היום.. בדיוק היום לפני שנה, שוחרר לראשונה הקליפ ה"אחרון" של ברטני "בויז"..
S slave4brit New member 15/6/03 #1 ../images/Emo42.gifהיום.. בדיוק היום לפני שנה, שוחרר לראשונה הקליפ ה"אחרון" של ברטני "בויז"..
D Dream within a Dream New member 15/6/03 #2 ../images/Emo41.gifיאאא.. באמת../images/Emo35.gif שיווואווו איך הזמן עבר בויז יצא ביוני אשתקד, וסלייב יצא באוקטובר אם אני לא טועה. משמע שבין סלייב לבויז עברו 8 חודשים. 8 חודשים ו-5 קליפים.. ממוצע יוצא שאחת ל-1.6 חודשים יצא לבריטני קליפ.. הספק מדהים
../images/Emo41.gifיאאא.. באמת../images/Emo35.gif שיווואווו איך הזמן עבר בויז יצא ביוני אשתקד, וסלייב יצא באוקטובר אם אני לא טועה. משמע שבין סלייב לבויז עברו 8 חודשים. 8 חודשים ו-5 קליפים.. ממוצע יוצא שאחת ל-1.6 חודשים יצא לבריטני קליפ.. הספק מדהים
O omerdo New member 15/6/03 #3 1/2'3ק4ר5א6ט7ו8ן מזה לא נראה הגיוני!!!! הזמן טס!!! מה שעוד עזר לזה להיראות כאילו עבר רק קצת זמן זה שבMTV ממשיכים להראות את בויז כל הזמן!!! שמתם לב?
1/2'3ק4ר5א6ט7ו8ן מזה לא נראה הגיוני!!!! הזמן טס!!! מה שעוד עזר לזה להיראות כאילו עבר רק קצת זמן זה שבMTV ממשיכים להראות את בויז כל הזמן!!! שמתם לב?
D Dream within a Dream New member 16/6/03 #4 ../images/Emo41.gifנכון../images/Emo70.gif אני רואה אותו מלאאא../images/Emo70.gif