היום בתפוז Live

ב-א-ר-י בשבת? כל התשובות כאן בפורום

מה זה הבור? איפה זה בארי? מתי צריך להגיע? כמה סיבובים עושה מקצה הספורט? כל השאלות הללו, ועוד רבות אחרות ייענו בשמחה על-ידי צוות מרוץ בארי, בראשות ארז מנור, אשר יתארחו בפורום אופניים ביום ד', 12.3 (מחרתיים, בעברית) בשעה 21:00. שלא כרגיל, ניתן להכניס לשרשור הזה (כתגובה להודעתי) שאלות כבר עכשיו, והן ייענו בשמחה. איציק והצוות.

of ra

New member
../images/Emo140.gifבארי...לסקרנים שטרם היו

היום השכמנו קום (הכל יחסי, גדי, אני יודעת) ו"קפצנו" לרכוב בנחת את המסלול בבארי. גל הפריחה האדומה
התחלף בגל הצהוב
שרובו חרדלים וחרציות...ובין לבין גם קצת רכבנו (או לפחות ניסינו) את מסלול התחרות.. שיהיה בהצלחה לכל המתחרים! ו...אילו ניסיונות ראשוניים עם המצלמה החדשה אז... ובתמונה...מראה כללי של הבור ו...קלמן

rotem1ra

New member
Road Hogs../images/Emo46.gif

חוסר תרבות מנימאלי, מה זה שלכם! משהוא התאמץ מאוד לגדל את החיטה ולא בשביל שתהיה מגרש משחקים של אף אחד!!

נוגוצקה

New member
פרנסה של חקלאים

לא כל כך נעים לי להעיר , והתמונה באמת יפה, אבל בינתיים הרסתם חיטה שמפרנסת (בקושי רב) חקלאים. (תשאלי את שמעון)

מבקש סליחה וכפרה על... ../images/Emo52.gif

דריסת החיטה -- אני מודה קצת נסחפתי - לא יחזור יותר

הייתם שם היום? כי גם אני וחנן היינו

וזה לא היה כמו בתמונות... גשם, בוץ, הצלחנו לרכב 10 מטר בשטח, ואז היינו צריכים להרים את האופניים ששקלו פי 2 בגלל הבוץ....

of ra

New member
אז..התמזל מזלנו ../images/Emo149.gif

כי אנחנו היינו שם אתמול ונהנו ממזג אוויר סגרירי מעט אך יפה. את כמות הבוץ השבועית שלנו קיבלנו ביום שישי!

שאלה לארז:

האם יהיה ניתן לעשות הכרת מסלול בבוקר התחרות לפני מסלול האקספרט ומהי הערכת הזמן המשוערת להקפה שלמה (כולל הבור) של מסלול האקספרט? רן

Yarnin

New member
22 עד 30 דקות להקפה

רן הזינוק הראשון הוא ה 8:00 בבוקר למקצה האקספרט הקפת מסלול כולל הבור היא 22 עד 30 דקות אז לשיקולך אם לבוא בבוקר המרוץ להכרת המסלול בהתחשב בזה שבשעה 7:45 בערך המסלול כולו חייב להיות ריק מרוכבים ירנין נציג הגרעין הקשה

ותהיה גם טלויזיה!!1

המצלמות של חברת ההפקה JUMPING JOE שנשכרה על ידי האיגוד לצלם את ליגת נביעות תצלמנה את המירוץ.כן יגיע צוות צילום של ערוץ 5 לצילום פרומו לשידורי הליגה שיחלו בשבת בסוף החודש וימשכו עד לסוף השנה. דני

תזכורת, ניתן להשאיר כבר עכשיו שאלות

לצוות בור בארי. על אופי המסלול, על הקטגוריות השונות, על הפרחים ועל הדרכים.

למעלה