היום בתפוז Live

מיכאל34

New member
זהו מרוץ בבור שהקהל יכול להיות

מסביב. יש בשוונג סי או איי אל תיכנס ותסתכל על הקישור למירוץ

e z

New member
ספורט/אקספרט ??

מה ההבדלים בסוג הרוכבים בין הקטגוריות? האים 15קמ' בספורט זה לא קצר מידי?

מיכאל34

New member
רוכבי עלית הם המקצועניים ביותר

חלקם הגדול אני חושב גם רואה בזה ממש קריירה ומתחרה גם בחו"ל ומייצג את המדינה. רוכבי הספורט הם רוכבים חובבים אשר מעוניינים להתחרות ולהרגיש את ההרגשה של תחרות אמיתית עם שופטים וזינוק ושער בסיום ופודיום למנצחים וכו'. באמצע יש קטגוריה חדשה שנקראת "אקספרט" - היא פתוחה לחברי איגוד האופניים בלבד. זוהי קטגוריה שרוכבים בה אנשים בעלי יכולות גדולות יותר מהספורט אך בכל זאת לא עלית. לדעתי - רעיון מאד יפה שמאפשר לכל אחד למצוא את המתאים לו. האם 15 ק"מ זה קצר מדי ? לדעתי לא, רכבתי ביום שישי במרכז מירב 2 סיבובים וזה הספיק לי ביותר. אני חושב שההרגשה של האורך גם תלויה במסלול - למשל במירב המסלול היה מלא סיבובים ופיתולים שנתנה הרגשה של ארוך יותר, אני שאלתי כל אחד מאלו שעמדו בסוף המסלול כמה נשאר עוד, כבר הייתי מותש לקראת הסוף, צריך לזכור שיש גם מתח נפשי ועומס שלא קיים ברכיבה שלא בתחרות.

uritour

New member
12 ק"מ + 3 ק"מ בור זה לא קצר...

מדובר במסלול טכני יחסית ורווי סינגלים, כאשר הדובדבן בסוף הוא הקפה שלמה בתוך הבור - רכיבה טכנית מהנה ולא פשוטה, במיוחד לרוכבי ספורט. אני מאמין שלרוב הרוכבים בקטגוריית ספורט לא יהיה קל יותר מאשר במרוצים אחרים - אולי אפילו ההיפך הוא הנכון, הכל תלוי ברמה הטכנית של הרוכב. נכון יהיה לומר שבמסלול כזה יהיה יתרון לבעלי היכולת הטכנית על פני בעלי הכושר הגבוה (כמובן שעדיין עדיפות ריאות כמו של לאנס, אבל לא לכל אחד יש). ואל תשכח גם שבמהלך המסלול תיאלץ מדי פעם לעצור בצד ולהסתכל על הכלניות, פשוט אי אפשר להתאפק...

ה דרומי

New member
שלום אני לא רוכב אופנים

אבל אני מעוניין לדעת האים הגשם שיורד עכשיו(בבארי) יום ד בכמות די נכבדה. לא יפרע לכם לרכב בבוץ בשבת? הכותב הוא רוכב קלנועיות .
לכם .

Yarnin

New member
לא....

ממחר בצהריים אמור להפסק הגשם יום שישי יהיה חם ובשבת יותר כך שלא צריכה להיות בעית רכיבה לא בבור ולא מיחוצה לו למעשה ביום שישי כבר אפשר יהיה לרכב את כל המסלולים כולל הבור ירנין

../images/Emo42.gifהיום בתפוז Live

מגוון פעילויות יש לנו היום בשבילכם, כדי להעביר את היום הגשום
:
הדיאטנית המקסימה טובה קראוזה מהתוכנית "חיים וטעים" וממגזין "לאשה" חוזרת לתפוז לענות לשאלות הגולשים. היום ב-10:00 בבוקר בפורום הנקה תוכלו להתייעץ איתה ולשאול שאלות. רצוי להכין שאלות מראש כיוון שזמנה מוגבל והפופולאריות גוברת והולכת...
היום ב-16:00 יש לנו הכבוד לארח בפורום וינגייט חיים וספורט את השחיינית קרן לייבוביץ', זוכת 3 מדליות זהב באולימפיאדת סידני לנכים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולשרשר שאלות לקרן!
מרוץ חבל הבשור, הידוע בכינויו "בור בארי" יערך ביום שבת הקרובה. בארוע הגדול מסלולים עממיים ותחרותיים והכל באווירה נפלאה ובנוף מקסים. היום ב-21:00 יתארחו מנהלי התחרות בפורום אופניים, ארז מנור בראשם והם יענו על שאלות הרוכבים המתעניינים והמגיעים.

שימו לב: אנחנו מארחים היום!!!../images/Emo20.gif

את ארז מנור וירנין פלד לרגל מרוץ הבשור שיערך בשבת. הערב, בשעה 21:00, ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו!

למעלה