הבהרה

היי אופטימית.

כל הענין הזה יצא מפרופורציה וחבל שכך. אין אני מבקשת ו/או דורשת מזה או אחר לכתוב כמות כזו או אחרת כדי להיקרא חבר מן המנין בפורום. יש חברים בפורום - כאלו שכותבים כל יום וכמה פעמים במהלך היום ויש כאלו שכותבים מדי פעם. ויש כאלו שכותבים לעתים רחוקות אלו בסדר ואלו בסדר ואלו בסדר וכולם נקראים חברי הפורום. כול-ם! כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה. שורש הענין שבגינו כל השרשור הזה הינו בכך שפנו אלי מס' אנשים שאינני מכירה וזאת מכך שמבחינתי האישית מעולם לא כתבו בפורום. אף פעם לא ראיתי את השם שלהם - עמם הם פנו אלי בבקשה - מתנוסס על גבי דפי הפורום. לא בדיונים, לא בשאלות, לא במסרים לא כלום. מכאן הם לא חברים בפורום אז לשם מה להם בעצם להגיע למפגש פורום? אם הם קוראים סמויים אבל לא מגיבים אף פעם - כיצד עלי לדעת? אם הם כותבים בפורום בשם אחד ומבקשים להשתתף במפגש בשם שני - כיצד עלי לדעת? אני שוב מדגישה. מדובר במפגש פורום. להכיר אחד את השני ולהעביר ערב נעים ביחד על בסיס הטארות - ההרצאה שלי. זה הכל. ואת אופטימית נצחית תכתבי מתי שאת רוצה כמה שאת רוצה. אין לי בעיה עם זה וכל מה שאת כותבת מבורך. את - כמו כל אחד אחר - תכתבי שיעלה הצורך בך באופן אישי ולא מעבר לכך. אם את קוראת ויש דיון שמעניין אותך ואת רוצה להשתתף? בבקשה. את רשומה למפגש. הרי היתה ביננו חלופת מסרים ואישרת את השתתפותך גם לפארק וגם לבית ההוליסטי שהוצע. ותודה על המחמאות אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי הילה.

ימיתוש1

New member
ערב טוב לכולם

אני הממומה מכל מה שקראתי כאן (וסליחה שהגעתי קצת מאוחר). איך פורום שהיה נעים ונחמד הגיע למצב כזה. ממש כייף לי להשתתף בפורום וגם בצ'ט וחבל שישנם כאלה שמנסים לחבל. צריך להודות להילה, לסקורפיה, לשרון לרשף ולכל החברים שלא הזכרתי ששיתפו פעולה כדי ליצור אוירה נעימה חמה משפחתית - על העזרה בפענוח משמעות הקלפים, על המסרים ששולחים, על ההשקעה. וצריך להמשיך במסורת שהיתה הנעימה והיפה.

romharel

New member
כמו במצעדי האחד במאי בכיכר האדומה

חשוב לראות את מי ימיתוש לא הזכירה.... כדי להבין את ההודעה [הבהרה לקוראי הודעות לא מנוסים]

חיבה../images/Emo39.gif

שבת שלום. התחברתי חיבור עמוק לדברייך,,,הילה. אכן,יש רכות בדברייך ורצונך הוא הנכון ביותר. למרות שהפורום פתוח לכולם,לכל יצור אנושי . יש חפסוח מעל הרע ולהתחבר לטוב. עבורי כל הרשום ביקום ,חיובי . בהצלחה. יגאל רון

R שף

New member
אהלן ידי יקר

מאחלת לך ולכווווולם שבת שלום, של שמחה ורגיעה. והילה, הנה החלפתי את השם במיוחד בשבילך...

ידידות../images/Emo24.gif

שבת של ברכה לכל האוהבים את הקיים. אני פה עכשיו ומקווה להרגיש את כל החיבה ורכות שבפורום זה ,ובטארות. ובהזדמנות זו קייצת לכתוב על הכוהנת הגדולה שהיא מקושרת לירח המסמל את הפנימי והתת מודע שבאדם,ובעצם משם האדם דולה את רצנותיו ומחשבותיו,ז'א: דרך התת מודע שמסנן ובוחן את הדברים ולפעמים הוא המסתיר ולא מגלה ,ופעמים הוא מבצע סינון עמוק ומוציא רק את הדברים שהחינוך שלו השפיע עליו. יש הרבה מקרים שנוגדים את חינוכו של האדם,ולכן דברים יוצאים מעוותים או בכלל לא יוצאים. אנחנו נוטים לתת הסבר לוגי לרצונות ולמעשים שלנו ודרך זה משקיטים את המצפון. החלק שהאדם מסתיר,הם המעשים והרצונות האמיתיים,וגם הנסתרים ביותר. /אנחנו/הכוהנת/ מנצלים את היכולות שלנו כשאנחנו מתנדנדים כגמל מצד לצד בזמן הליכתו בתנודה שבין הימין האקטיבי לשמאל הפסיבי,בין הגבר לאישה,ופה אנו רואים את האיזון בין הגוף לרוח שבנו/ובכוהנת,וכל זה נובע מהאות ג. שבת שלום. אוהב, יגאל רון.

למעלה