היום בתפוז Live

נכון מאוד!

אני רוצה שתלך מחר לילדה הזאת, ותמסור לה שתשלח בה את כל פורום
ואם היא תהיה all, "
", ותתן לך מבט מוזר של "למה שמישהו יעשה פורום על חרקים...?" תשחרר צחוק קולני רשע, ותגיד לה שעשרות בנות ירדפו אותה, ויתפסו אותה, ו... ו... לא יתנו לה להסתכל על צ'אד בחיים! ואז, כשהיא תחשוב שאתה באמת משוגע, אז תדע לך, שככה כל חבר בפורום באג מרגיש! ושזה הכי כיף בעולם! *laughs evilly* ואז, תקח אותה לחדר חשוך, ותעשה את הדבר הזה עם מנורת התקרה המתנדנדת שתמיד שמים כשחוקרים משהו... ותשאל אותה את השאלה שכולנו בעצם שואלים: למה חצילים הם סגולים
ואז -- אז! היא תהיה ממש מבולבלת, וכולנו נבוא, ונכריח אותה לצפות בדין 24 שעות ביממה! מואה הא הא הא

4667

New member
הבעיה שאני לא יודע מיזאת

אניווי, 10X 4 דה פֵּפטוק

../images/Emo13.gifחשבתי שזה יגרום לך לצחוק...

כי זה גרם לי לצחוק. פתטי, אבל אתה יודע כבר שאני מצחיקה את עצמי. "*אני ואלפי בדואים קופצים לבריכה*" אהההה זה היה נחמד

maria18

New member
רגע רגע רגע...

אם אני אתחיל עם גיל, ואז יתברר שבכלל עבדתי עליו ושאני מישהי אחרת- גם אותי תכריחו לצפות בדין 24 שעות ביממה??????????? כי אם כן.. אממ.. גיל, קוראים לי .. אממ.. עדן.. אני נדלקתי עלייך.. אפשר להפגש אומשו?..(:) נ.ב גיל, סליחה שאני מנצלת את העצב שלך לטובתי אבל אמרו דין.. והראש.. הסתחרר..ו.. כל ההגיון נעלם..:) אני מצטערת, אבל בחורים גבוהים.. זה.. יאמי.. (הודעה מלאת שלוש נקודות לא אומרת בהכרח בורות בניקוד, אלא התרגשות... כי.. דין...)

4667

New member
אני אלך להשתכר מחר...

אגב, זה לא במקרה את? הרי כתוב בכרטיסישי שלך שאת אוהבת לשגע אנשים...

בשם כל החס וחלילות../images/Emo70.gif

שאני ישגע אותך?! מפתאום! (מה פתאום...
) אוהבת לשגע אנשים במובן החיובי של המילה!
והפורום שלנו טוב בקטע הזה!

נכון מאוד!

אני רוצה שתלך מחר לילדה הזאת, ותמסור לה שתשלח בה את כל פורום
ואם היא תהיה all, "
", ותתן לך מבט מוזר של "למה שמישהו יעשה פורום על חרקים...?" תשחרר צחוק קולני רשע, ותגיד לה שעשרות בנות ירדפו אותה, ויתפסו אותה, ו... ו... לא יתנו לה להסתכל על צ'אד בחיים! ואז, כשהיא תחשוב שאתה באמת משוגע, אז תדע לך, שככה כל חבר בפורום באג מרגיש! ושזה הכי כיף בעולם! *laughs evilly* ואז, תקח אותה לחדר חשוך, ותעשה את הדבר הזה עם מנורת התקרה המתנדנדת שתמיד שמים כשחוקרים משהו... ותשאל אותה את השאלה שכולנו בעצם שואלים: למה חצילים הם סגולים
ואז -- אז! היא תהיה ממש מבולבלת, וכולנו נבוא, ונכריח אותה לצפות בדין 24 שעות ביממה! מואה הא הא הא

PURPLE CHICKEN

New member
אווווו...

קרייזי ביץ'.
רוצה שנכאיב לה?
זאת אומרת, כי אם אתה רוצה שנכאיב לה, אין לך מושג איזה דרכים מקוריות יש...
גם אתה יכול להכאיב לה, או לשגע אותה (ע"ע ההודעה של מיכ [לול!
אותי הצחקת...
], בהחלט מתקבל בברכה.
), אבל בעצם אתה לא יודע מי זאת...
טוב נו, שתתפגר לה.
וצא לבלות, תשכח ממנה!

../images/Emo9.gif

מה, אותי זה בידר. גיל, אין לך מושג כמה פעמים דברתי על אלפי בדואים מאז

למעלה