעת!?

מה כל כך מעצבן בו?? לא ראית איזה חמוד הוא בקשר לאמבר? ראית איך הוא כתב A על היד שלו? איזה חמוד אמבר ממש חשובה לא!! ובקשר למבטא.. אז מה לכולם יש מבטא!!

Dasush17

New member
עזבי

לא משנה מה רוב יעשה מעכשיו ואילך הם יגידו שהוא מעצבן ומניאק וכו'.. זה פשוט לא ישתנה כי הם כבר שונאים אותו מבינה? שיאן וקת'י ממש עצבנו אותי שהם אמרו שזה היה צעד אסטרטגי. יאלללללה יא שתי קוטריות, קיבלתן מכתבים מהבית שלכם בזכותו- תתעסקו בהם ורדו ממנו לכמה דקות. רוב היה היום ממש חמוד איך שהוא דיבר ובכה ובסוף אמר "אבל אני עדיין מתכוון לזכות במיליון דולר" חחח איזה חמוד. אין ספק שהוא הכי רוצה את זה מכולם והוא האחרון שיוותר. והגורל של אמבר בסכנה עם כל הבוגדים בשבט שלה ורוב שכל הזמן לוקח חסינות. :( ישששש ישששששש קאת'י עפהההה!!! אני כ"כ שונאת את צורת המשחק שלה!!!! יוהו! :))))

Boran

New member
לא מסכים בכלל.

שי אן וקאת'י צדקו, מה לעשות. ונכון, עכשיו לא משנה מה רוב יעשה כי הוא באמת מעצבן ומניאק, והוא יצטרך להסתובב ב-180 מעלות כדי לשנות את זה. שי אן וקאת'י צדקו, זה באמת היה צעד אסטרטגי. את בעצמך אמרת שבמשחק אין חברים. הוא לא עשה את זה כי הם חברים שלו, הוא עשה את זה כדי שכולם יחשבו שהוא נחמד וירגישו חייבים לו, וככה הם לא יחשבו להעיף אותו. החלטה אסטרטגית פרופר.

maya567

New member
../images/Emo45.gif בקשר לקלטות ולמכתבים מהבית

רוב לא היה הראשון, ובטח לא האחרון שוויתר על הקלטת שלו למען כולם. (הראשון שעולה לי לראש עכשיו הוא מאט מעונה 6, ונדמה לי שגם רופרט ויתר ב-7). וידוע שזהו צעד אסטרטגי ממדרגה ראשונה.

ברור לא חשבתי אחרת

קודם כל מפאת פאדיחה אני חשוב שהוא עשה את זה בכל זאת לראות את אח שלו משחק בפלייסטן ומדבר לוט אופ קראפ זה לא הכי גאה בטי וי מול כל העולם (אני לא יודע מה היה בקלטת אני משער) אז הוא אמר יאאלה אני גם יפה גם אופה הזיל דמעה ואמר לכולם שיקבלו תמכתבצ וככה תסגדו לי עוד יותר אוי אוי אין מה לומר רוב גאון באסרטגיה

לא מאט ולא רופרט ויתרו , באמזונאס

זה היה במכירה פומבית , ושאלו אם קריסטי אם היא מסכימה כי היא שלמה יקר על מכתב , בכלל לא היו קלטות , ובעונה ה7 השלושה האחרונים קיבלו מכתבים בלי לעשות כלום .

הוא לא נבלה-פשוט משחק את המשחק

זה המשחק של האולסטרס. זה שהוא נתן להם לקרוא את המכתבים השפיע עליהם בדיוק 5 דקות. הוא פשוט למד מטעויות העבר שלו. הרי בהישרדות שלו הוא עף עוד לפני שלב המושבעים. הכוכבים יודעים שאין מה לערב רגשות במשחק הזה. הכל נעשה בדם קר ורוב עושה את זה הכי טוב עד עכשיו.

למעלה