היום בתפוז Live

../images/Emo41.gifשאלה בקשר לפרוייקט הדמויות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אממ.. זאת יותר קביעת עובדה! אני לא מתכוונת לדייק בפרטים הקטנים ולהתחיל לנבור באתרים למינהם כדי למצוא את הסרט/משקה אלכוהולי/וואטאבר האהוב על ג'סוש *
*...
לפי דעתי כל היופי זה שאני הולכת להמציא נתונים שאני חושבת שיתאימו לו ולאופי של הדמות בסדרה..
רק שתדעו...

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה בסדר גמור... נכון ירדן?

גמני לא הולכת לעשות ריסרץ' על טריסטן בשביל זה.. אני חושבת שאת הפרוייקט הזה עושים בשביל כיף טהור.
זה לא בוחן.. נכון?
ואם למישו יתחשק לענות תשובות אמיתיות על הדמות שלו- הרי זה מבורך.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo41.gifהדדליין נדחה ל-21.3../images/Emo41.gif

ת'נק גוד...
בחיים לא הייתי מספיקה...

קניבל!

hee. אני ממש שמחה
בלה, אני צריכה להתקשר ללאה ואלון..........ולגרום לנאור לתקן את אסף. איך היה אנשושית?

4667

New member
ניצלו"ש עצוב ../images/Emo10.gif

שמעו סיפור: אתמול התקשרה אלי אחת, אמרה שקוראים לה עדן. היא אמרה שהיא ראתה אותי באיזה קניון ונדלקה... היא ביקשה את הטלפון שלי מ2 בנים מהכיתה שלי שהיא מכירה והיא רוצה להיפגש. טוב, סבבה. אז קבענו להיפגש ביום שישי הזה בקניון. קיצר, רציתי להתקשר אליה לשנות את השעה כי לא יכולתי, אז אמרו לי שזאת טעות, ושאין שם עדן. כלומר, המספר שהיא נתנה לי לא אמיתי. אז חיפשתי ומצאתי שהמספר שהיא נתנה לי, בכלל של מישהי אחרת מהכיתה שלי. משמע, עבדו עלי. וזה ממש לא נעים.

יו פור גאי..... ../images/Emo10.gif

אבל חפיף! שים *** ותתעלם! מה הקטע?! הם עובדות על גיל שלנו?! תגיד להם*ן* שכל פורום
יעלה עליהם!! *הצד הראשל"צי *שאין בי* שלי יוצא החוצה....*

למעלה